נבלה גדולה!!!

ראליסט

New member
נבלה גדולה!!!

בערוץ 2,היתה כתבה על שייקה לוי,שעתיד להנחות את העצרת לזכרו של יצחק רבין ז"ל,במלות 8 שנים להרצחו בידי חלאת המין האנושי. בזמן הצילומים ליד האנדרטה לזכר רבין,בכיכר רבין בת"א,עובר שם "אדם",מבחינתי חייה דו רגלית,ויורק לכוון האנדרטה.אז: 1)איפה המשטרה,שהיתה צריכה לעצור אותו באופן מיידי? 2)מבחינתי,אדם זה שייך לקבוצת תת-אדם,שאין צורך לעצור.חבל על בית הכלא.אנשים כאלו יש להכניס למטוסים,ולזרוק מהמדינה!!!

tia3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בדיוק! לגרש!

ובאותה הזדמנות לגרש גם את כל אלה שקוראים לחילי צה"ל רוצחים, כל אלה שמציעים להוות מגן אנושי לרוצח ערפאת ודומיהם. ומה בדבר עזמי בשארה שנפגש עם נאסראללה והביע תמיכה החיזבאללה? ומה בדבר כל ערביי ישראל שצועקים "בדם ואש נפדה את פלשתין"? אני אכן בעד לגרש כל מי שאינו נאמן למדינת ישראל, ומי שיורק על קבר רבין או עולז על הירצחו בכלל זה.

ראליסט

New member
כנראה לא הבנת אותי...

מבחינתי,אותו אדם,אינו אומר כל אמירה פוליטית.הוא זבל,שהגיע לכאן בטעות. אם יש מישהו מבין אילו שציינת,שעבר על החוק,עליו לתת את הדין. אם לא,אז תסבול את אילו שלא חושבים כמוך. אין לי כל בעיה אם מי שהתנגד לדעותיו של רבין המנוח,ואפילו אם מי שהפגין נגדו,כל זמן שהיה ברור ,שזה היה עניני. פה לא מדובר באיזה שמאלן,או איש ימין.מי שיורק על ר"מ שנרצח,בגלל דעותיו,אינו צריך לחיות בקרב בני תרבות. יש לך בעיה עם הערבים? כולם חסרי תרבות??? כל ערביי ישראל צועקים "בדם ואש נפדה את פלסטין"? כל אוהדי בית"ר ירושליים צועקים "מוות לערבים"?? ניסיתי ליצור הפרדה בין הפוליטיקה לברבריות,שמאפיינת אדם כזה,שצולם בערוץ השני.מן הסתם הוא אפס,וכנראה עבריין,או עבריין בפוטנציה. זה אפילו לא פוליטי. אם הכנסת תחליט שעזמי בשארה ומפלגתו אינם חוקיים,ויהיה רוב להסרת חסינותו,אז מצידי שישפטו אותו,ושילך לכלא.דעותיו קיצוניות,אבל אפילו הוא "עדיף" ע"פ בהמה כזאת-כל פוליטיקאי עדיף על בהמות.(אפילו קיצוני הפוליטיקאים לא ירקו על קבר של מישהו). לא תצליח לגרור אותי לויכוח פוליטי,כשאני מתאר פה משהו שיוצא מגבולות הפוליטיקה,ומגיע לבסיס:התרבות שבה אנו חיים.זה לא עניין לבתי משפט.אני מתבייש כישראלי ויהודי,שיש אנשים שיורקים על אנדרטה של מנהיג ור"מ. תשווה את זה למישהו שיירק על קברו של בגין,או של בן גוריון,או על אנדרטת השריון בלטרון וכד.

תגיד לי, אתה בסדר?

אתה באמת חושב שהתכוונתי בציניות שצריך לגרש את אותו יורק? האמת? אני חושב שצריך היה לפוצץ לו את הצורה במכות, אבל סביר שהייתי נמנע מלעשות זאת כי זה לא חוקי. לשאלתך, אני סבור שכל מי שכופר בקיומנו כאן- דינו להיות מורחק מכאן. כמובן שלא כל הערבים רוצים בהשמדתנו, ולפיכך אני מעוניין לחיות בשלום עימם ומתנגד לטרנספר.

