נבחרת החלומות של fm

ran81993

New member
נבחרת החלומות של fm

פה כל אחד יכתוב את נבחרת החלומות שלו בfm ותכתבו את זה גם לפי מערך מתאים לשחקנים אפשר לכתוב כשרונות שמתאימים להרכב לכתוב פשוט את ההכי טובים לא רק את הכוכבים כי יש כוכבים בfm שהם לא משהו עם זה שחקנים לא מוכרים אז תכתבו באנגלית שיוכלו למצוא אותם בfm בופון רוברטו קרלוס טרי נסטה risse (מליברפול) ויירה רונלדיניו בקאהם ריקלמה יבראהמוביץ'(מיובה) אטו

שבצנקו

New member
...

בופון דל-הורנו טרי קיבו ראמוס דה רוסי לא יודע בקהאם ג'רארד זלאטן טורס

ran81993

New member
איפה ששמת לא יודע

אפשר לשים שם הרבה רונלדיניו ריקלמה טוטי ועוד הרבה ומי זה דה רוסי איפה הוא משחק כאלה שלא מוכרים כל כך תכתבו את השם שלהם באנגלית ואם אתם לא ממש זוכרים אז איפה השחקן משחק בסוגריים

ipod insulin

New member
ריסה מגן/קשר שמאלי

בקהאם בצד ימין? בחייאת... לפי דעתי המצטיינים של FM הם: שוער:שיי גיבן/בופון מגן שמאלי:לאהם בלמים: נסטה וקאנאברו מגן ימני:ווילי סניול/היינקל קשר אחורי:פירלו קשר שמאלי:ואן דר וארט/מרטין פטרוב קשר ימני:חואקין,מקסי רודריגז קשר התקפי:רונאלדיניו חלוצים:איברהימוביץ' והנרי

ran81993

New member
להאם אפס

לא שיחקתי איתו באף קבוצה לא רציתי לקנות אותו הנתונים שלו גרועים

ran81993

New member
איך שאני קונה אותו לשים אותו פותח?

או שלתת לו זמן להתבשל על הספסל ולהתאמן אם כן אז הוא יהיה טוב בפותח?

ran81993

New member
תרשום איזה קבוצה הם משחקים

לא כל כך מוכרים כמו גיבן, ווילי סניול, היינקל וואן דר וארט תרשמו איפה הם משחקים או איך כותבים אותם באנגלית כדי שיהיה אפשר למצוא אותם בfm הקטע של ההרכבים האלה זה גם כדי שמתחילים אפשר להגיד גם כמוני יוכלו למצוא שחקנים טובים שכדאי לקנות

שבצנקו

New member
לא אמרת שאתה רוצה לקנות...

חצי מהשחקנים האלה לא נמכרים במחירים נורמליים...בחיים לא תוכל לבנות קבוצה כזאת...בלי לרמות.

ran81993

New member
אני לא מתכוון לקנות את כל השחקנים

אני מתכוון רק לקנות אולי שחקן שניים שיש להם כשרון שהם לא כוכבים הנבחרות זה לא בשביל שיעשו מקבוצה אחת איזה נבחרת כזאת ככה אפשר לקנות שחקן שניים שרואים בנבחרת

ipod insulin

New member
הנה

Given-ניוקאסל Sagnol-באיירן מינכן Hienkel-שטוטגרט van der vaart-המבורג

sok777

New member
שלי-

אני לא עושה לפי שיטה או משהו ולפי מקומות אלא פשוט הגנה קישור וחלוצים. הנה: שוער: קסיאס/בופון הגנה: רוברטו קרלוס/זמבורטה, פאולו פריירה, טרי, נסטה [אני לא זוכר לגמרי איך הוא אבל נראה לי טוב]. קישור: רונאלדיניו, באלאק, לאמפרד, ויירה. חלוצים: זלאטן והנרי. נראה לי ככה בערך:\

Papito

New member
רק אחד שם את הנרי?

חברים מה יש לכם הנרי הוא החלוץ הכי שפיץ במנג'ר!! עשו אותו מפחיד ממש. שלי: שוער: סבסטיאן פריי מגנים: אשלי קול, ג'יאפרנג'יני (אחד מתחיל ממש ממש צעיר) בלמים: קומפני ודה יונג קשר שמאלי: ואן פרסי ויסנטה קשר ימני: קאקא דפנסיב: צ'אבי אלונזו, אמרסון התקפי: רונלדיניו חלוצים: הנרי ואוונדרו רונקטו (תמצאו אותו בKOLN)

sok777

New member
אני גם שמתי את הנרי.

הנרי מעולה אבל זלאטן יותר. ולמה שמתם את אט'ו? הוא לא כזה טוב.

itamar argaman

New member
אני מדבר איתכם על FM2005

אז ככה: שוער: יארז'י דודק (תותח על ב2005), בופון. מגן שמאלי: ג'יאנלוקה זאמברוטה, דדה, קאקחה קאלדזה. מגנים/בלמים: לוסיו, נסטה. מגן ימני: ז'ואן, חוסמי. DMC: אסונסאוו, איגור טודור, חאבי אלונסו. MC: סטיבן ג'רארד, קאקה. AML: הארי קיוואל, קלארנס סיידורף. AMC: פרנצ'סקו טוטי. AMR: אנטוני לה טאלק, דניאל דה רידר. חלוצים: דג'יבריל סיסה, פרננדו טורס, קרלוס טבז.

למעלה