לא קשור כל אחד ודעתו שלו לא תצליח לשנות את דעתי ואני לא מעוניינת לשנות ולשכנע
כ כלה להשגה New member 14/7/08 #39 לא קשור כל אחד ודעתו שלו לא תצליח לשנות את דעתי ואני לא מעוניינת לשנות ולשכנע
N nderfulסW New member 14/7/08 #21 עזוב שטויות, השיער שלה היה סגול! אחרי זה אין ספק שמשהו רע עובר עליה.
I I מ י ר ב I New member 14/7/08 #25 חלילה מזלזלת פשוט השנה,נינט לא עשתה משהו מיוחד בתחום המוזיקה של עצמה ולכן יש שם מועמדות שיותר מגיע להן לזכות...זו היתה כוונתי.
חלילה מזלזלת פשוט השנה,נינט לא עשתה משהו מיוחד בתחום המוזיקה של עצמה ולכן יש שם מועמדות שיותר מגיע להן לזכות...זו היתה כוונתי.
S shir828 New member 14/7/08 #24 לא. אבל מסתבר שנינט זה משהו מיוחד.. יותר נכון היחסי ציבור שעושים לה..
I I מ י ר ב I New member 14/7/08 #26 לדעתי- הקהל של קרן מתפרס לטווח גילאים גדול מאוד,יש המון ילדים שאוהבים,נוער,מבוגרים...
ס סתיוי15 New member 14/7/08 #13 ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif יעלי יש מצב שנקבל כרטיסים? ../images/Emo6.gif אם זה בתור טקס כמו לפני שלוש שנים..(?)
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif יעלי יש מצב שנקבל כרטיסים? ../images/Emo6.gif אם זה בתור טקס כמו לפני שלוש שנים..(?)
B BRANGELINA New member 14/7/08 #34 חחח סתיו חושפת את עברה המלוכלך בפורום של אתר ערוץ הילדים.....מוחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחע
K khvh5 New member 14/7/08 #23 ../images/Emo45.gifיאפפפפפפפפפ. פתאום קולטים את כל הפורום בהתנחלות על האולפן XD בכדורסל אני לא סגורה על עצמי.. מכבי ת''א או הפועל חולון.. כי בכ''ז חולון... ..
../images/Emo45.gifיאפפפפפפפפפ. פתאום קולטים את כל הפורום בהתנחלות על האולפן XD בכדורסל אני לא סגורה על עצמי.. מכבי ת''א או הפועל חולון.. כי בכ''ז חולון... ..
נ נעה 124 New member 14/7/08 #29 עליתי עלייך!../images/Emo131.gif ואת אמרת לענת שאת לא אוהבת אותם.. בושה לך
נ נעה 124 New member 14/7/08 #30 עליתי עלייך!../images/Emo131.gif ואת אמרת לענת שאת לא אוהבת אותם.. בושה לך
S shir828 New member 14/7/08 #33 זה לא תפוז.. זאת אתXD את רוצה להיות מעל 89 הודעות, אז את מכפילה כל הודעה.. נכון?XD