נבחרי הילדים

יייייייייייאאאאאאאאאעייי

חחח איזהה מושלמיםםם חחחח מתוקיםםם אושריי הכי מתוקק עושה לוו תראהה איזה חמודותתתתת יוווווווווווו וזאותיי שאמרה לכתב שהוא סנוב שיהודה לא סנובב הכי קרעה אותייי חחחחחח יוווווו איזהה פונציםם חחחחחחחחח

yafit93

New member
איזה חתיך שרון בסרטון בדיוק כמו

כולםםם אבל הוא יותר ומגיע להם להיות להקת השנההההההה כפרעליהם

כןןן איזה מתוקק אושרייי ועוד...

שראינוו אותם במונית אושריי כזה אמר לכולןן לא לבכות גמלי ונתן לכול מי שרצה חיבוק ונשיקה ומלי אוףףףףףףףףףףף באלי לחזוררר

חיחי מושלמיםם שליי..

חחחחחחחחחחח כפרוטט עליהםם מה היהה לי איתםם באותוו יוםם אממאא.. מי שרוצה תסיפור המלא שתיכנס לאייסי 346022077 ;] אהה.. ומי שלא יודע.=][=.. תיכנסו לWWW.MSN.CO.IL יש שם וידיאו כזה על מה שהיה בנבחרי.. ויש שםם אתת המושלמיםם שלי.. חיחי.. :][: אוקצורר.. תכנסוו.. ועצה שלי.. --> תהיו עם בקבוק מים לידכםם.. הם כאלהה מהמההמהמממיםם שםם. ..

my soperstar

New member
מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!!!!

איזה מושלמים ראיתם אותם? אין אליהם הם פשוט הורסים ראיתם הם הודו לפורום בתפוז (שזה בעצם אנחנו)חחח יאוו איזה הופעה...אני נמסה.... ***סורי שפתחתי הודעה חדשה...

ראיתי, הם היו גדולים!

טוולי

New member
וואי איזההה גדוליםםםםםםםםם=)

איזהה מושלמיםםםםםםםםםם
כפרותתתת עליהםםםםםםםםם הםםם שלחו לנו ד'שששששששש
מושלמים אחד אחד
אין אין עליהםםםםםםםםםם

שירני13

New member
יופייייייייייייייי!!!

איזה כיף מגיע להם כפרה עליהם מואהה חולה עליכם תמשיכו להצליח! Game boy's -> אוהבת אותכם שירנו'ש!

TOUSH

New member
הם אמרו תודה לפורום הרשמי ב../images/Emo43.gif

כ-ב-ו-ד

CaMiLa TqM

New member
תמונות של ערן ממאחורי הקלעים של...

(חח לא היה לי מקום בנושא) נבחרי הילדים!!! משום מה יש רק 2 תמונות של ערן מביא אותה בפוזות עם אנשים לא מוכרים (לפחות לי)

למעלה