נבחרי השנה 2021 - שחקנים

YossihNew

Well-known member
מה אני אגיד לך?

'בוא, שחקן שאתה לא מכיר, בוא נצטלם'?

בסדר, רועי, מעכשיו אנחנו נצטלם עם כל השחקנים שאני מכיר ואני אחר כך אסביר לך מי הם ומה הכישרון שלהם...

אבל אני רק אומר שאני מעריץ אותו חמש שנים! אז אני הייתי שם לפניכם!

Roei152

Well-known member
מנהל
בדיוק!!!! הנה בספיידרז
הדר רצון רותם ? הכרתי?
שקד? , ניקול?
ובכל זאת הבאת אותי להצטלם איתם..

YossihNew

Well-known member
בסדר, יש הבדל בין שחקנים עתידיים לשחקנים ותיקים, לא?

גם אני לא הכרתי אותן. אתה יודע שחיפשתי איך קוראים לשקד רק בגלל שרציתי לדעת איך לפנות אליה? למה? כי ידעתי שאחרי שהסדרה תעלה זה יהיה שווה. במקרה של ניקול החלטתי מראש שהיא מלכה בלי לדעת מי זאת, רק על בסיס הדמות.

הדר זאת אשתו של ריץ' פורצ'ן!

במקרה של עומר זה בן אדם שהערצתי אותו והוא לא מוכר. מה, כששמרית לוי ששון תופיע בסדרה ונראה אותה, להביא אותך אליה ולהגיד "זה רועי, הוא לא יודע מי את וכמה את אלוהים, תצטלמי איתו"?

Roei152

Well-known member
מנהל
כששמרית לוי ששון תופיע בסדרה ונראה אותה, להביא אותך אליה ולהגיד "זה רועי, הוא לא יודע מי את וכמה את אלוהים, תצטלמי איתו"?
קודם כל , אני שומע על שמרית ממך מספיק , ואנני מעריץ אותה מהמילים שלך ...
דבר שני , כן , אני לא ידעתי בכראמל מי זאת ליאן בן ישי , ובכל זאת שאלתי והצטלמתי איתה .. מותק של ילדה אגב..

YossihNew

Well-known member
אבל אמרתי לך שיש הבדל בין שחקנים עתידיים לשחקנים קיימים!

עם שקד וניקול הגיוני שנצטלם כי אף אחד לא מכיר אותן בינתיים אבל יכירו כשהסדרה תעלה.

עומר עציון זה בן אדם שכבר הערצתי!

אל תעמיד פנים שאתה מעריץ את שמרית כשאפילו הזירה, עם דמות במיוחד בשבילה, לא קראת.

Roei152

Well-known member
מנהל
בכל זאת , אתה רץ להצטלם , עם שחקן עתידי מבחינתי .. זה אותו דבר!! אם הוא משחק בסדרה, זה אומר שאני אתבאס ואגיד למה לא הצטלמתי איתו בהשקה???

YossihNew

Well-known member
אין דין עומר עציון כדין ניקול פודבלאני.

הוא שיחק כולה את המורה...

אבל אני רק רושם בפרוטוקול שאני אותו הערצתי לפני כולם!!!!!!!!!!!!!!

YossihNew

Well-known member
אפרופו, אתה פספסת את השקת בצפר ולכן לא זכית להזדמנות להצטלם איתו ועם גיתית.

למעלה