נבלה גדולה!!!

מרכזון

New member
אתה דו פרצופי....

תסתכל מה כתב המופרע "אבא גוריו" על השמאל הישראלי. גם אני לא מסכים לרוב דעותיהם, בעיקר בתחום הבטחוני, אבל מכאן ועד לשטויות שהוא פולט: המלחמה בשמאל צריכה להיות כמו המלחמה בחמאס ובג'יהאד האיסלמי. .....כל אדם שיביע תמיכה בבבילין, שריד ושמאלה, יש להתיחס אליו, כפי שמתיחסים למי שמביע תמיכה בטירור. להזכיר לך שזה סוג המופרעים שהלבישו את רבין ז"ל בבגדי SS??? אני בטוח ומאמין שהוא היה באותה הפגנת ימין מזוויה. בטוח שגם אתה היית!!! מי מההנהגה הימנית, שהייתה על הבמה, עצרה את הטירוף. אני הייתי בטוח שרבין שוגה כשהוא מסכים לאוסלו ללו שלבי בחינה ובדיקה של עראפאת ומרצחיו. אז מה??? זו סיבה ל"דין רודף" שפסקו רבני הימין המטורפים??? לקרוא לו אותן קריאות שקראתם אתה וחבריך??? בטח היום כולכם מתנתקים מהרצח!!! ואתה לקקן דו פרצופי אינך רואה כל קשר בין הימים ההם לבין דברי המטורף הזה??? או שאתה טיפש או שאתה מתמם. אתה תחליט מה הנכון.

עמרי ר

New member
אם היית טורח לקרוא

את הודעתו המסיתה של "הריאליסט", שבתגובה אליה הגיעה תגובתו של אבא גוריו, היית רואה שהציטוטים שהבאת מפיו של אבא גוריו הם למעשה התרסה שלו על מילים זהות לחלוטין ש"הריאליסט" אמר על הימין הקיצוני. מה שמותר לומר על הימין הקיצוני בוודאי מותר לומר גם על השמאל הקיצוני. בכל מקרה, לי אישית נמאס לראות את האיש הזה מכנה בשם "נאצי" או "היטלר" כל אדם המביע עמדות ימניות פה בפורום, אפילו אם מדובר בעמדות קיצוניות לדידו של ה"ריאליסט" המכובד. שום דבר ממה שנידון פה לא מזכיר את מעשיו של הצורר ועוזריו, וחבל שיש כאלה ששוב ושוב בוחרים לחלל את זכר 6 מיליון הנרצחים בשואה.

אחי, לא ייתכן ששכחת

באיזו קלות הם היו מכנים את בגין בכינוים הלקוחים מימי מלחמת העולם השניה. ככה שאין על מה להתפלא.

תמשיך להתלהם

אתה צועק, מחרף, מגדף וכו'. כבר אמרתי לך שלא ארד לרמתך. לא תמצא בהודעתי מילת גנאי אחת. לגופו של עניין, אם תביט על דבריו של אבא גוריו, תראה שהם נכתבו כפראפרזה על דבריו של ריאליסט, אשר כתב את אותם דברים לגבי הימין הקיצוני. מכך הבנתי שלא מדובר בדעותיו שלו, אלא בניסיון לגרום לריאליסט את חומרת הדברים שכתב. כמו כן, תתפלא- לא הייתי באותו הפגנת ימין, מהסיבה הפשוטה ששירתתי בצה"ל באותה התקופה (איפה אתה היית אז? צרפת?). בהפגנות שכן הייתי, הקפדתי תמיד לשמור על לשון נקיה ואף זכור לי בפירוש מקרה שבו אנשי כהנא הניפו שלט "העבודה משחררת" ואני התעמתתי איתם על רקע זה. אם תביט בשאר הודעותיי בקשר לחילול האנדרטה, תבין טוב יותר שיחסי לרצח רבין זהה לשלך. שיהיה לך יום נפלא.

מרכזון

New member
תמשיך עם הדו פרצופיות שלך...

