נביחות...

נביחות...

שלום! אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי ולבעלי להחזיר לנו את שנת הלילה השלווה שפעם הייתה לנו... יש לנו כלבה מקסימה, בת שנה וחצי, שלקחנו מאחת העמותות כשהיתה בת חודש. מצאו אותה זרוקה במדבר יהודה- כנראה כלבה בדואית. היא מעורבת על טריליון דברים, הבולט ביניהם זה כלב רוח. היא תמיד נבחה, אבל בזמן האחרון זה פשוט נורא ואיום. עברנו למושב לפני כארבעה חודשים, וההתאקלממות שלה הייתה נפלאה .העניין הוא שהנביחות היו עוד לפני, ועכשיו כשיש לה את כל האופק והשמים לנבוח עליהם- היא עושה את זה. כשהיא בגינה וכשהיא בבית. כשזה יום וכשזה לילה... מה עושים????????אנא. כל טיפ ועצה יתקבלו בברכה גדולה! דרך אגב, היא גדלה את חצי השנה הראשונה שלה עם חתולה מדהימה בשם שש. באופן מצער, אחרי שמונה שנים ואהבה אין קץ, נאלצנו להרדים את שש בגלל סרטן... ולכן השם שלי. זה לא שאני מסתננת לפורום כלבים סתם

AllRed

New member
שלום ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, בלי תמונה אין תמורה. קדימה לעבודה. לענייננו, מתי נפטרה החתולה ומתי התחילו הנביחות? - האם יש סמיכות בין האירועים. לפ הסיפור יש אפשרות גדולה שהנביחות התחילו בגלל "ההיעלמות " של שש. מה אתם עושים כשהיא נובחת? מתי היא מתחילה לנבוח בעיקר? - האם שמתם לב למשהו ש"מדליק" את הנביחות? האם אלו נביחות ללא הפסק, כאילו נכנסת להתקפת נביחות או רצף נביחות שנפסק ואז חוזר חלילה? האם זה קורה כשאתם בבית וגם כשאתם לא בבית? איפה יותר, בבית או בחצר? - באילו שעות של היום? איפה היא שוהה יותר, בבית או בחוץ? איך היא מגיבה לרעשים מחוץ לבית, באדישות או נבחנות? האם היא הורסנית בחצר או בבית או גם וגם? איפה היא ישנה? - נא לפרט. כאשר חבר "בלהקה" עוזב באופן מפתיע ישנם כלבים שנוטים להגיב לזה באופן קיצוני או קולני וכדו'. לפי מה שתיארת, שש ו...(מה שמה??) היו מאוד קרובות אחת לשניה ויש לזה השפעה. גם להמצאות בחצר בלילה יש השפעה גדולה על כלבים, לא כולם אוהבים את זה ומעדיפים את השינה בחברה הלהקה, בבית, זה מקנה להם ביטחון. תעני על השאלות זה יתן תמונה טובה יותר למקור הבעיה.

תודה!

היו לי קצת בעיות טכניות כך שלא יכולתי להגיב מוקדם יותר- אני מתנצלת. בעיקרון לא נראה לי שהשניים קשורים, ולגבי התמונה- אני מסכימה במאה אחוז. אני אתארגן עליה ואשלח פירוט לגבי ענייני הנביחות והשאלות ששאלת.

אילף

פשוט להזמין מאלף הביתה כל טיפ שאתן לך לא בהכרך יעזור חוץ מיזה צריך הרבא יותר פרטים כלבים לא נובחים סתם צריך לזהות את המקור ומישם להתחיל לטפל בבעיה אני מוכן לנסות לעזור טלפונית כתיבה זה לא הצד החזק שלי 0546204368 אייל קליין

למעלה