נא לשרשר - הפרק של היום

אווזונת

New member
יוווווווווווווווווווו

אני כל פעם רואה את הפרק הזה ובוכה

נא לשרשר - הפרק של היום

היה לי המזל לא לעבוד היום בערב (אלא בבוקר, חתיכת מזל!
) וככה יכלתי לראות היום את הפרק - שהוא ללא ספק אחד הפרקים הטובים ביותר של הסדרה, אם לא פרק השיא. פרק שמוכיח שוב שהארם ומאק תמיד ילכו אחד אחרי השני לקצה העולם ובחזרה, ותמיד יהיו שם זה בשביל זה - ברגעים הכי משמעותיים. אלכסיי הזה מצחיק - טיפוס משעשע לכל הדעות. הסיפור של אביו של הארם סוף סוף נחשף, וסוף סוף המעגל נסגר והארם יכול באמת להניח לאביו לנוח בשלום. וכמובן - האדמירל! אייג'יי שולט! כאן אנחנו רואים שאייג'יי, מעל לעבודה שהוא המפקד והמנהל של הארם ומאק, הוא גם קודם כל חבר ומורה דרך שלהם.... אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שקתרין בל נראתה מדהים מתמיד בפרק הזה. וזהו, אני חושב. -אלעד

j a g f r e a k

New member
תגובתי....

אחד הפרקים הכי מדהימים של הסידרה, הסוף כל כך מרגש...כמעט בכיתי. קתרין בל אכן נראתה מדהים בפרק, והיא גם נראית מדהימה בכל הפרקים, אבל לפעמים הם מלבישים אותה בבגדים שלא כל כך מתאימים לה, וחבל! אלכסיי כזה חמוד ומשעשע. והפרק מראה שאין דבר בעולם שיעצור את אחד מהם מלעזור לשני.

mooma16

New member
פרק מקסים!

למרות שבטעות קראתי את אחד הספולרים וידעתי כבר מה יהיה עם אבא שלו לא ידעתי שזה יהיה בפרק הזה.. סוף סוף הסיפור עם אבא שלו נסגר והכל טוב! (בערך) הוו קתרין המההמת!! והארם (אני תמיד שוחכת את שמו האמיתי..) שניהם היו יפים מתמיד!! מסכימה עם מי שרשם בהודעה הקודמת - התמונה הסופית שרואים אותו ברקע עם העצים והשמיים נראתה כלכך לא אמיתית........ אבל לא חשוב, פרק ממש יפה ומרגש! :)

alonbb

New member
אז זהו? האב מת באופן רישמי?

זה קצת מסובך לקלוט..כי כל העונות הארם חולם על למצוא את אביו... הייתה לי הרגשה שימשכו את זה במשך הסידרה אבל מסתבר שזה יותר מציאותי ממה שחשבתי..דרך אגב זאת ההתחלה של העונה החדשה? התמונות של הפתיח היו שונות וזה היה פרק המשך..זה בדרך כלל סימן לעונה הבאה.

mooma16

New member
כן..

הייתי בטוחה שהם ימצאו אחד את השני איכשהו.. חשבתי שהוא ימצא אותו ואז האבא ימות.. טראגי ביותר.. :) לא צפיתי זאת.. וכן נראה לי שמישהו אמר שזה הפרק הראשון של העונה החדשה..

דווקא אהבתי איך שעשו את זה

אני לא חושב שהוא היה צריך למצוא את אבא שלו בחיים. כל החיים שלו היו חיפוש אחרי אביו, ואם הוא היה מוצא אותו אני לא חושב שמישהו, לא הוא ולא הכותבים, היו יודעים מה לעשות עם זה. בשביל זה טוב שהוא מצא אותו מת - ככה הוא יוכל באמת להשלים עם זה, ולסגור מעגל.

mooma16

New member
בדיוק

בגלל זה הייתי בטוחה שהוא ימות בין אם הארם ימצא אותו חי או לא כן הסיום היה.. נהדר

j a g f r e a k

New member
הסיום היה טוב

למרות שידעתי את מה שהולך לקרות מאוד התרגשתי!! היה מהמם... התמונה בסיום אכן נראתה מזוייפת, אבל הסצנה והמשחק שלהם היו כל כך טובים שאפשר להתעלם מזה.. :)

itaiziv

New member
יווווווווווו

הייתי עכשיו מיום ראשון עד היום בצבא ולא ראיתי שום פרק הקליטו לי ואני אלך לראות מתישהו אבל לא הקליטו לי את של אתמול אז בבקשה ספרו לי מה היה ואיך הייתה סגירת מעגל :((((( אוף איזה באסה שלא ראיתי..

alonbb

New member
בג'אג לא חסרות סצנות מזוייפות

אני יכול להבטיח לכם דבר אחד - אף אחד מהשחקנים לא בילה אפילו שניה אחת ברוסיה. הכל צולם באולפנים ובאתרי צילום שדומים לנופים שברוסיה. זה מורגש כשהם נמצאים במכונית ורואים את הנוף בחלונות והטכניקה הנחמדה ביותר היא שהם עומדים במקום כלשהו והתמונה מאחורה הופכת להיות חלק מהנוף (כמו פרק הסיום של העונה כשהארם עמד לייד ההרים). לדעתי זה דווקא מאוד נחמד שהם עושים את זה ככה..קשה להסביר אבל לדעתי זה הופך את הסידרה ליותר אמיתית..לא יודע אם כולכם תבינו את זה :) בכל מיקרה..היה מאוד יפה ומאוד טראגי..מעניין איך תהיה העונה הזאתי שעדיין לא ראיתי אותה. אלון

cjharm

New member
פרק מדהים!!!

סוף כל סוף הסיפור עם הארם האב הסתיים!! הדבר היחיד שהפריע לי הוא ה"מסך הירוק" בתמונה האחרונה, שנראה כל כך לא אמיתי

למעלה