נביחות מביכות...

lizush

New member
נביחות מביכות...

הכלבה שלי התחילה בימים האחרונים לנבוח כמעט כל הלילה.. אני לא ישנה כמו שצריך ונראה לי שגם השכנים שלי לא ממש ישנים טוב. האוכל לא השתנה, לא נראה שהיא חולה, לא היה שום שינוי חריג בבית, אין חיות נוספות בסביבה וגם לא פריצות. יש איזה רעיון נוסף שלא בדקתי? אני חושבת להתחיל לתת לה "רסקיו" או פרחי באך.. זה מומלץ? (מדובר בנקבה רועה גרמנית בת 3). תודה מראש

אולי אפשר לפתור את זה באילוף

קודם כל לגבי הרסקיו - אין הוכחות מדעיות לגבי זה, אבל אין עד כמה שידוע לי גם סכנות, אז אם זה מה שאת רוצה לנסות - אפשר. דברים נוספים שאפשר לנסות (אם בטוח שאין לה בעיה רפואית - ואם יש ספק אז כדאי שהיא תבדק לפני כן) זה להזמין מאלף לאבחון בבית. אם מדובר בבעית התנהגות, הפתרון הוא באילוף

ella100

New member
משהו מפריע/מציק לכלבה

ועדיין לא לפתור בקלילות שנראה שהיא לא חולה. כדאי לגשת לוט',שיבדוק וישאל שאלות שאולי יתנו כיוון למצוקה. ופגישה עם מאלף טוב ומומלץ שיגיע הביתה יכולה מאד לעזור ולתת כיוון שיעזור להבין למה היא נובחת ואותך להדריך כיצד לטפל בזה. פגישת ההכרות אמורה להיות ללא תשלום.כי זה להתרשמות. תרצי רעיונות כיצד והיכן מוצאים מאלף-ארשום לך ברצון.

lizush

New member
תשובה

הכלבה נמצאת בד"כ משוחררת בתוך הבית בלילה, אלא אם הנביחות משגעות אותי ואז אני קושרת אותה בגינה. היא ישנה איתי בחדר בד"כ, וכשהיא נובחת היא יוצאת לסלון, ואז אני מחזירה אותה לחדר. פעם כשהיא היתה חוזרת לחדר היא היתה נרגעת, אבל בימים האחרונים קצת פחות והנביכות ממשיכות.

תנסי לקשור אותה בלילה לרגל של מיטתך

בהרבה מקרים זה מרגיע את הכלבים. כ"כ יכול להיות שהיא שומעת רעשים של אנשים , כלבים , חתולים וכו' בחוץ והיא מגיבה להם.

C H 4

New member
משהו קטן על רסקיו

בתקופה האחרונה זה נהיה מאוד פופולרי להשתמש ברסקיו על ימין ועל שמאל. אין סיבה שזה יזיק, כמו כן כבר כתבו לך שזה לא כל כך מוכח. אבל ראוי לציין שרסקיו הוא הרכב בסיסי של פרחי באך ולרוב בטיפול לאורך זמן בפרחי באך לא נותנים רסקיו אלא מתאימים הרכב טיפות מיוחד לכל מטופל.

למעלה