נבחרת החלומות

LeAnnDylan

Well-known member
נו, רק זכרתי ת השם שלה

ונראה לי שמישהו פה הטעה אותי לגביי השם משפחה שלה *שיעול*שי*שיעול* לא משנה, אני פשוט קוראת לה Scooter Girl
תכניסו אותה למצעד!

dsneddon

New member
הנבחרת שלי:

1. קארי אנדרווד 2. כריס ריצ'רדסון 3. מלינדה דוליטל 4. כריס דווטרי 5. פריס בנט 6. פנטזיה ברינו 7. וונזל סלמון 8. קלי קלרקסון 9.דיאנה דגרמו 10. מיקייליה גורדון 11. אליוט ימין 12. קמיל ולסקו (ואם היה מקום 13- אנוואר רובינסון)

Conviction

New member
הנבחרת שלי ../images/Emo3.gif [עונות 5-6]

[כמו שציינתי, מדובר בעונות 5-6 בלבד, כי את השאר לא ראיתי.] 1. כריס דוהטרי.
2. אליוט ימין. 3. מלינדה דוליטל. 4. סאנדנס הד. 5. פיל סטייסי. 6. כריס סליי. 7. פאריס בנט. 8. גדעון מק'קיני. 9. סברינה. 10. קת'רין מקפי. [חמשת המקומות האחרונים נבחרו מחוסר ברירה.. תכלס, הם לא נחשבים כחלק מ"נבחרת החלומות" שלי.]

Conviction

New member
אוי, נכון../images/Emo122.gif

באמת שאין לי את מי לבחור.
טוב, נלך על כאלה שאני מכירה מעונות קודמות.. 11. קלי קלארקסון. 12. בו בייס.

Fairywitch

New member
אני חייבת להתלבט קצת, כמו פעם שעברה-

אבל ברשימה שלי בטוח יהיו קונס(
), כריס ד., טמיירה, לה-טויה, קארי, קלי ק., ג'וש (
), מלינדה, ג'ורדין, ונראה לי שגם קתרין מקפי. אני צריכה לבדוק מה רשמתי פעם קודמת

Fairywitch

New member
הנה הנבחרת שלי, אחרי המון לבטים ושינויים:

12. כריסטינה כריסטיאן 11. קליי אייקן 10. ג'ורדין ספארקס 9. טיילור היקס 8. קתרין מקפי 7. לה-טויה לונדון 6. קארי אנדרווד 5. קלי קלארקסון 4. מלינדה דוליטל 3. קונסטנטין (אם כי אני חייבת להודות שיש יותר מאחד ברשימה הזאת שעולים עליו מבחינה קולית וביצועית, אבל אני מתה עליו, מה לעשות?). 2. טמיירה גריי 1.כריס דוטרי, ובעיקר בגלל שהוא המשיך להיות מדהים גם אחרי התכנית, וללכת בדרכו הנהדרת
שונה בהמון דברים ממה שהצבעתי פעם קודמת הייתי רוצה לראות ברשימה גם את סטפני (מהשנה), ג'וש וג'סטין, אבל נאלצתי לבחור. את מנדיסה הדחתי בגלל הומופוביה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הנבחרת שלי ../images/Emo99.gif

1-אליוט
2-וונזל 3-קלי 4-מלינדה 5-בו 6-טמיירה 7-כריס 8-JPL 9-פנטז'יה 10-דיאנה 11-נדיה 12-ג'וש/קליי [קשה לי מאוד מאוד להחליט,ככה שאם אצטרך להחליט,תודיעו לי]

SHTRUDIDI

New member
לאיזה כריס התכוונת?

וכדאי לבחור את מקום 12, רק ככה נוכל לחשב את הנקודות.

ששוניקו

New member
הנבחרתי מתחילה בעונה 3

כי את השניה והראשונה לא ראיתי. 1. טיילור 2. JPL (היחיד שעוד יש לי את כל הביצועים שלו על המחשב) 3. בלייק 4. דיאנה דיגארמו 5. ג'סיקה סיארה 6. קונסטנטין 7. קארי 8. איילה (לא נשכח ולא נסלח!) 9. וונזל 10. לה טויה 11. קת'רין 12. בו למרות שהעונה הרביעית שולטת פה, נהנתי הכי הרבה מהעונה החמישית.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

ראיתי רק עונות 5-6 אבל אני מכיר את הזוכים ועוד כמה...אז ככה יהיה הדירוג 1. קלי קלארקסון
2. קארי אנדרווד 3. קת'רין מקפי 4. ג'ורדין ספארקס 5. מלינדה דוליטל 6. כריס דוטרי 7.ג'ינה גלוקסן 8. ניקי מקיבן 9. אליוט ימין 10. קלי פיקלר 12. בלייק לואיס

הודיה100

New member
../images/Emo27.gif

אחרי הרבה התלבטויות.. 1. אליוט ימין
2. קארי אנדרווד 3. ונזל סולומון 4.כריס דוטרי 5. ג'ורדן ספארקס 6. ג'סטין גואריני 7. מלינדה דוליטל(
) 8. קלי קלארקסון 9. ג'סיקה סיירה 10. סטפני אדוורדס 11. אנואר רובינסון 12. ואני מתלבטת בין ג'ינה לכריס ר.. אז תבחרו בעצמכם

SUBG

New member
שלי זה ככה:

1. טמיירה גריי. 2. כריס דוטרי. 3. ג'ורדין ספארקס. 4. קלי קלארקסון. 5. קרי אנדרווד. 6. מלינדה דוליטל. 7. סברינה סלון. 8. סטפני אדוורדס. 9. לאקישה ג'ונס. 10. כריס ריטרסון. 11. מנדיסה. 12. ג'ניפר האדסון.

Juliann

New member
אני אצטרף גם!

(למרות שזה ממש לא הוגן כי הרוב פה ראו רק החל מעונות 4-5) 1. קליי אייקן השולט!
2. קלי קלארקסון 3. קארי אנדרווד 4. כריס דוהטרי 5. ג'ורדין ספרקס 6. מלינדה דוליטל 7. בלייק לואיס 8. קונסטנטין מרוליס 9. דיאנה דיגרמו 10. אנואר רובינסון חסרות לי גם לה טויה לונדון וקתרין מקפי אבל סה לה וי חחח

SHTRUDIDI

New member
צריך לדרג 12

אז את יכולה להוסיף את לה טויה ואת קתרין, רק תבחרי מי 11 ומי 12.

למעלה