נבחרת הפורום - שבוע RB

JayneCobb

New member
נבחרת הפורום - שבוע RB

עכשיו שמחלוקת ה QB מאחורינו נתפנה לעסוק באלו שמקבלים את ה HANDOFF מאותם דוגמנים מהוללים... הרצים האחוריים...או בשמם הטבעי : RB... בין אם כבדים וגדולים או קטנים וזריזים, מתמחים בריצות דרך האמצע או במסירות SCREEN הם חלק אינטגרלי מכל קבוצה שיש לה שאיפות לעתיד ולהצלחה... אז מי הם שלושת הרצים שלדעתכם הם הכי טובים בליגה??? שימו לב - הכי טובים לא אלו שאתם הכי אוהבים...(למרות שברמת העיקרון לא חייבת להיות סתירה בין השניים). כמו תמיד,אתם מוזמנים גם לפרט (זה אפילו רצוי....)

ofribecker

New member
שלי

1. כריס ג'ונסון - טנסי. אין מה לעשות, הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה, הוא by far הכי טוב בסה"כ יארדים, ביארדים למשחק, יש לו הרבה כניסות לאנדזון והוא נתן הרבה ביג-פלייז. 2. אדריאן פיטרסון - מינסוטה. שחקן מלהיב, נכנס 21 פעמים לאנדזון בריצה, מסוגל גם לתפוש כדורים. יש לו בעיה מסוימת עם החזקת הכדור (8 פאמבלים במהלך כל העונה האחרונה), אך הוא מספר 2 שלי. 3. ריי רייס - בולטימור. שחקן יציב, סוס עבודה עם כמעט 6 יארד לנשיאת כדור. סה"כ 3 פאמבלים כל העונה. מהווה דמות דומיננטית, איפה שרק יגיע.

tragula

New member
רצים אחורים

עם ק"ב שמתמחה בריצה, אנחנו צריכים רץ פיזי שיכול לאיים על מרכז המגרש. 1) ריאן גרנט - למי שמחפש בריון להלום בל"ב ללא איבודי כדור מיותרים זהו האיש. מבחינת אחוזי הצלחה של הריצה הוא לא מככב, אבל בהתחשב בהגנות שהוא שיחק מולן הוא נתן עונה גדולה. ריאן גם נמצא די זמן הליגה כדי להחשב כמוכח ולא תוצר של עונה אחת. החסרון הוא הגיל הגבולי. 2) פייר תומס - קשיש שבילה כבר 3 שנים בליגה. הוא קיבל את הכדור מעט יחסית (147 פעם בלבד) אבל היה שווה כל נגיעה. החשש, ההצלחה שלו היא יותר פונקציה של משחק המסירה החזק מאשר היכולת האישית. הבחירה האחרונה קשה. המועמדים שלי הם: ד.ויליאמס, ג'.סטיוארט, מ. ברבר 3) גאמל צארלס - אחרי עונה שניה בליגה עם ממוצעים של 5.89 ו- 5.39 יארד לנסיעה עם אחוזי הצלחה גבוהים מדורג 7 בליגה).הוא אמנם לא גדול דיו ובכך אני מפר את העקרון שפסל את רייס אבל בהתחשב בקו ההתקפה שהוא שיחק מאחוריו חייבים לתת את הכבוד. למה לא אחרים: לא גדולים מספיק (פיזית): כ. גונסון, רי רייס, גאמל צארלס רצו יותר מדי שנה קודמת: א. פיטרסון, מ.דרו-ג'ונס, כ.גונסון, ס.גקסון זקנים מדי:

RoyBehar

New member
באיחור משמעותי עם שובי לארצנו...

1. 'אול דיי' אדריאן פיטרסון. אין מה לעשות, תותח על 2. רג'י בוש. בכל זאת, אלוף... 3. נושון מורנו. נכון, לא בחירה צפויה, ואולי רק כי הוא ברונקו, אבל באמת שאני חושב שלרוקי הזה יש עתיד מזהיר.

בחירותי הלא-מלומדות

האמת, אני לא מרגיש שיש לי מספיק ידע כדי לחוות דעה מוצקה, אז דעתי המבוססת באזז, הפורום וואלה ספורט היא: 1) כריס ג'ונסון 2) אדריאן פיטרסון 3) הר"ב הענק מהג'איינטס, לא זוכר איך קוראים לו אבל נדמה לי שלא אחמד ברדשאו או פייר תומאס

ThEgReEnKiNg

New member
שלי

1.כריס ג'ונסון 2.אדיראן פיטרסון (יכולים להתחלף גם , שני הכי טובים בליגה לדעתי בפער ענקי. ) 3.פה יש המון שחקנים שיכולים להכנס , אני הולך על דאנג'לו וויליאמס מקרוליינה , אומנם סבל מעונה בינונית , אבל שחקן פשוט אדיר לטעמי. (פרנק גור וסטיבן ג'קסון מיד אחריו).

למעלה