לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. |תודה|
חורזת באהבה Well-known member מנהל 20/7/21 #1 לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא.
GoldenEyes Well-known member 20/7/21 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב... אני מבין את בקשתך לא נתת דוגמא , וגם את זה אני מבין ואולי חרגתי , לא יודע אם כן , אשמח לקבל דוגמא בהודעה פרטית , וסליחה מראש
נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב... אני מבין את בקשתך לא נתת דוגמא , וגם את זה אני מבין ואולי חרגתי , לא יודע אם כן , אשמח לקבל דוגמא בהודעה פרטית , וסליחה מראש
חורזת באהבה Well-known member מנהל 20/7/21 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: אני מבין את בקשתך לא נתת דוגמא , וגם את זה אני מבין ואולי חרגתי , לא יודע אם כן , אשמח לקבל דוגמא בהודעה פרטית , וסליחה מראש לחץ כדי להרחיב... שולחת לך הודעה פרטית.
נכתב ע"י GoldenEyes: אני מבין את בקשתך לא נתת דוגמא , וגם את זה אני מבין ואולי חרגתי , לא יודע אם כן , אשמח לקבל דוגמא בהודעה פרטית , וסליחה מראש לחץ כדי להרחיב... שולחת לך הודעה פרטית.
שמלת תחרה1 Well-known member 20/7/21 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב...
פ פנינה10כחולה Well-known member 20/7/21 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: אני מבין את בקשתך לא נתת דוגמא , וגם את זה אני מבין ואולי חרגתי , לא יודע אם כן , אשמח לקבל דוגמא בהודעה פרטית , וסליחה מראש לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י שמלת תחרה1: לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י GoldenEyes: אני מבין את בקשתך לא נתת דוגמא , וגם את זה אני מבין ואולי חרגתי , לא יודע אם כן , אשמח לקבל דוגמא בהודעה פרטית , וסליחה מראש לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י שמלת תחרה1: לחץ כדי להרחיב...
אור גינאל Well-known member 20/7/21 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב... מתנצל אם פניתי למישהו בגוף שני יחיד כדי להמחיש באופן כללי דבר כלשהו, בכל מקרה לא הייתה לי כוונה לפגוע אלא להמחיש נקודה כלשהי כדרך דיבור. נערך לאחרונה ב: 21/7/21
נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב... מתנצל אם פניתי למישהו בגוף שני יחיד כדי להמחיש באופן כללי דבר כלשהו, בכל מקרה לא הייתה לי כוונה לפגוע אלא להמחיש נקודה כלשהי כדרך דיבור.
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 21/7/21 #7 נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב... יהיה לי קשה שלא לדבר לגופו של כותב. למשל אם ארצה לומר סתם לדוגמה נגיד ל"תקווה", כמה שהיא מקסימה וחמודה וכמה שאני מחבב אותה. אז איך אוכל שלא לכתוב לגופו של כותב?
נכתב ע"י חורזת באהבה: לאחרונה חזרה התופעה לדבר לגופו של כותב. נא בדקו את תגובותכם, לפני לחיצה על פרסם נושא. לחץ כדי להרחיב... יהיה לי קשה שלא לדבר לגופו של כותב. למשל אם ארצה לומר סתם לדוגמה נגיד ל"תקווה", כמה שהיא מקסימה וחמודה וכמה שאני מחבב אותה. אז איך אוכל שלא לכתוב לגופו של כותב?