נבואת זעם

אליה 24

New member
נבואת זעם

אני נימצא בדילמה מאד גדולה. אז ככה א.חשבתם פעם האים יש לנו מנהיגות במדינה המוכה הזו להישען עליה? אז זהו שאני חשבתי קצת ואני לא כ"כ מרוצה א.הכנסת הזו לא מריחה לי טוב ואני איש של אמת לא סובל מישחקים.אני מפחד שיש לי מנהיגים שקובעים לעצמם תמשכורת וכן גם הכנסת יש בה 120 מישפחות כי כולם מביאם את כולם לעבודה.המ קטנונים רבים כול היום מקללים זה מנהיגות בידהם אנו מפקירים את חיינו? ב.שרונ הזה נתת שטחים כ"כ יפים לאומה השפלה ומלאת הדם בתבל?! אתה לא יודע איפא שהם נימצאים בעולם יש רק סבל טרור אלמנות דמעות וצער? ושנותנים להם אצבע אז הדחף שלהם לירצות עוד?! זה טבע ביולוגי או משהו כזה א"א להיתגבר ע"ז?! ג.אתה הבובה ה"גדולה"שיש בתבל של בוש מה קורה איתך? היתעוורת? כבר האדאולוגיה של העם נובעת רק מפרופגנדה שלכם.כבר אין ת.האני ישראלי שהיה.ה.אתה תקוע עמוק בדולר של בוש.ו.מה הקו בין דיקטטורה לדמוקרטיה? טוב ניפגש בגטו שיהיה אודות לפזיזותך וכן אני מפחד מאד

אליה 24

New member
חבל

לא לישכוח שגם בשואה היו כמונו הולכים כמו צאן לטבח ושאלו מה ששואלים אותי היום מה נעשה? אז כמובן בלי אלימות חלילה אבל חברה אנחנו העם לא?! בלעדינו הוא היה סתם איזה מנקה אשפה מטומטם אז להיתעורר?! אחרת?! אני לא ימשיך.....

למעלה