לא נסחפתם?זהו הוצאתם אותו להורג
וזה מה שחשוב לכם למדינה זה הכסף.מעניין אם מישהו מוכן לעמוד במקומו בהתקפות מבלי לשמוע או להמתין הכסף חשוב ולא הכבוד של האדם שהתשקורת יודעת צויין איך למצוץ דם.מצד שני לעודד את המחלים לפגוע במדינה באזרחים, אתם יודעים למה?שעות שידור נוספות שוות המון כסף,לכן הם "מזיינים" לנו את השכל,על נושא שאורכו שניה עורכים אותו שעה, אתם יודעים כמה כסף הם מקבלים?מי משלם?אנחנו האזרחים ניזונים מאותם אנשי תשקורת כתובה ואלקטרוניים,שהם מבצעים שטיפת מוח,שאלתי פעם אנשים למה אתה חושב על נושא מסויים כך?ענו לי מה לא שמעת ברדיו/טיוי? אמרתי שמעתי,אבל יש לי דיעה משלי והיא שונה מאותה כתבה שהתשקורת ממניעים אשיים כספיים עושים אותה קצת אחרת והיא משפיע,ענו נכון מה אפשר לעשות?לא לקבל,לאמר את הדיעה שלך.והכי הכי כי הכי הכי חשוב שלא לשתף איתם פעולה. בפיגועים שהיו לצערי במדינה אתם יודעים כמהשיתוף פעולה גלוי ונסתר יש בן התשקורת למחבלים?כל "עיוור" היה רואה וראה זאת. מישהו אמרמשהו?לא.כי יש להם כוח ומונופול.התשקורת רוצחת,בונה והורסת מתוך אינטרס אחד,כסף וכוח. הם יכולים לדבר כמה שרוצים האם מישהו שעליו מדובר יכול להכנס לאולפן ולאמר משהו?לא,לא,לא. אז מי צודק?יש לי תפילה וחלום שהנשיא יצא זכאי מלא מהאשמות(אנ גם מאמין שיכול להיות שהיה לו גם קשרים אינטימיים,אך מה הקשר לאונס?אוליי להיפך הנשים "אנסו" אותו?)המזוויעות ורוצה לראות את כל פרצופיהם של כולם.חלאות אדם שמוצצים דם,היום הם חברים מחר הם שונאים בצורה כזאת שמגירים את דמו לכל עבר.מדינה יפה וטובה לנו,חבל שבתוכה חיים חלאות של אדם. הכסף של הנשיא מעניין את כולם איך כולם דואגים למשכורת שלו.חבריי, מגיע לו משכורת,עד לרגע שאשמתו תוכח(הלוואי צדקתו). ולאלה שמקבלים/גונבים הן תועפות במליונים וגם במאות מישהו מדבר?שרים,ח"כ,מנכלים,ראשי חברות.כולם מרוויחים מי דומה לנשיא והמון יותר ממנו.אה,בעצם בגלל שהן שם עבירות מוסר,אז מותר להם. שאלה אחרונה.למה לא מפרסמים את שמות הנשים שהתלוננו?למה אין שקרניות?אחר תוכיחו שהן להן אחות. אוליי ע"י הפרסום והמעמד הקשה,ימנע תלונות שווא.כי בכל זאת עצם יכולתם להתלונן במקרה שזה אמת,הן מספרות וצריכות להופיע גם במשפט וזה כשלעצו דיי קשה.אז הפרסום לא יהיה לרעתם.אבל הנשים יודעות שהן מוגנו מפרסום לכן מותר להם להשתמש בחוק המעוות ולהתלונן ולשקר מבלי לדאוג ולהתפלל שזה יצליח,כי מה חשוב להן?הכסף. גבי. לכן תזהר בנושא הכסף כאשר אתה שומע אישה מזכירה את זה. כי אין להם "אלוקים". מה עושים עם אותן נשים ששיקרו,או אמרו חשבנו ככה?מפרסמים?חחחחחח מה פתאום.מה עם אלה ישבו חודשים ושנים לחינם מי מפצה מחזיר מתקן? התחושה שלי שהנשיא היה טיפש ויכל לסרב לקשר מיני עם נשים שעבדו איתו.בכל מקרה אם היה קשר מיני בינהם,זה היה מהסכמה בוגרת,רק לאישה תמיד תשאר האופציה להתלונן על אונס.הגבר לא יכחיש שהיה לו קשר מיני אך לא אונס,אה,קיימת?אתה מודה,אז זה אונס? בסוף במדינה הזאת יהיו שתי קבוצות שיחיו,גברים לבד נשים לבד(שתבכינה על כך כל חייהם)וזנות תחגוג ותרוויח. ככה אתם רוצים מדינה?