נביא את הזריחה... :)

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifחחחחחחחח סטלןןן!!

נקרעתי עכשיו...

יש לה שלללאקקקקקייים.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

ייייייאאאאאאאאאא. מאובהת ביד שלךך. *ממסגרת* *תולה* *דסקופט חדש* חח..בולי..פיקאסו חדש יש לנו...ייייאאאאאי.

חברה שלי אוספת לי..../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

משום מה הרחובות של טבעון מלאים בהם..אנחנו הולכים לאיצטדיון... "הי,רוני,תראי,יש פה שלאק.."אבל רק הדקים שווימ.דקים ושחורימ.שווהה.

the iron fairy1

New member
תומר מותק..

אני מקווה שאתה שם לב שכולןןןןן שאלו.. "מי זה השמאלי??" לאט לאט אתה מעקל שגם אתה נכנס למעגל "הכוסונים!" ? חחח... אבל רק שלא יתנפח לך האגו..:) תמונות חמודות בטירוף.. :)

double M

New member
סחטיין....

אני ועומר פלג מברכים אותו לכבוד כניסתו למועדון.

חחחחח.... למה רעה?

תומר? יש עתיד!! רק תעשה כמה ניתוחים.. חחח סתם בצחוק יכוסון.. רק תעלה תמונה בלי חולצה..

the iron fairy1

New member
רעה למי? לתומר?!

את השתגעת?? אני הכי מפרגנת בעולם.. חוץ מזה שאני חושבת שהוא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןן.. ואמרתי לו את זה והבן אדם פשוט לא קולט .. עצוב עצוב..חח יש מלא תמונות שלו בלי חולצות.. והוא כבר העלה..חחח תהני..:)

Kremboim

New member
../images/Emo18.gifאממממממממממממממ...

אני לא בטוח אבל יש לי תחושה שמדברים עלי פה :) אני השמלי:) חחחח... או קיי אני רואה שאני די מבוקש פה! זה ממש משמח אותי !

booly16

New member
ככה?!

אתה השמאלי?! אז מה פתאום אני לא קיים??? אתה רואה קצת בנות וככה אתה שוכח מי האח שלך!?!? תמיד יותר אהבתי את גיא! :))

the iron fairy1

New member
חמוד!

רואים שאתה קצת דיסלקט.. אתה לא השמאלי.. אתה העצמאי... חחחחחח... תומר הוא השמאלי.. אבל שלא תבין לא נכון.. אתה שווה בול כמו תומר.. אם לא יותר :) יום טוב :)

למעלה