קומיקאי השנה מי היה שחקן השנה בקומדיה?
YossihNew Well-known member 31/12/23 #29 אופק בן מאיר על לבד בבית. יום אחד כולם ידעו מי זאת. יום אחד...
YossihNew Well-known member 31/12/23 #30 נטע כרמלי. לא ידעתי מי זאת ועכשיו אני חושב שלבחורה יש עתיד גדול.
YossihNew Well-known member 31/12/23 #31 במציאות- מיכאלי ונויקי אהוביי המתוקים מתוקים מתוקים (מה? מותר לי... הכרתי אותם השנה כזוג). בסדרות עומר ומייקי.
במציאות- מיכאלי ונויקי אהוביי המתוקים מתוקים מתוקים (מה? מותר לי... הכרתי אותם השנה כזוג). בסדרות עומר ומייקי.
YossihNew Well-known member 31/12/23 #33 טוב, הרי ברור לכולנו במה מדובר. לא היה דבר יותר מדהים מזה כל השנה. לא, גם לא הביצועים של תלאתה. לא, בטח שלא השיר ביידיש ממלאך משחית שנכנס לסיוטים... השיר הזה.
טוב, הרי ברור לכולנו במה מדובר. לא היה דבר יותר מדהים מזה כל השנה. לא, גם לא הביצועים של תלאתה. לא, בטח שלא השיר ביידיש ממלאך משחית שנכנס לסיוטים... השיר הזה.
YossihNew Well-known member 31/12/23 #17 מפגש השנה המפגש האהוב עלכם השנה! כולל קטגוריית "מפגש של יוסי", "מפגש של רועי" ו"מפגש של יוסי ורועי".
YossihNew Well-known member 31/12/23 #19 נכתב ע"י Roei152: אני אבחר רק מפגש שלך השנה וזה מפגש עם שמרית לחץ כדי להרחיב... אתה הרי יודע שגם המפגש עם נועה שם למעלה. מצד שני אתה לא היית כשדיברנו שיחת עומק וגם באינסטגרם התקשקשנו. נוי, אילי, לירון גם הן איפשהו שם... אה, ועידו ואמיר.
נכתב ע"י Roei152: אני אבחר רק מפגש שלך השנה וזה מפגש עם שמרית לחץ כדי להרחיב... אתה הרי יודע שגם המפגש עם נועה שם למעלה. מצד שני אתה לא היית כשדיברנו שיחת עומק וגם באינסטגרם התקשקשנו. נוי, אילי, לירון גם הן איפשהו שם... אה, ועידו ואמיר.