ובאותו עניין

בני העוולה שהשחיתו את האנדרטה לזכר רבין אמש- צריך להקיא אותם מתוכנו. יש למצוא סעיף כלשהו בחוק שמאפשר העמדתם לדין ולפסוק להם את הענש המכסמימלי.

tia3

New member
לא רק זה,

התוספת החדשה של הבהמות היא צלבי קרס על המצבה!

עמרי ר

New member
הם לא חלק מהעם שלי

ולעולם לא יהיו. מי שמסוגל למעשה כזה, שכמוהו עושים ניאו-נאצים ברחבי העולם בבתי-קברות יהודיים, לא זכאי להקרא יהודי או ישראלי. וחשוב לזכור - ממש לא מזמן חל יום השנה השני להרצחו של השר רחבעם זאבי (גנדי). גם אותו צריך לזכור, ולעולם לא לשכוח.

ראליסט

New member
זאת הצרה:

עובדתית,הם חלק מהעם שלך,יותר מהרבה אנשים. לכן יש לפעול בכח כנגד הימין הקיצוני(=כהנא וגרורותיו),ולהבין ,שאם הם לא ישבו בכלא,אז אין לנו חיים. ממשלות ישראל לדורותיהן,לא מישמות את החוק בדבר אי חוקיותן של התנועות הכהניסטיות,ומתיחסות אליהן בסלחנות,לעומת הפעולות הקשות שהן עושות כנגד אויביה האחרים של מדינת ישראל,כמו החמאס,הפתאח וכד. זה כולל גם את ממשלתו של פרס,שכיהנה כחצי שנה,לאחר הרצח המחריד. פרס עצמו,לא הפעיל את הצבא כנגד כל אנשי כהנא בכל הארץ.זה היה דבר מחוייב המציאות,שהיה צריך להעשות,החל מדקה לאחר שנודע על מותו של רבין. לו הצבא והשב"כ היה מבצע חיסול לילי אחד,של כל הכהניסטים בארץ,של כל תומכיהם ושל כל הארסנל התעמולתי שלהם,היה נלמד לקח,שעברינות כזאת תטופל כמו שמטופלים פשעי הטירור של המחבלים. היום אנו רואים,שאין דלגיטימציה ציבורית,לאנשים אילו.איננו שומעים איך יש לטפל באם המפלצתית של הרוצח ,שמיהרה להגן על זה שירק על אנדרטת יצחק רבין.זו דמוקרטיה חלשה,שנותנת לכוחות הרוצים לכרסם בה,לעשות ככל רצונם. כדאי שנלמד מתולדות התנועה הנאצית! עוד בראשית שנות ה-30,רוב הגרמנים צחקו על היטלר,וב-1933 עלה לשלטון. ההיטלר שלנו הוא כהנא,והנאצים שלנו הם הכהניסטים.למדנו מההיסטוריה מה תנועה שולית יכולה לעשות.יש לטפל בהם לפני שיהיה מאוחר מידי!!!

Roobie

New member
../images/Emo45.gif

ואל תתרגש מזה שיתקפו אותך עכשיו על השוואת יהודים לנאצים. אתה צודק מאה אחוז, ואנחנו לא עם סגולה עם גנים מיוחדים ולא בטיח, תופעות כאלה יכולות להיות גם אצלנו.

השאלה היא כזו:

האם השמאל מוכן להכיר בזה שיש אנשים כמוני, שמצד אחד מתנגדים לפינוי של איתמר ומצד שני רואים במי שירק על האנדרטה כמי שיש להקיא אותו מהחברה?

