נבואה משומקום?!

אבישי ז

New member
נבואה משומקום?!

אז ככה... אני בערך ביום ה 18 שלי לכתיבת יומן חלומות ולפני איזה שבוע היה לי חלום צלול בו בשלב בדיקת המציאות אמרתי לעצמי "אם זה חלום אז עכשיו הדלת תפתח" ואכן הדלת נפתחה ונכנסה המורה לביולוגיה עם עוגת יומולדת ביד. לפני יומיים עשיתי בדיקת מציאות (במציאות!) ואמרתי לעצמי "אם זה חלום אז עכשיו הדלת תפתח" והיא אכן נפתחה והמורה לביולוגיה נכנסה!!! (בלי עוגה). התייעצתי עם המורה לפסיכולוגיה והיא אמרה שיש באדם המון אנרגיות ופוטנציאל לא ממומש ויכול להיות שעצם המודעות לנושא החלומות מפתחת אצלי "חוש שישי" כלשהו. אני מתקשה להאמין ומקווה לתגובות/פירושים של עוד אנשים... תודה!

LucidGuess

New member
KEIN !!! ../images/Emo46.gif

למה אתה לא מוחק מהפורום הודעות כפולות שנישלחו בטעות? ההודעה הזאת היא הודעה כפולה שמישהו שלח בטעות וכבר יש שירשור שלם על ההכפלה השניה שלה, למה אתה לא מוחק את ההודעה המיותרת הזאת? לא חבל?? בכל דף ניכנסים רק 15 שירשורים וההודעה הזאת תופסת מקום של שירשור שלם בדף הזה! לא חבל? נו תימחק אותה כבר! אתה מנהל או לא מנהל?
יאלה ביי, לוסי

KEiN

New member
יש דבר כזה שנקרא

´לא בבית´ אתה יודע... עכשיו דווקא אני ישאיר את זה יומיים כדיי לראות אותך מתבשל

LucidGuess

New member
המממממ... נמנמנמנמנמנמ.... ../images/Emo5.gif

איזה שקרן עלק לא בבית
מאז שכתבו את ההודעה הזאת ראיתי אותך כותב כבר מליון הודעות בפורום, אתה לא מתפקד וכולנו סובלים בגללך!!
אז יאלה ביי, לוסי

KEiN

New member
סובלים?

מה סתומרת? אני דווקא נהנה אחושרמוטה! אני יודע שאתה חושב שאתה היית מנהל אותו הרבה יותר טוב, לכן!: אני הולך להשאיר את ההודעה עוד יומיים

KEiN

New member
הקפה

הקפה הקפה הקפה הקפצה!!! מוקוש, אני רואה שאת שמעת בוב מארלי??
NICE

למעלה