נבחרת ישראל

zubumafu

New member
נבחרת ישראל

אתם באמת מצליחים להרגיש איזושהי הזדהות עם הנבחרת כאשר השחקן היחיד שלנו שנכלל בסגל הוא האחד והיחיד.. אייל משומר? אני פשוט לא מצליח להרגיש שום דבר כלפיי הנבחרת הזאת כאשר השחקנים שלנו הם לא חלק ממנה (למרות רפאלוב, חמד, כיאל..), מה עוד שהיא בטח לא נבחרת מרגשת במיוחד.. היא אפורה מאוד.

Cade Foster

New member
לא, לא מצליח

ואין לזה קשר לכמות הירוקים בסגל. בינינו, אף אחד מהם לא ראוי לקבל זימון. אין לזה גם קשר לכדורגל שהיא משחקת.

zubumafu

New member
לא טענתי שמגיע לאחד מהם זימון

יש לי בעיה

כילד הייתי מגיע לרמת גן לכל משחקי הנבחרת. גדלתי על דור הזהב של ברקוביץ ורביבו והניצחון על אוסטריה ה5-0 נחשב לאחד הזכרונות הטובים והחזקים שלי מהילדות כולל היציעים הרועדים אחרי כל שער.
בכלל אני מהאלה שמקבלים זיקפה בכל פעם שנושא הלאומיות עולה על הפרק, מאוד אוהב כל דבר ישראלי הכל..
&nbsp
אבל כבר שנים שאני מרגיש ריחוק רציני מנבחרת ישראל. בחירת מאמנים גרועה במשך שנים, בחירות הזויות של הרכבים וזימונים של שחקנים לא ראוים ואינספור כישלונות שגרמו לי להתאכזב מהשכונה בנבחרת. בשנים האחרונות, במיוחד אחרי שקטן ודוידוביץ פרשו מהנבחרת, אין לירוקים יצוג הולם בנבחרת, ובצדק, כי יש לנו שחקנים בינונים. אני מאוד שמח לראות יוצאי חיפה שמצליחים בנבחרת ובכללי(חמד, רפאלוב.. כיאל מעט פחות).
בכל אופן אני תמיד בעד הנבחרת ומקווה שתנצח ותצליח ויגדל פה דור זהב מחדש..

droriko

New member
בטח שמרגיש הזדהות

זה נבחרת ישראל לא נבחרת חיפהכשחיפה משחקת באירופה היא מייצג את עצמה ולא את ישראל , נבחרת זה דבר אחר לגמרי

למעלה