ראליסט

New member
זו שאלה מיותרת,

מישהו לא מכיר בך??? האם מישהו בשמאל הכי קיצוני (למעט המפלגות הערביות,שאיתן הסיפור שונה לגמרי),הציע אי פעם לפסול את רשימת האיחוד הלאומי,שלא רק רואה בכל א"י המערבית חלק בלתי נפרד מהמדינה,וכמובן רואה בכל ההתנחלויות שם,כולל איתמר,ישובים לגיטימיים,שלעולם לא יעקרו,אלא היא מניפה את דגל הטרנספר! בשמאל הכי קיצוני,הציעו מקסימום לפסול את "חירות",שיש בה יסודות כהניסטים מובהקים,שכולנו ראינו היום למה הם מסוגלים. לדעתי הבעיה הפוכה: הימין (ולא דווקא הקיצוני),מתקשה לקבל את עצם קיומם של אנשים כמו יוסי ביילין ומר"ץ. הרי כשהשמאל הזה מביע דיעה שההתנחלויות מיותרות ויש להורידן,מייד הוא מותקף,שעצם אמירותיו פוגעות במדינה .משמע על השמאל לשתוק ובכלל לא לדבר. יש לי דוגמא מצוינת-אברהם בורג,איש שמאל לכל הדיעות,התנגד בכלל לפסילה של כל רשימה.מבחינתו כהנא חי ואחרים מהימין,וכן מהשמאל,חייבים לקבל לגיטימציה לרוץ לכנסת.דווקא דחיקתה של תנועת כך מחוץ לפרלמנט עושה אותה ליותר מסוכנת,לדעתו. אפילו כאשר השמאל והמרכז היו בשלטון,הדה-לגיטימציה שלהם מצד גורמים מסויימים בימין,הורגשה הרבה יותר,מאשר כשהימין כיום בשלטון. אני מבחינתי טוען שיש רק הכרעה אחת-ההכרעה בבחירות דמוקרטיות. כיום למעשה לימין יש רוב עצום בכנסת,וזו הכרעת הבוחר.אתה שייך מבחינה פוליטית לרוב,גם אם הימין לא מבצע ממש מדיניות ימנית ,כפי שאתה רואה אותה. אז אתה ממש לא נמצא בבעיה של הכרה. את השאלה הזאת,שואלים ביתר שאת,אילו שמאמינים בחלוקת הארץ.להם יש "קייס" יותר ברור: מעולם לא התקרבנו למלחמת אזרחים,גם כשממשיכים למעשה לבנות בהתנחלויות ובקצב גבוה. השאלה היא מה יקרה,אם נגיע למצב בו הרוב הדמוקרטי יקבע שיש לפנות את איתמר??? האם אז אתה תקבל זאת,מבלי להתנגד לכך באופן לא דמוקרטי??

ראליסט

New member
הימין הקיצוני - סכנה קיומית למדינה!

אותם חלאות המין האנושי,שאתמול בלילה "עיטרו" את אנדרטת רבין ז"ל,בצלבי קרס,וסימנו צלבי קרס נגד רבין,במקומות שונים בארץ,הם הסכנה הקיומית הגדולה ביותר לישראל! אם תהיה פה מלחמת אזרחים,היא תגיע רק מהם.הסכנה היא לא בהם ככנופייה קטנה,אלא בכך שנדבקים אליה,רבים וטובים שנחשבים בימים רגילים כמתונים. אתמול הזכיר לי מעשם של הכהניסטים,את כיכר ציון באותה אסיפה ארורה.את צלבי הקרס הניפו רק קיצוניים,וחלק מזה היה הצגה של רביב,אבל על הבמה ישבו לאסונינו,ביבי נתניהו,שרון,וכל מנהיגי הימין המתון והמרכז. היום קיבלנו עוד הוכחה,כמה לא היה צריך את רביב,בכדי שאנשים מהימין הכהניסטי,ימשיכו להלחם במדינת ישראל.המטרה האיסטרטגית שלהם לאורך זמן,כפי שגם נאמרה ע"י המפלצת כהנא,היא לחסל את מדינת ישראל כמדינה דמוקרטית,ומבחינתי יהודית,ולהשליט כאן דיקטטורה מונרכית. אבל לא הייתי חושש מדבר אילו העם היה מזועזע כולו. איני רואה את התופעה הזאת,נשארת בראש החדשות אפילו יום אחד. מה צריך לעשות??? 1)המלחמה בכהנא צריכה להיות כמו המלחמה בחמאס ובג'יהאד האיסלמי. 2)יש לבצע מעצרים מנהליים של כל מי שחשוד כפעיל בכל תנועה כהניסטית. 3)יש לחקור אותו במתקני השב"כ,כמו שנחקרים אנשי חמאס. 4)יש להכניס לכלא לתקופות מאסר של מינימום 10 שנים,כל אדם,שהוכח כי שייך לפעילות אנשי כהנא. 5)כל אדם שיביע תמיכה בכהנא,יש להתיחס אליו,כפי שמתיחסים למי שמביע תמיכה בטירור.(למשל: את גאולה עמיר,שהצדיקה את אותה יריקה,היה צורך לעצור עוד היום,לסגור את הגן שלה,ולהעמידה למשפט על הסתה ובגידה. 6)יהרס ביתו של כל כהניסט שיימצא מבצע פעולות כאילו. עד שלא נבין ש:חמאס=כהנא. עד שלא נטפל בכהניסטים כמו בחמאסניקים. עד אז לא נעצור את הסרטן הזה,שלהבדיל מסרטן החמאס,בא מתוכינו.

