נבחרת פלסטין בכדורגל!!??!!

CANDY MAN

New member
נבחרת פלסטין בכדורגל!!??!!

מעניין מאד, יש את נבחרת פלסטין בכדורגל והיא אפילו ממוקמת מקום 145 בעולם ורק דבר אחד לא ברור לי! איפה המדינה שלה? זה כמו לתת לשחורים נבחרת כדורגל! (תרגעו ואל תתחילו איתי אני סתם צוחק וזה לא מתוך גזענות) או ליהודים טוב... בשביל שיהיה איזון! סתם נבחרת כדורגל לאנשים שאין להם מדינה! אז בשביל מה? וגם עוד דבר מעניין! איפה יראו שנמצאת פלסטיו כאשר היא תגיע לתחרות בינלאומית? על ישראל? אולי היא במקום ישראל? ואולי זוהי בכלל נבחרת ישראל המקורית? כל השאלות האלו ואחרות מסקרנות אותי אז אם אפשר תשובות יתקבלו בברכה. CANDY MAN שמאוכזב מהנבחרת של המדינה שלו! מדינת ישראל!

Kgt1

New member
כל הסיפור הזה יכול לגרום לי בתוא

אוהד כדורגל רק לתגובה אחת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

PsYcHo-BoY

New member
כדורגל שמכדורגל

הכדורגל הזה צריך ללכת לעזאזל יש דברים יותר חשובים מכודרגל ... לפי דעתי הדבר הכי טוב שהתאחדות הספורט או מה שזה לא יהיה תוכל לעשות לטובה: זה לקחת את כל המיליונים שאנחנו משקיעים בכדורגל ולהשקיע זאת בעניים שאין להם מה לאכול, איפה לישון, כשאתם בבית יושבים אוכלים מול המחשב , הם מסתתרים להם בגשם מתחת לבית ומחפשים אוכל באשפה. לפי דעתי הצדק הזה שווה יותר משעה וחצי של משחק כדורגל, אין לי ספק בכך, כי אנחנו יכולים לחיות עם קבוצות כדורגל ברמה נמוכה(כמו במצב הנוכחי הזה) ובמקום זה להשקיע את הכסף באלו שנזקקים לו , לא יקרה שום דבר, באמת ששום דבר, רק צדק ירדוף אותכם ואתם תרדפו אותו. הגיע הזמן לצדק חברתי במדינה שלנו , כי אם נצפה מהמשלה לעשות לנו פה את הצדק , אנחנו יכולים לחלום שהם יעזרו לנו, הם סתם יקחו את כל הכסף לעצמם(כמו תמיד).... יואב

לירן2002

New member
אתה צודק, יואב!

האבטלה, מצב הנכים ובכלל מה שקורה במדינה יותר חשובים ממשחק כדורגל מיותר. לירן (בן).

Kgt1

New member
אם לא הספורט לא היה לנו רגע אחד שמח

במדינה... אתה אומר שהכסף שמושקע "בכדורגל שמדורגל" הוא רב ומיותר ועדיף לתורמו לנזקקים? אני לא אגיד שאתה טועה כי תרומה לנזקקים היא תמיד חשובה אבל רק שתדע שהמצב של הספורט היום בארץ למעט מעטים בודדים נמצא בקאנטים לפחות כמו המיתון במשק. ושוב פעם אם לא היה לנו ת´ספורט (קח לדוגמא את האימפריה בגדול בצהוב ובכחול שהביאה כל כך הרבה רבבות לכיכר בשנה שעברה) אז לא היה לנו רגע שמח אחד.

שמאלני

New member
אין לפלסטינים מדינה??

נכון אז הם לא מוכרזים כמדינה אבל שורה תחתונה יש להם ממזמו מדינה. אם לא שמת לב כבר יש להם אפילו שטחים שנקראים שטחי A,השטחים האלה שיכיים כבר לפלסטינים. יש להם אפילו המנון וחוקים,ואפילו פרלמנט שזה כמו ממשלה אצלנו. אז תגיד לי עכשיו,אין להם מדינה?

Kgt1

New member
ברור שיש להם מדינה. אז בוא ברגע זה

ונגמור את הסיפור עם השטחים וכולם יישארו עם מה שיש להם.

שמאלני

New member
גבי אני אדם ישר....

תשמע גבי אני אדם ישר ואני מאמין מה שלוקחים צריכים להחזיר בעד משהו. לפני 67´ חיו טוב מאוד גם ללא השטחים האלה,אז מה פתאום כולם מדברים על להשאיר את השטחים שכבשנו אצלנו הרי זה לא שלנו. אנחנו צריכים להחזיר להם את השטחים שכבשנו אבל בעד שלום. ושאני מדבר על שלום אני מדבר שלא יהיה דבר כזה ארגון טרור יעני לפרק את כל ארגוני הטרור.

.המוסד

New member
איך אתה אומר שהכותל לא שלנו?

שהר הבית לא שלנו? שירושלים לא שלנו? שיהודה לא שלנו? הכל שלנו, הירדנים החזיקו את זה בהשאלה ולקחנו אותה בחזרה במלחמת ששת הימים, מדינת ישראל הייתה במצב קשה מאוד מאוד לפני מלחמת ששת הימים, המשק היה במיתון עמוק, גל ירידה פשט בארץ, אבל אז באה המלחמה וסידרה הכל (או יותר נכון נתנה אפשרות שלא נוצלה לסדר הכל) אולי זה הפיתרון גם היום (אבל בלי האולי) כן, זה הרי שלנו, אנחנו לא צריכים להחזיר "להם" יהיו אשר יהיו את השטחים ה"לא שלנו" בגלל דבר אחד ויחידי, הם שלנו ואך ורק שלנו, זה שיש טיפשים שמעונינים להתאבד אין זה אומר שמותר להתאבד, אותו דבר לגבי נסיגה מירושלים, מיבחנתי פקודת נסיגה מירושלים ודגל אש"ף וחמאס מתנופפים על הר הבית והכותל (מה חשבתם שהם לא יניפו על הכותל?) זוהי פקודה בלתי חוקית בעליל, לכן גם הפוקד וגם המבצע הם פושעים.

