נבגד מצוי, בדילמה

שילה1

New member
הציניות שלך לגביי אם ילדיך-לא רק שאינה במקומה

גורמת לי לחשוב ולהבין דברים לא כל כך נעימים,לגביך.
נראה שלזוגתך יש את כל הסיבות הטובות שבעולם-לבגוד,ובינינו בשושו-חכה למעטפה שתגיע בדואר רשום ובצדק רב.

שילה1

New member
לא רציתי לומר שאתה איש לא נעים ,בעליל.

אהובתך היא השרלילה היא הנפקנית וכו'.אם ילדיך.להזכירך-יש לכבדה.
אין פלא שהיא מחפשת,וגם מוצאת,במקומות אחרים.

אני לא עושה הנחות לעצמי....אז

גם לא לה. טוב לא בדיוק, אהובתי, נהנית להיות מוצגת חדורת מיניות. היא אכן כזאת, זה לא גורע מכבודה. בעיניי, ליבידו, אינו מדד לכבוד.

שרלילה: [סלנג] כינוי גנאי לאישה קלת דעת, המרבה לקיים יחסי־מין עם גברים.

התעלסות נמרצת עם מגוון בני/בנות זוג, פה זה כבר מורכב. יש פה עניין של אמות מידה חברתיות. אילו הייתי מתעלס עם מגוון בנות זוג הייתי כזכר, נשאר מכובד ואפילו זוכה לעוד קצת.
אז זה מקרה של הפוך על הפוך - תוך שימוש בביטוי זה, אני חוסך מאהובתי את ההשפלה בלרצות לצרוך סוג זה של בידור, שאני בטוח שכולכן, בנות, הייתן שמחות להשתרלל, אילו זה לא היה גובה ממכן מחיר של מוניטין "מכובד" (יש לזה סימוכין היסטוריים), סוג של כבוד בעיניי, קבלה של נשיותה ללא שיפוט.

שילה1

New member
אתה בטוח?מעניין....הכללה שלא במקומה ובכלל-

יחסך לזוגתך,לעניות דעתי,אינו מכובד.טוב נו.....
אני בדעתי:נראה שיש לה סיבות טובות....שלא נדע.

לא להכליל אדוני אני שונאת הכללות. להיזהר מהם בבקשה. כל אדם הוא עולם ומלואו והוא שונה מאחרים.

הפוריטאניות מדברת מגרונכן

בנות, מאות שנות אילוף, מהלכות עליכן קסם רב. אתן מסוגלות להרבה יותר ממה שאתן חושבות. אני יכול לעזור בהוכחה, הגיברת שלי, חייבת לי 20 מפגשי שירלולים, בצימרים באיזור המרכז...ונדמה לי עוד איזה 2 של S&M עם אחד אחר, אא..וגם טונות של כתיבה אירוטית.
כרגע בהשפעת הסופשבוע האחרון, אני מלא אנדרנלין, טסטוסטרון ויצר נקמה בריא וזקוף. זה הצ'אנס שלכן בנות ישראל הכשרות.

שילה1

New member
עליבות נפש מובנת מדבריך.אותך אולי אלפו-וכך

משץמע,לצערי,מכתיבתך.
הגיברת שלך אינה דוגמה עבורי ולבטח לא עבור אחרות,וגם אתה לא.
כל אשר קבלת ממנה,קרי:בגידה,אולי אפילו בגדות,הרווחת ביושר רב.
דווקא מצבך ההורמונלי הנואש ברור לי,על רקע מעלליה של זוגתך.
ביחס ליצר נקמה-הרי שכאן הוכחת,כרגיל,קטנות רוח.
וכעת-בחיאת..תפסיק לשגע את כולנו.
הרווחת ביושר,תאכל או תשתוק.

מתנצל אם פגעתי

זאת בדיחה שכתבתי (בעזרתה של אשתי) אתמול בלילה. כנראה, לא כל כך מוצלחת.

אין ספק שבגידה זו בגידה לא הייתה לי כוונה להפוך אותך לשניצל, ההיפך.
רציתי לתת לך להסתכל על הדברים בצורה אחרת, למרות שיש פה פגיעה עמוקה ביותר.
והאמת שאפו על כך שאתה מסוגל לעשות את זה:
למרות שנפגעת אתה עדיין מנסה לראות גם את עצמך ואיפה טעית.

איפה היא טעתה, זו מחשבה שהיא צריכה לקחת על עצמה. אני בכלל לא מצדיקה אותה!!!!!
במקום לבגוד בך היא הייתה צריכה להשקיע ביחסים איתך !
שיסלחו לי מי שאינו חושב כך אך בעיני בגידה היא בריחה מהבעיות בזוגיות במקום התמודדות,
ואם אכן יש ביניכם אהבה גדולה, ואני מאד שמחה לשמוע על כך, לדעתי היא לא הייתה צריכה "לברוח" לשדות זרים.