השמאל הקיצוני - סכנה קיומית למדינה!

אותם חלאות המין האנושי, שאתמול הביאו את ארגוני החבלה הפלסטינים לרחובותינו וחילקו להם נשק והיום רוצים לתת להם עוד נשך פוליטי תמורת המשך הטרור שלהם, הם הסכנה הקיומית הגדולה ביותר לישראל! אם תהיה פה מלחמת אזרחים,היא תגיע רק מהם. הסכנה היא לא בהם ככנופייה קטנה, צעקנית ואלימה, אלא בכך שנדבקים אליה, רבים וטובים שנחשבים בימים רגילים כמתונים. התנהגותם מזכירה לי מעשם של הכהניסטים, אשר רוצים לכפות דעת מיעוט באלימות מעוררת חרדה. את כיכר מלכי ישראל באותה אסיפה ארורה הם גייסו לטובתם. את צלבי הקרס הניפו רק קיצוניים שהשב"כ השתילם בקרב הימנים כדי להכפישם לשווא. הצגה של רביב, סוכן השב"כ שכשל, היא היא העילה שהם ממשיכים ומכפישים את הימין הזך והצחור. על הבמה ישבו לאסונינו, רבין, פרס ושריד,וכל מנהיגי השמאל הקיצוני והמרכז. היום קיבלנו עוד הוכחה, כמה לא היה צריך את רביב, בכדי להכפיש אנשים מהימין הציוני, מספיק שהשמאלנים ישקרו במצח נחושה ויאמרו שוב שהימין הביא את האינתיפאדה והימין מוטט את כלכלת ישראל. הם, השמאלנים, חטאם גדול מנשוא, אבל לעולם לא יודו באשמתם. הם ימשיכו להלחם במדינת ישראל. המטרה האיסטרטגית שלהם לאורך זמן, כפי שגם נאמרה ע"י המפלצת ערפאת המתוגמל ע"י שריד, אבנרי, פרס, ביילין ודומיהם, היא לחסל את מדינת ישראל כמדינה דמוקרטית ויהודית, ולהשליט כאן דיקטטורה מונרכית סוציאליסטית. אבל לא הייתי חושש מדבר אילו העם היה מזועזע כולו. איני רואה את התופעה הזאת, נשארת בראש החדשות אפילו יום אחד. מה צריך לעשות??? 1)המלחמה בשמאל צריכה להיות כמו המלחמה בחמאס ובג'יהאד האיסלמי. 2)יש לבצע מעצרים מנהליים של כל מי שחשוד כפעיל בכל תמועת שמאל ונפגש עם האוייב וחותם איתו על הסכמים לא חוקיים. 3)יש לחקור אותם במתקני השב"כ, כמו שנחקרים אנשי חמאס. 4)יש להכניס לכלא לתקופות מאסר של מינימום 10 שנים, כל אדם, שהוכח כי שייך לפעילות אנשי השמאל ונפגש עם האוייב ללא אישור השלטונות החוקיים. 5)כל אדם שיביע תמיכה בבבילין, שריד ושמאלה, יש להתיחס אליו, כפי שמתיחסים למי שמביע תמיכה בטירור.(למשל: את יולי תמיר, שהצדיקה את אותו הסכם ז'נבה בלתי חוקי, היה צורך לעצור עוד היום, לסגור את הגן שלה, ולהעמידה למשפט על הסתה ובגידה. 6)יהרס ביתו של כל שמאלן שיימצא מבצע פעולות כאילו. עד שלא נבין ש:חמאס=שמאל. עד שלא נטפל בשמאלנים כמו בחמאסניקים. עד אז לא נעצור את הסרטן הזה, שלהבדיל מסרטן החמאס, בא מתוכינו.

עצביך הרופפים בוגדים בך שוב

אתה יודע היטב את דעתי על אותו יורק. זה לא הופך את ההשוואה שלך בין אבא גוריו לבין שוחטי ששת המליונים לחכמה במיוחד. תתעשת.

למעלה