נבחרת אר"הב חלופית

נבחרת אר"הב חלופית

ניסיתי לבנות סגל חלופי לנבחרת אר"הב משחקנים שלא הגיעו, נראה לי שהצלחתי לבנות סגל יותר טוב מהסגל הקיים. הסגל הקיים: קיד/פול/וויליאמס בריאנט/וויד/רד ג'יימס/פרינס אנתוני/בוזר האוורד/בוש הסגל החלופי: ברון דיוויס/בילאפס מקגריידי/ג'ו ג'ונסון/אלן פירס/ג'וש סמית/איגודלה גארנט/סטודמאייר דאנקן/צ'נדלר

Or Amit

New member
נחמד, אבל

בילאפס די הפריש את עצמו מהנבחרת, פירס וגארנט לא רצו להגיע, דאנקן הודיע שלא ישחק יותר בחוקי פיב"א, צ'אנדלר פצוע. בארון, מקגריידי וסטאודמייר קצת פגיעים לפציעות ומעדיפים לנוח במהלך הקיץ.

Or Amit

New member
בוא ניקח את זה צעד קדימה

ונראה עם מה אפשר לצאת. היינריך\מאיו\רוז (כשגם הרכבים שבהם שניים מהשלושה בחמישיה אפשריים) קרופורד (יכול לסייע בהולכת כדור)\אלן (על תקן הותיק - כמו קיד בנבחרת הנוכחית) איגודלה\ג'ו ג'ונסון ג'ו סמית'\ביזלי\צ'ארלי וי (כתבתי בהתחלה את מקסייל, אבל בסוף החלטתי להעיף גבוה שהוא שוטר מבחוץ ומהיר יותר) אוקפור\מקסייל

לא נראה לי שזו נבחרת יותר טובה.

קח את עמדות 1,2,3 ו-5 בסגל הקיים - כולן מאוישות על ידי השחקן הטוב ביותר שניתן - פול, ברייאנט, ג'יימס והווארד. כבר נאמר שעמדה 4 היא הבעייתית והחלשה ביותר, ואין ספק שמקומם של גארנט ודאנקן היה בנבחרת הזו. למעשה, אני חושב שכיום יש ב-NBA שלושה שחקנים שעדין בכושר שיא או קרוב לכושר שיא, וכבר עשו מספיק כדי להיכנס לספרי ההיסטוריה בשורה הראשונה - ברייאנט, דאנקן וגארנט. חבל מאוד שהשניים האחרונים לא בנבחרת, כל אחד וסיבותיו. אולי על רקע המחסור בגבוהים סטודמאייר היה יכול להכנס. אבל אני לא רואה על חשבון מי ממש. וכמו שמישהו כתב במקום אחר, אולי היה מקום לשאקיל שיתן מעט דקות אבל לפחות יתן לארה"ב את האפשרות לשחק גם משחק עומד, אם במקרה היא נקלעת לאחד כזה בלית ברירה. מקגריידי היה יכול אולי לבוא במקום וייד, אבל נראה לי שוייד עדיף. דייוויס ובילאפס במקום הרכזים בסגל הקיים? אין מה לדבר לדעתי. בקיצור, כן הראית כמה האמריקאים מוכשרים. אבל כמו שכתבתי ללס, הוכח כבר שכדי שהאמריקאים המוכשרים גם ינצחו הם צריכים להקים נבחרת הרבה הרבה יותר מוכשרת מהאחרות. אני חושב שהאמריקאים כן ישחטו את כל הנבחרות עד לגמר, ואני חושב שהולך להיות לנו גמר מטורף וצמוד בין ארה"ב לספרד. במקרה הזה שתי אפשרויות, שעדין לא החלטתי איזו סבירה יותר - האמריקאים מצליחים להתעשת בסוף ולברוח ל-12-15 הפרש, או שהמשחק נגרר למלחמת חפירות כשלספרד אין מה להפסיד ולארה"ב יש הרבה יותר מדי, הלחץ עושה את שלו והספרדים גונבים ניצחון מכוער. טוב נראה לי שזה תרחיש פחות סביר.

Malcolm X

New member
הנבחרת האלטרנטיבית שלי

חמישייה פותחת סנטר - אמרה סטודומאייר פקפקתי בו אחרי הניתוחים, אבל שחקן שהוכיח את עצמו בעונה החולפת. גורם אמיתי מתחת לסלים. פוואר - שון מריון כבר הוכיח את עצמו במשחק ה"אירופאי" של פיניקס. שחקן חזק שעושה הכל על הפרקט. נכס אמיתי. סמול - רשארד לואיס שחקן התקפי מובהק והוא גם ריבאונדר טוב לעמדה שלו. מעולה מטווח השלוש. שוטינג - ג'ו ג'ונסון צלף מעולה, אבל עושה הרבה יותר מזה. יודע לעשות הגנה, מוביל כדור וקבוצתי מאוד. פוינט - ביירון דוויס שחקן מעולה ששנים לא מקבל את הקרדיט המגיע לו. תחת דון נלסון גם למד להשתלט על היצר הרע מהשלוש. היה לי קשה להחליט, אבל לא הייתי מתנגד גם לאייררסון וארינס בעמדה הזאת.|סלינק| רוטציה גבוהה גבוה מחליף - בארד מילר סנטר חכם, פיזי (יחסית לזה שהוא לבן), בעל חוכמת משחק שמתאים מאוד לכדורסל הבינלאומי. סווינגמן מחליף - ג'יימס פוזי סטופר מצויין, צלף מהשלוש וגם מומחה בלהשפיע על משחקים מהספסל. מה צריך יותר מזה? גארד מחליף - ברנדון רוי רוקי השנה מלפני שנתיים ורק נמצא בעלייה מאז. כולבו גארד מעולה שעושה קצת מהכל על הפרקט.

Orenseg

New member
הסגל שלי, לא כולל פצועים ומבריזים:

פול/וויליאמס בריאנט/ווייד/מילר ג'יימס/פרינס/ג'ונסון בוש/ג'יימיסון הווארד/צ'נדלר

המשך

סגל חלופי 2: ארינאס/אייברסון קרטר/רוי/ריצ'ארדסון ריצארד ג'פרסון/ג'וש האוורד בראנד/ווסט/מריון שאקיל אוניל/קמבי סגל חלופי 3: אנדרה מילר/קרופורד קווין מרטין/מייק מילר/המילטון באטלר/ראשארד לואיס אל ג'פרסון/ג'יימסון/אודום אוקפור/ג'רמיין אוניל סגל נבחרת העתיד(עד גיל 23): רוז/סטאקי דוראנט/מאיו/אליס ביזלי/רודי גיי הורפורד/אולדריג'/לאב אודן/ביינום

למעלה