נבחן דצמבר

ParkerPeter

New member
נבחן דצמבר

שלום, נבחנתי בדצמבר והייתי רוצה לשאול נבחנים אחרים במועד זה, איך היה המבחן בכלליות? ואיך היה כל אחד מהנושאים בפרט (כמותי אנגלית ומילולי)? אשמח אם תוכלו לשתפנו. תודה מראש.

נוש20

New member
very רע@

סתם, היו קטעים טובים יותר, טובים פחות בכלליות לדעתי לא היה מבחן קל... יש שייטענו אחרת- אבל אצלי היה חלש האנגלית והפרק האחרון במילולי- בזה אני בטוחה שכולם יסכימו איתי, עם המאמר של הפרופסור.. אפשר לומר שעשיתי סימולציות קלות יותר. למרות שמילולי בכללי היה בסדר אני חושבת רמה סבירה. למה השאלה.?

high k

New member
ומה זה יתן לך?

שואלת בלי זילזול. הבחינה הזו נתפסת מאד אחרת אצל כל אחד. אם מישהו חזק בנושא יהיה לו יותר קל בו גם אם לאחרים יהיה קשה באותו נושא, באותה בחינה. לדעתי המידע שתקבל מכמה אנשים בודדים כאן לא משקף כלום יחסית.

S

sunshineBK

Guest
כן, זה נכון..

נראה לי שרוב האנשים פה אומרים שהיה להם קשה, מצד שני אני שמעתי מאנשים שהלך להם די טוב (כולל אותי), אז זה כנראה לא אומר כלום...

Chris Redfield

New member
אבל זה לא משהו חדש

זה גם לא משהו שנכון רק לגבי המועד הזה. תעשה חיפוש בפורום לפי מועדים אחרים,תראה שכולם אמרו שהלך להם קשה יותר ממה שציפו. כי אנשים אוהבים להנמיך ציפיות, עד כמה שזה מוזר לעשות, בפני אנשים בנט. ומן הסתם יהיו את ה2-3 שיגידו שהיה קל ויכניסו את כולם לדיכאון. לא מבין מה אתם אוכלים סרטים.

ParkerPeter

New member
שאלה נוספת

אני יודע שיש עוד זמן עד שציוני דצמבר יפורסמו, אהל האם ישנו סכוי שהציונים הועברו כבר למוסדות האקדמיים? תודה מראש.

ParkerPeter

New member
חישוב הציון

כשמקבלים את הציונים של הפסיכומטרי הבנתי שישנו פירוט ציונך היחסי בכל אחד מהנושאים. כיצד הם מגיעים לציון הכולל בפסיכומטרי? (חישוב מתמטי פשוט שמשקלל בתוכו את הציונים בכל אחד מהנושאים או אולי הציון הכולל גם הוא ציון יחסי)?

akineret

New member
אם אני לא טועה..

זה 40% כמותי 40% מילולי ו 20% אנגלית יש הסבר בסוף של פרקי האוגדן..

ParkerPeter

New member
אנגלית

איזה ציון פסיכומטרי בנושא האנגלית צריך כדי לקבל פטור מאנגלית באוניברסיטה?

למעלה