נבגדתי !

• פותח הנושא avax
  • פורסם בתאריך

avax

New member
נבגדתי !

שלום. לפני כ 3 שנ' התגרשתי, וזמן לא רב אח"כ הכרתי אישה יפה וטובת לב ועברנו לגור יחד. כאמור כמעט 3 שנים. היו דברים שאהבתי, היו דברים שפחות, אך סבלנותי המפורסמת החזיקה את הקשר הזה עד כה. לאחרונה, סבלנותי החלה להיגמר, ונהייתי קצר רוח ופחות נחמד. האישה עצמה עברה תהפוכות עצומות שלא ידעתי מקורן, מה שהקשה עליי להחזיר את המצב לתקנו. לפני ימים ספורים היא זרקה את הפצצה. יש לה רומן עם מישהו אחר. הבוס. למרות נסיוני הרב, ולמרות היותי מפוכח בנוגע למערכות יחסים ותאוות החיים.... ואפילו למרות שיחסנו היו רחוקים משיאם.... זה הפיל אותי. פשוט כך. רק אז התברר אגב כמה אהבתי אותה. בין אם התאמנו ובין אם לא, אהבתי אותה. והיא בגדה בי. מה שבאמת כואב, זה לא שמישהו אחר שכב עם זוגתי. אני לא שה תמים ולא אחראי על המוסר. גם אני הסתכלתי פעם פעמיים לצדדים. אם זאת הייתה הבעייה אז לא הייתה בעייה. העניין הוא שהיא התאהבה בו. ממש ככה. בעודנו חיים יחד. זה מה שקורע אותי. בדיעבד הפאזל התחיל להסתדר לי והבנתי מדוע היא היתה הפוכה לגמרי כל הזמן האחרון. עד עכשיו אני לא יודע מי הביצה ומי התרנגולת. האם קודם היא התאהבה בו ואז השתנתה כליל, מה שגרם לי להתקרר כלפיה.... או, כדבריה, הקרירות שלי כלפיה וחוסר באהבה.... היא שהביאה אותה לרעות בשדות זרים. אתם מבינים? היא בגדה בי. ואני האשם. אני גרמתי לה לפנות לזה. מסתבר אגב, במפתיע, שהמון נשים, המון, רואות בכך סיבה מוצדקת בהחלט. ואני אומר, לא נכון. אם הקשר לא מספק את מה שהצדדים רוצים ממנו... אז אין בעיה. כולנו מבוגרים. בואו נפרק אותו בטוב. אחר כך נתפרע! אבל במקביל??????????????? הכרתי כמה שבגדו בהם, נשים וגברים כאחד. אפילו הכרתי מקרוב. מאד קרוב. מסיבה זו אגב הייתי מאד גלוי עם האישה בנושא. אמרתי לה שלהערכתי כולם בוגדים. בשלב זה או אחר כמובן. אתוודה אף יותר, לא ראיתי בכך עבירה כזו גדולה. אם זוגות, לאחר כך וכך שנים מרגישים חוסר מסויים, במין או באהבה, או אלוהים יודע מה,,,,, ומוצאים פורקן במקום אחר, ובאים הביתה שמחים ומאושרים, זה עשוי להועיל לכולם. העניין הוא שזה משחק סכום אפס. המפסיד, מפסיד הכל! המפסיד אגב הוא זה שנתפס. כלומר הדברים עשויים לעבוד כל עוד הם מתחת לשולחן ולא מפריעים לחיים השוטפים. בטח תגידו זה לא אפשרי. אז זה כן. זה מאד אפשרי. הייתי שם. זה החזיק לי כך וכך שנות נישואין. דברים שלא קיבלתי בבית, קבלתי במקום אחר. ובבית הייתי נינוח ורגוע להפליא. אבל הפעם זה לא עבד. האישה לא תפקדה כאילו הכל בסדר, אלא הייתה הפוכה לגמרי, ואני שלא עמדתי על טיב הבעייה, אם כי חשתי בבעיה כמובן... כאילו נתתי לה את הרשיון לחפש אהבה במקום אחר. מכל מקום, התאוריה שלי, טובה כנראה רק כשזה עובד כמו שהגדרתי. במקרה שלי התאוריה קרסה. ולא רק זאת, אלא שלא רק זה ששיחק והפסיד, איבד הכל. גם אני, שלא שיחקתי...... אבדתי. והכי גרוע, שאהבתי אותה. אם לא הייתי אוהב אותה זה לא היה כואב כל כך. מה שמגוחך הוא, שגם היא עדיין אוהבת אותי. לטענתה. בחוכמה שלאחר מעשה היא אפילו אמרה לי: "זה לא הגיע לך....". וואללה יופי. עכשיו אני מאושר. מכל מקום אני עצוב ודואב. זה יעבור לי כמובן. זה גם לימד אותי עוד איזה דבר או שניים על החיים. ההפתעות לעולם אינן צפויות והן באות מהמקומות הכי פחות צפויים. (היא אישה כזו מוסרית, שרק דיבור על בגידות היה מעורר בה שאט-נפש). תודה לכם על הקשבתכם. זה כואב. אל תנסו בבית.