אני שמחה מאד לשמוע שאתם מנסים להציל את הזוגיות שלכם ואני מאחלת לכם המון הצלחה.
אני תמיד בעד שיקום הזוגיות, אם זה אפשרי. הילחם עליה, למה לא?
ברור שהתא המשפחתי שבנית, אשתך והילדים, הם הדבר החשוב ביותר והם שווים את זה ועוד איך!

בהצלחה!

די, פירגנתי לך

סוף סוף מישהו לוקח את הצד שלי ומנסה לבדוק אותו, במקום לחבוט בי בפטיש שניצלים, שזה מתגמל יותר מבחינת אספקת האנדרנלין.

King of falaka1

New member
הצעה

ראשית אם אני שם את עצמי במקומך אין לך על מה לשתוק אין סליחה על בגידה אפילו אם אתה נכה אין שום קשר בין מצבך הכלכלי יש בעיה של אמון בניכם אם אישית היתה בוגדת בי לא היה סליחה או נחמה או דרך חזרה כמובן זה יותר קשה כי יש ילדים גם לי היה קשה אם היה קורה לי בגלל הילדים בכל אופן אין אפשרות לחגוג עם שני עולמות

ואם אתה היית בוגד? אין ספק שבגידה היא מכה קשה!
ולא כולם היו מסוגלים לסלוח על מכה כזו.
אבל, כולם חכמים גדולים במה היה קורה אילו....
"אילו אשתי הייתה בוגדת בי הייתי מעיף אותה קיבינימט"

ראשית, אני לא מאחלת לך לעבוד בגידה.
שנית, מעניין אותי מה היה קורה אילו אתה היית בוגד, היית מכין את הישבן לבעיטה?
או היית מאשים את הצד השני ומצפה שיסלחו לך?

נראה מה תחשוב בעוד 10 או 20 שנה כשאשתך הנאמנה כבר תשעמם אותך ותרצה ריגושים.
דיברתי עם יותר מדי גברים שאומרים :"משעמם לי"
וכששאלתי אותם: "רגע, אבל אתה בוגד באישה, אתה לא אוהב אותה?"
וכמעט תמיד קיבלתי את התשובה:" אוהב, אז מה אם אני בוגד?"

מעניין מה אתה חושב

נשמע אותו בעוד 10 שנים..... אתה נביא? גם אני בן אדם נאמן אבל אין לי מושג מה ארגיש ומה יהיה בעוד 10, 20 , 30 שנה...
ואתה יודע?

תשובה

שמתי לב שהמצ'אמם הזה, הוא פנימי. זאת אומרת שככל שמתעניינים ויוזמים ועושים, ככה משעמם פחות. אז עצתי לעצמי ולאחרים...תזיזו את התחת. סתכלו על הגברת שלכם כמו קוביה הונגרית ותתחילו לפצח. אחרי שתסיימו, תתחילו לאתגר אותה ולפתח, היא תהפוך ליותר מעניינת. שברו מוסכמות, הכל שטויות. תביאו לה מסאג' ארוטי ליומולדת, היא תאהב אתכם בטרוף על זה. תצלמו אותה, תעברו על כל פרט, בדרך תגלו ביחד, כמה היא יפה באמת. כחו סיכונים, צרו עולם פנימי רק שלכם שבו אתם מביטים אל העולם. חברה... הכל מותר, אין רע וטוב, אין צודק וטועה, אין מוסרי ולא, יש רק נאמנות וכבוד הדדי. חומרים אפלים עובדים טוב, הם מבודדים אתכם, מחכימים, מפקסים ומעמידים אתכם בעמדת עליונות ביחס לעולם. אין בכם הרפתקנות ואפלה, לא נורא, הגות יהודית, חוכמות עתיקות, כתיבה יוצרת, ציור, פיסול, צאו למסע שבו אתם מוצאים תובנות חדשות על העולם ועצמכם, היקום ואנחנו אין סופיים, הקשר שלכם יספוג את זה בשמחה.

בהתחלה הייתי בטוח שאני מעיף אותה, אבל...

אז פרצו הדמעות (אני לא מהרגשנים...). אשתי טוענת בצדק רב, שרק בגידה, גרמה לי להבין כמה אני קשור אליה. הייתה לי תוכנית נהדרת, של חיים אלטרנטיביים, שבהם אני מתמרן כלכלית וגאוגרפית, בלי להיות תקוע עם אף אחד. עכשיו אני תקוע בשמחה.

יש לי בקשה

אהבתי מאוד את השיחה שלך עם מפלצת או ילדה. שיחה פשוט מדהימה.

אתם מסכימים להמשיך?

למעלה