לא נראה לי שזו נבחרת יותר טובה.
קח את עמדות 1,2,3 ו-5 בסגל הקיים - כולן מאוישות על ידי השחקן הטוב ביותר שניתן - פול, ברייאנט, ג'יימס והווארד. כבר נאמר שעמדה 4 היא הבעייתית והחלשה ביותר, ואין ספק שמקומם של גארנט ודאנקן היה בנבחרת הזו. למעשה, אני חושב שכיום יש ב-NBA שלושה שחקנים שעדין בכושר שיא או קרוב לכושר שיא, וכבר עשו מספיק כדי להיכנס לספרי ההיסטוריה בשורה הראשונה - ברייאנט, דאנקן וגארנט. חבל מאוד שהשניים האחרונים לא בנבחרת, כל אחד וסיבותיו. אולי על רקע המחסור בגבוהים סטודמאייר היה יכול להכנס. אבל אני לא רואה על חשבון מי ממש. וכמו שמישהו כתב במקום אחר, אולי היה מקום לשאקיל שיתן מעט דקות אבל לפחות יתן לארה"ב את האפשרות לשחק גם משחק עומד, אם במקרה היא נקלעת לאחד כזה בלית ברירה. מקגריידי היה יכול אולי לבוא במקום וייד, אבל נראה לי שוייד עדיף. דייוויס ובילאפס במקום הרכזים בסגל הקיים? אין מה לדבר לדעתי. בקיצור, כן הראית כמה האמריקאים מוכשרים. אבל כמו שכתבתי ללס, הוכח כבר שכדי שהאמריקאים המוכשרים גם ינצחו הם צריכים להקים נבחרת הרבה הרבה יותר מוכשרת מהאחרות. אני חושב שהאמריקאים כן ישחטו את כל הנבחרות עד לגמר, ואני חושב שהולך להיות לנו גמר מטורף וצמוד בין ארה"ב לספרד. במקרה הזה שתי אפשרויות, שעדין לא החלטתי איזו סבירה יותר - האמריקאים מצליחים להתעשת בסוף ולברוח ל-12-15 הפרש, או שהמשחק נגרר למלחמת חפירות כשלספרד אין מה להפסיד ולארה"ב יש הרבה יותר מדי, הלחץ עושה את שלו והספרדים גונבים ניצחון מכוער. טוב נראה לי שזה תרחיש פחות סביר.