נבגדת.....

טלטלונת

New member
נבגדת.....

23 יום לא ראיתי אותך דפקתי על הדלת, תוהה אם תקבל את פני בשמחה. אבל אתה- המשכת בשלך.... נעלבתי, עזבתי את הבית עם דמעה על הפרצוף, חשבתי לעצמי, איך יכולת- חצוף! ואתה מיהרת להתקשר אומר "סליחה, באמת שאני מצטער". ואח"כ מוסיף שאנחנו צריכים לדבר, שיש לך משהו חשוב לספר... היא מגבעתיים אתם חברים כבר שנתיים. ואני... אני גיוון מעניין מהצד. "בבקשה אל תספרי לאף אחד" שיהיו לך חיים יפים אני אומרת. לך תבגוד בה עם מישהי אחרת. ואני לא בוכה ולא צוחקת. אומרת שלום ומנתקת. נכתב בשעת משבר....

ואווו

טלטלונת תמיד זה " אל תספרי" חושבים שאם הסוד נשאר בפנים זה לא מעיק ואת. תמיד בצד כאילו אין לך רגשות רק עוד משחק אני ממש מצטערת שזה ככה אבל בחיים יש משברים החיים מלאים בעליות וירידות אז אולי את עכשיו בירידה אבל אני בטוחה שתכירי מישהו נפלא שבשבילו תהיי האחת ויחידה ובשבילך זו תהיי העלייה רק תזכרי להתנהג לאותו אחד ביחס שווה ואמין ולא לנקום בגלל אותו בחור לא כל הבחורים אותו הדבר אוהבת טיפ´לה

טלטלונת

New member
טיפה בובע...

אכן הייתי בעליה... הייתי בשמיים (אין פלא אני והגובה שילי...) אני אולי קצת בירידה אבל אני יתן לכלב הזה לדרדר אותי מידי... ואל דאגה- אני לא ינקום בשום בחור אחר... רק בזה שעשה מה שעשה... אני באמת מקווה שלא כל הבנים אותו דבר אחרת..... זה יהיה חבל... תודה טיפלה על העידוד... קבלי ´שיקה
טלטל

טלטל......

באמת שלא כל הגברים אותו דבר, ותמיד יש ירידה לצורך עלייה......... וכן, אין מה לעשות, ככה זה כשבוגדים, "בבקשה אל תספרי", אבל אני יודע שלא תנקמי ותעשי מה שטוב לך........ אני מקווה שלא תהיי לאחר גיוון ותמצאי את האחד שישלים אותך........

טלטלונת

New member
ממש חוצפה...

פעם בשנה אני כותבת שיר וחוץ מטיפל´ה וזוהר אף אחד לא מגיב לי???? מה אתם מנסים לגרום לי לבכות שוב?... לא כי פשוט אתם מצליחים...
טלטל מחכה לתגובות!!! ושיגיעו בהמוניהן...

טלטלושששששששש

דבר ראשון הרבה לא מגיבים ואת לא צריכה לקחת את זה אישי..... דבר שני הגבתי לך ואני אגיד שוב.. טלטללללללללללללל השיר שלך מהמם וממש נוגע ללב... אני חולה עלייך ועוד הרבה... ויהיה טוב! ותשמרי על חיוך!!!

על האש

New member
בגידה !../images/Emo46.gif

מעשה שפל מתועב ומגעיל !!! אין ספק שטבע האדם חרא מטבעו שזה ממש מגעיל אבל אין מה לעשות והעוולם לא מקום מושלם לצערי בדרך כלל בגידה באה מהצד סגברי שמעוניינים לגוון ואני לא טוען שנשים לא בוגדות אולי אפילו יותר מגברים במדינות מסויימות אבל בדרך כלל זה מגיע מהצד הגברי ואני שואל את עצמי למה.? נמאס מקשר מסויים רוצים לשנות? למה לבגוד ? גאד דאמט !! אי אפשר לגמור את הקשר יפה וזהו והמשיך הלאה מצד אחד רוצים לשמור על מה שקיים ומצד שני לגוון לא קיים דבר כזה !!! אם קיים משהו שישי לי שנאה עמוקה כלפיו זה בגידה !!! רק המחשבה על כך מעבירה בי צמרמורת !!! ולך טלטל הוא לא שווה אותך אין ספק בכלל יש גברים שיעמדו בשבילך בתור !!! וברגע שיבגדו.....שילכו קיבינימאט !!! אבל זהו המין הגברי מין חרא.....שלא נברא מעולם כדוגמתו הבעייה שבדרך כלל הבנות נמשכות גם לחרא בלי לשים לב ואחר כך יוצא למן הגברי שם רע יותר בידיעה שלא כולם כאלה הייתי ממשיך לכתוב עוד המון יש לי הרבה מה להגיד בנושא אין לי כוח לכתוב הכול אני חושב שזה מתמצת את העניין

Ozzy Osbourne

New member
מממממ

אל תכליל.יש גברים שהם אנשים טובים ויש שלא. ומצד יש בחורות שהם טובות ויש שלא. ולא כל הבנות נמשכות לחרא. גורל עובד בשני צדדים.מי שבגד יבגדו בו בסופו של דבר. מה לעשות זה מסריח.אבל יותר ממה שאני מאמין בעצמי אני מאמין בגורל.

טלטלונתתת ../images/Emo25.gif

גברים.. (לא כולם, רובם) לפעמים הם לא יודעים גבולות. אם את רוצה שהוא יקבל טיפול תמסרי לי כתובת ואני שולחת עליו את המאפייה התימנית שיפגיזו אותו בג´חנונים מכל חור!!! (סבתא שלי היא הקשוחה בחבורה..) ועכשיו ברצינות.. מצטערת שעברת את החוויה הנוראית הזו אבל מכל חוויה לא נעימה לומדים ומפנימים לקח לחיים טובים יותר. כך אני חושבת לכל הפחות. שלך, רוקדת שאוהבת המונמוןןןן

Ozzy Osbourne

New member
ממממ

מה שאני הולך לאמר לך עכשיו אני אומר לך פנים מול פנים לא מוסיף כלום

אחותי החובייזה...

קודם כל רציתי לאמור לך שהשיר מקסים... בטח ירשת את הכישרון ממישהו במשפחה שלך... בטח חיילת או משו כזה... בכל אופן לגבי המכוער... דבר ראשון- הוא מכוער! דבר שני- את יפה! דבר שלישי- הוא מכוער ואת יפה! בכל אופן הוא לא שווה שתהיי עצובה בגללו.. תחשבי על זה כעל ניצול המין הגברי ואת יודעת על מה אני מדברת... תקחי את זה כאילו את ניצלת אותו בשביל משהו מסויים ובסוף זה נגמר... גם ככה לא אהבת אותו ורצית לתזתז אותו מהחיים שלך בשביל החובייז השני!!!! חוץ מזה אני אוהבת אותך וזה הכי חשוב כי אני אחותך ואני לנצח יישאר... כמה מרגש... סוחף דמעות ממש... יש לי פרקינסון בידיים! אוהייבת אותך עד אין קץ אחותך הצולעת! נ.ב. אל תשכחי שרחובות קרובה ואל תשכחי שיש לך אחות שהמקצוע הראשי שלה זה סירוס וגזירת אשכים... תחשבי על זה....

למעלה