נבואה משומקום?!

אבישי ז

New member
נבואה משומקום?!

אז ככה... אני בערך ביום ה 18 שלי לכתיבת יומן חלומות ולפני איזה שבוע היה לי חלום צלול בו בשלב בדיקת המציאות אמרתי לעצמי "אם זה חלום אז עכשיו הדלת תפתח" ואכן הדלת נפתחה ונכנסה המורה לביולוגיה עם עוגת יומולדת ביד. לפני יומיים עשיתי בדיקת מציאות (במציאות!) ואמרתי לעצמי "אם זה חלום אז עכשיו הדלת תפתח" והיא אכן נפתחה והמורה לביולוגיה נכנסה!!! (בלי עוגה). התייעצתי עם המורה לפסיכולוגיה והיא אמרה שיש באדם המון אנרגיות ופוטנציאל לא ממומש ויכול להיות שעצם המודעות לנושא החלומות מפתחת אצלי "חוש שישי" כלשהו. אני מתקשה להאמין ומקווה לתגובות/פירושים של עוד אנשים... תודה!

LucidGuess

New member
לדעתי סתם צירוף מיקרים

תגידי לא יכול להיות שעשית את בדיקת המציאות הזאת בדיוק לפני שיעור ביולוגיה?
לוסי

אבישי ז

New member
באמת יופי...

מה, את/ה חושב/ת שלא ציפיתי שיענו לי ככה? השיעור ל-א היה שיעור ביולוגיה וזו הייתה הפעם הראשונה ביום שעשיתי בדיקת מציאות ככה שיש כאן משו מוזר. אני לא מרבה בבד"מצ ופעם אחת שעשיתי את זה המציאות גרמה לי להרגיש בחלום... בכל זאת, אם יש לך פרשנות אחרת אז תודה ואם לא אז אני מצפה להודעה מלאת קומפלימטים וסליחות על זלזול לא מוצדק

Pimpernel

New member
וואוו ואאו להירגע

סך הכל הביע את דעתו... ולפני שאני אביע את דעתי, אני צריכה לדעת עוד כמה פרטים חשובים: *מה הסבירות שהמורה לביולוגיה הייתה פותחת את הדלת? *אמרת שהיא לא הביאה עוגה כמו בחלום שלך. האם יכול להיות שאם היה נכנס מורה אחר לכיתה באותו זמן גם היית עושה קישור בין המקרים? בכל זאת זה בית ספר, ואתה צריך לקחת בחשבון שיכנסו מורים... *האם בחלום שלך הייתה אותה הסיטואציה בדיוק? *האם בגלל שחלמת על כך, זאת הייתה בדיקת המציאות שלך? כלומר, אם היית מסתכל על השעון בחלום במקום לבדוק אם הדלת נפתחת, והשעה הייתה 8, ובבדיקת המציאות היית מסתכל על השעון והשעה הייתה 8, זה מצביע על חוש שישי? הרבה פעמים אתה מסתכל על השעון, אבל רק במיקרה שהשעה תיהיה 8 אתה תשים לב. האם ניסית את הבדיקה הזאת גם בזמן אחר, ולא נפתחה הדלת?

אבישי ז

New member
אז ככה

1. הסבירות שהמורה הייתה פותחת את הדלת - אפסית לגמרי. זה לא היה מתוכנן וזה היה באמצע שיעור אחר בכלל וכמעט אף פעם מורות לא נכנסות באמצע השיעור, אולי המחנכות אבל לא מורות מקצועיות. 2. אם מורה אחר היה נכנס אז הייתי מתפלא אבל ממש לא באותה מידה. 3. בחלום הסיטואציה הייתה קצת שונה: המקום היה חדר מוסיקה והמורה לפיסיקה היה שם וצעק על הכיתה, אז אני התחלתי לחשוד שאני בחלום ורציתי שהדלת תפתח והיא נפתחה. 4. הסיכוי שתהיה אותה שעה בחלום ובמציאות הוא אחד ל1440 (מס´ הדקות ביום) ולעות זאת הסיכוי שאותה מורה תכנס בפעם היחידה שאני עושה בדיקת מציאות ביום הוא אחד למילארדים. 5. זאת היתה הבדיקה היחידה במשך היום שאמרתי את זה לעצמי 6. בקטע של החוש השישי, אז המורה שלי לפסיכולוגיה אמרה, לא אני. נהפוך הוא - אני די מתקשה להאמין שזה אכן כך. תודה על ההתעניינות, אבישי

LucidGuess

New member
שמע... זה מה שנראה הכי הגיוני ../images/Emo13.gif

הפרשנות היחידה שלי היא שזה היה צירוף מיקרים סתמי, סה"כ היית בתוך בית הספר, אז תמיד יש סיכוי שאיזו מורה בדיוק תיכנס... זה לא דבר כזה לא הגיוני... אם לעומת זאת היית מספר שעשית את הבדיקה הזאת בבית והמורה היתה פתאום דופקת על הדלת...
אז כבר הייתי מדבר אחרת. יאלה ביי, אל תיקח ללב. אני - לוסי

fcfighter

New member
זה קיים. גם לי קרו כמה דברים כאלה.

היום, כיוונתי את השעון המעורר ל 5:00 כדי לעשות מיילד והתעוררתי בדיוק 3 שניות לפני שהוא צלצל!!! גם לפני איזה חודשיים שלוש פירסמתי כאן מודעה על חלום מיוחד כזה. חלמתי על מטר מטאוריטים בזמן שבאמת היה אחד כזה. לא ידעתי על המטר לפני כן, כשסיפרתי לחבר את החלום חבר אחר חשב שאני מדבר על המטר שהיה באותו יום והתחיל לדבר עליו...

Pimpernel

New member
<שם מקורי לתגובה>

הקטע עם השעון קורה לי כל כך הרבה פעמים! נגיד, אני מתעוררת כמה שניות לפני שהטלפון מצלצל או משהו. אין לי איך להסביר את זה. אולי החשמל איכשהו משפיע עלינו? אין לי מושג. בקשר למטאוריטים, לפי דעתי סתם מקרה.

למעלה