my sunshine

New member
מצד אחד,

אתה בעד בגידות [עשית זאת בעבר הלא] מצד שני, אתה אומר "אם הקשר לא מספק את מה שהצדדים רוצים ממנו... אז אין בעיה. כולנו מבוגרים. בואו נפרק אותו בטוב. אחר כך נתפרע! אבל במקביל???????????????" אז כשאתה עושה את זה, זה בסדר וכשהצד השני, זה לא? חוץ מזה, כשאתה בגדת עשית זאת כי "דברים שלא קיבלתי בבית, קבלתי במקום אחר." אז אולי נסה לחשוב מדוע היא בגדה בך? כשמסתכלים על משהו, גם אם הוא כואב, כדאי לנסות ולהביט לעומק. לנסות ולהבין מדוע קרו הדברים שקרו ומה לומדים מזה להבא. קשה שבוגדים בך, אין לי ספק. חשוב מה הרגישה אשתך כשידעה שבגדת בה. נסה ללמוד מזה, מה לא היה בסדר ביחסים ביניכם ולא רק מהצד שלה, לא רק בסבלנות שלך. סביר להניח ששניכם תרמתם לכך. נסה להבין ואולי תדע משהו לפעם הבאה. ואם אתה מאמין בבגידה ונותן לה להבין את זה, מדוע שהיא תרגיש שאסור לה?

eshhhhhh

New member
בגידה זה רע איך שתסתכל על כך

אין שום הצדקה בבגידה ואין בה שום דבר טוב גם אם נדמה לך שזה "עושה טוב לזוגיות" כשזה בסתר. בגידה מעידה על כשל באמון ובתקשורת. משהו לא מתאים בזוגיות? משהו צולע? לדבר, לדבר, לדבר ולנסות לפתור. אם אי אפשר לבד, להיעזר באנשי מקצוע. הבגידה רק מטאטאת את הבעיות מתחת לשולחן הן לא נעלמות, הן עדיין קיימות. אם זוגתך בגדה בך והתאהבה באחר היא לא המיועדת לך. היה לך טוב איתה תקופה? הרווחת. עכשיו תמשיך הלאה ותחפש לך את זו שלא יהיה לה צורך לבגוד בך ולך לא יהיה צורך לבגוד בה. בגידה זה רע.

rinasham1

New member
../images/Emo7.gifלא נורא מחר תזרח השמש

הייה אופטימי והמשך הלאה - החיים חזקים יותר מאיתנו.

אוסה

New member
../images/Emo24.gif קוראת את מה שכתבת וכואבת את כאבך

להיות הצד הנבגד זה כואבבבבב. אבל אני בטוחה שתאסוף את השברים ועל האהבה שאתה חש יגבור הכאב (הייתי שם...). בכל אופן אני לא חושבת שאתה מעודד בגידה אלא ניתן להגיד שאתה טוען "מה שלא יודעים לא כואב". שולחת בינתיים
וירטואלי...

כואב אבל פחות

אין ספק שההתנסות הזו טובה לך. מהייסורים האלו אתה צריך ללמוד משהו. תתנחם בעובדה שאין גדילה בלי ייסורים. ואם אתה רוצה לשפר את חייך - עליך לחצות איזשהו מסלול יסורים וזה מה ש"נבחר לך" על מנת "לעשות לך בית ספר". זה כנראה השיעור שלך. ההודעה שלך הרצופה בייסורי מוסר כפול... וזה מראה שאתה מתחיל להיות מודע... <<לך מותר, לה אסור. כשאתה עשית את זה היו לך סיבות מוצדקות (לחפש את מה שלא קיבלת בבית). כשהיא לא קיבלה ממך אהבה ומצאה אותה במקום אחר אתה מתקומם.>> המודעות הזו תועיל להמשך החיים... רק מה, אני בכלל לא בטוחה שאהבת אותה או שאתה מבין אהבה מהי. איכשהו נדמה לי שהייסורים שלך בכלל לא נובעים מהעובדה שאהבת אותה אלא מאגו פגוע. ראיתי הרבה גברים שמחליטים שהם אהבו אישה זו או אחרת רק כשגילו שאיבדו אותה. כל עוד הם חשבו ש"היא מונחת להם בכיס" לא היה איכפת להם להוציא לה את הנשמה, הכל בסדר. עד שהמובן מאליו הזה נשמט להם מהידיים. ואז פתאום הם מגלים שהם אהבו. ואם בכל זאת אני טועה ואהבת אותה - כדאי לך מאוד לעבור טיפול - על מנת שלא "לספק" שוב אהבה מעין זו לאישה חדשה. כי אם באמת אהבת אותה, מסתבר שאתה לא יודע לאהוב... ויש מה ללמוד... לעניות דעתי, אישה שטוב לה בבית לא מחפשת בחוץ. אני לא מתיימרת לדעת איך זה אצל גברים, אני רק יודעת שנשים שטוב להן עם גבר - "מוחתמות" עליו ואי אפשר לגרום להן להתאהב בחוץ. התאהבות של אישה במישהו אחר בעודה חיה עם גבר, מעידה יותר מאלף מילים על כך שהגבר הנל "מתח את החבל" יותר מידיי איתה. זה מזכיר לי את המשל על האיכר שעל מנת לחסוך ניסה לחנך את הסוס שלו לאכול פחות ופחות. בסוף.. הסוס.. מת והאיכר התבכיין: בדיוק הצלחתי להרגיל אותו לא לאכול ותראו מה קרה... יש איזשהו מנגנון אצל נשים נורמטיביות, שכשהן מתאהבות וחיות עם גבר ושוכבות איתו, הן "מוחתמות" עליו. אם הוא ממשיך לתת להן תשומת לב, ומרעיף מאהבתו,הוא מזין את ה"החתמה" הזאת. אם הן פוזלות הצידה, כנראה שהוא הפסיק להזין את ההחתמה הזאת. ועל כך אין לו מה להלין אלא על עצמו.... אז.. כדאי שתלמד מזה משהו וזה אמנם ימשיך לכאוב, אבל פחות...

למעלה