ראליסט דיבר על תנועה שהוצאה מחוץ לחוק, ובצדק. תנועה ששופט סירב שתשתתף בבחירות-בצדק. תנועה של רוצח (כהנא ואנשיו רצחו מתנגדים לדרכם בארה"ב, וברחו לארץ לקבל מקלט). הוא היה רב-נכון, הוא רב עם כולם. ואתה אינך יכול לרדת לרמתי, אתה יכול רק לעלות לרמתי. אין נמוך יותר מהמקום בו אתה נמצא!!!

מרכזון

New member
ומה זה.....

הוא בסך הכל ירק על אנדרטה של אבן....אז מה אתה מתלהם? גם זו רק תשובה לראליסט????

תראה ידידי

אני מבין שאתה מנסה בכוח לגרור אותי לרמה האישית. לא ילך. אני אמשיך לענות לך עניינית: אם אתה סבור שיש דברים פגומים במה שכתב אבא גוריו, תענה לו. אני סבור שהשוואה בין כהנא לחמאס היא זדונית באותה מידה של השוואה בין גוש שלום לחמאס. כך גם לגבי עניין האנדרטה. אני סבור שמה שכתב אבא גוריו פסול, אלא שכבר גיניתי את היריקה על האנדרטה מספיק בעמוד זה, ולכן לא הרגשתי צורך לעשות זאת פעם נוספת. ההשוואה בין אחד שכתב דבר פסול לבין מי ששחט ושרף 6 מליון יהודים נראית לי זילות של השואה וחסרת פרופורציה. בעניין הרמה, אני מוכן ללכת ברחוב ולצעוק במגאפון שרמתך גבוהה משלי. אני מוכן להיות המושפל באדם, ולו רק כדי שאחיה עד סוף חיי על אדמת ישראל אתה?

מרכזון

New member
לא...

הכוונה אלי. הייתי מעבר לים למשימת עבודה, ובסיומם, סוף סוף חזרתי הביתה. וכפי שאמר חברי "שומרון" : " כשראיתי את הארץ מן האווירון קיבלתי מעין צביטה בלב. עם כל מה שרע בארץ,ואלוהים יודע שהרעות והמגרעות רבות,היא ארצנו ואני אוהב אותה כפי שאהבתיה תמיד"! יוני נתניהו,8 ביוני ,1964

מרכזון

New member
זה רק

ציטוט משיר אהוב עלי במיוחד. אל תייחס לזה יותר מדי חשיבות.

aesh100

New member
תיקון קטן...

בלי קשר לדיאלוג שמתנהל כאן ברצוני להזכיר לך את העובדה שאת הכרזה בה נראה רבין במדי אס. אס. יצר ופרסם אותו פרובוקטור ידוע לשמצה אבישי רביב סוכן השב"כ ולא שום גורם ימני "הזוי", אם אתה רוצה לתקוף ולהתלהם לפחות תתקוף בעובדות שכן היו נכונות, ואל תמשיך למכור לנו את הסחורה המעוותת והנלוזה הזאת...

tia3

New member
אתה שם לב

שאתה כל הזמן חוזר על עצמך שוב ושוב ושוב??? אני רק רוצה להבין מזהו, אם לא איכפת לך: אתה תומך ברצח רבין רק בגלל שאתה לא מסכים את דרכו?!

אני רואה שאני צריך להתחיל לאכוף

את האיסור שקבעתי מקדמת דנא בפורום: כל השוואה לנאצים תימחק. מקווה שזה ברור. תחסכו לי פגיעה בחופש הביטוי.

שאלה

למה כש"ריאליסט" אומר לאנשים שהם גרועים מהנאצים אתה לא עושה לו כלום , וכשאני אומר את האמת אתה מתעצבן אלי ?

אני כן

א. אני כן מעיר- ראה את הערתי לו לאחר שקרא כך לאבא גוריו. ב. אני קודם בודק מה קורה אצלי בבית. אני מעוניין שאנחנו בתור אנשי ליכוד נהיה יותר מוסריים ומחונכים מהשמאל.

למעלה