שמאלני

New member
מסגאד אל אקצה זה של הפלסטינים....

מה לעשות תקבל עובדות מסגאד אל אקצה זה של הפלסטינים. אבל איך הגעת לכותל תגיד לי? חס וחלילה אם נותר על הכותל,אני אפילו לא חושב על זה. בששת הימים נכון היה מצב קשה בארץ והם אילצו אותנו לפתוח במלחמה. אבל לאחר המלחמה,דויד בן גוריון אמר כבר דאז שצריכים להחזיר להם את השטחים שכבשנו אז יהיה שלום אחרת נסתבך איתם יותר ויותר בעתיד. הוא כאילו ניבא את העתיד וזה מה שקרה,כיום לא הייתה אינטפאדה לולא היינו מחזירים לירדנים את השטחים. אם הירדנים יותר היה לנו קל להתסדר מאשר עם הפלסטינים. באותה תקופה הייתה אופריה בארץ שאנחנו הצבא הכי חזק במזרח התיכון כולם סמכו על הממשלה,עד 73´ מלחמת יום הכיפורים שהערבים יראו לנו מאיפה משתין הדג. מאז האמיון בממשלה ירד וראו שאנחנו כבר לא הצבא החזק ביותר. למרות שנצחנו,אך נצחנו בקושי עם הרבה הרוגים. הטעות הגדולה ביותר לדעתי זה להקים את ההתנחלויות,כיום יש לנו בעיה קשה עם זה כי יש לנו עסק עם אנשים לא נורמלים,שחושבים שירדן שלנו. במוקדם או במאוחר השטחים הראשונים שיתנו לפלסטינים יהיו איפה שהמתנחלים גרים היום.

אריאל1

New member
שמאלני אתה יודע מה הההבדל ביננו?

אתה כאן כדי לחיות אני כאן בגלל כאן הבית שלי. ומכיוון שכך הבית שלי הוא גם ההתנחלויות כן גבירותי ורבותי אני גר בשטח כבוש! הרי חצי מי-ם כבושה. כמו כן יש לי עשרות חברים מגוש עציון ומשאר הישובים! זה הביצת שלנו ואני לא מתכוון לוותר עליו לאף אחד. דרך אגב אני יודע שבטח הזכירו לך את זה עשרות פעמים אבל... אם לא היינו מקימים את המדינה היה לנו הרבה יותר קל! (אני בטוח שהיה יותר קל להסתדר עם הבריטים מאשר עם הפלסטינאים)

.המוסד

New member
מסגד אל אקצה הוא של הישראלים

הוא נמצא תחת ריבונותה של ישראל, הוא שלנו, ושוב שלנו, זה שכמה ערבים מתפללים שם זה לא אומר שזה שלהם, יש מסגדים בכל העולם אף אחד מהם איננו פלסטיני(מלבד אלו שברשות) כך גם בישראל יש מסגד, קוראים לו כיפת הסלע(ואל אקצה הוא נפרד לדעתי) והוא ישראלי, הוא של ישראל, שניהם של ישראל

שמאלני

New member
אתה מוסלמי??

מה זה מסגאד אל אקצה של הערבים אנחנו היהודים לא אמורים להאמין בנביא מוחמד. אנחנו מאמינים ב-ה´. דבר שני מסגאד אל אקצה לא בשליטה שלנו,יהודי אחד לא נכנס למסגאד הזה כבר כמה שנים טובות מי ששולט שם הוא המופתי של המסגאד מטעם הרשות הפלסטינית. טוענים שיש שם חפירות,רוצים לבדוק האם זה נכון ועדין אף יהודי לא נכנס לשם. אז זה נראה לך מקום שבשליטה שלנו? הרי בסה"כ מה שאנחנו עושים שם זה לקבוע מי יכנס להתפלל ומי לא,זהו. אם זה נקרא לך שהמסגאד בשליטה שלנו,אז אתה טועה ובגדול. לך תדע מה חופרים שם הפלסטינים,אולי הם משכיחים את כל ההיסטוריה היהודית. ואף אחד לא חושב אפילו להכנס לשם ולבדוק. לסיכום מסגאד אל אקצה לא שלנו,כדי להחזיר אותו צריכים להעיף את המופתי משם.

.המוסד

New member
מסגדי הר הבית הם שלנו

יש במסגדים אלו זכויות למוסלמים, אבל הוא לא של המוסלמים, בישראל יש מסגדים והם מה לעשות שייכים לנו, גם באירופה ישנם בתי כנסת והם אינם של ישראל ע"פ שיהודים מתפללים שם ואף בריטי איננו "שולט" שם ולחלק השני, גם הביטחון שלנו לא בשליטתנו אלא בשליטתו של עראפת, אז מה? זה הביטחון שלנו או הביטחון של עראפת? שלנו בוודאי, אבל אם אלך בקו שלך (שהוא נכון ברובו דרך אגב) כדי להחזיר את הביטחון צריך לסלק את אש"ף, זה שאף אחד לא עושה זאת אומר שהביטחון לא שלנו? או בקיצור, הר הבית הוא שלנו, מה שמעליו ומה שמתחתיו, מה שמימינו ומה שמישמאלו, מה שמלפניו ומה שמאחוריו שייך לנו, לישראל זה שהמדינה מתייחסת אליו כמו אל הביטחון האישי והקיבוצי אין זה אומר שהוא לא שלנו

למעלה