נביחות

zoi האחת

New member
נביחות

מזמן לא הייתי פה.. ככה זה עם תינוקת בת 8 שבועות.. מיקה מקסימה, הבעיה שכל מבקר שמגיע זוכה לסדרת נביחות ונהמות עד שהיא נרגעת שהוא לא בא לקחת את התינוקת לא עוזרים צ'ופרים שהאורחים נותנים לא עוזר שאנחנו מרגיעים לא עוזר שנותנים את התינוקת לאורח קודם כל יש כמה נביחות ועוד כמה דקות של רחרוחים חשדניים ולעיתים נהימות אזהרה.. רעיונות? עצות? ברור שזה בא מתוך הגנה שלה על התינוקת..אבל זה מיותר ומכעיס כשהיא מעירה אותה.. פחית הרעשה לא רלוונטית כי תפחיד גם את התינוקת או תעיר אותה כאשר ישנה.. מצ"ב תמונה להעלאת המוטיבציה..../images/Emo13.gif

yifati XD

New member
גם לכלבה שלי בעית נביחות

לא עם תינוק.. היא פשוט כשבא אורח היא נובחת בלי סוף...כדי שילטפו אותה כי היא קצת מפחדת.. כשהוא מלטף היא שותקת אבל אחרי שהוא מתחיל ללכת היא שוב נובחת.. וזה רצון לליטופים. והיא מתלהבת כשבאים זרים כי אחרי שקצת מלטפים אותם היא באה אליהם כל הזמן כדי להכיר אני לא יודעת מה עושים בקשר לכלבה שלך, זה סתם הזכיר לי בעיה דומה ואולי כשהתינוקת שלך תגדל שזה ממש עוד מעט בערך בגיל שנה אז יכול להיות שהיא קצת תציק לכלבה, תמשוך בזנב, תרביץ ואולי ככה יעבור הסיפור מעצמו ../images/Emo13.gif... אבל תתיעצי עם בעלי מקצוע כי יתכן פיתרון.

היי../images/Emo20.gif

נסי להסיח את דעתה עם פקודה. למשל לפני שאורח מגיע, לתרגל איתה פקודות ולשבח אותה שהיא שותקת. תמונה מקסימה ../images/Emo20.gif

zoi האחת

New member
ניסיתי..

ניסיתי גם לשלוח למקום ולהרגיע וכלום לא עובד עדיין יש את החמש דקות של נביחות בהתחלה פלוס חשדנות..

למעלה