נא לקרוא

Bonzo-D

New member
נא לקרוא

אני בדרך כלל לא רושם פה, ואני גם לא מכיר את כולם פה (גם אין לי מה להכיר ילדים קטנים) וקראתי תגובה של אחד מחברי הפורום למטה על זה שהילד המכונה קודמן "מלקק" לחביבכם קוואמי ? אני בכבודי הייתי ליד המועדון G-Spot במסיבה לפני כמספר שבועות ולמרות שלא שוחחתי כמעט אם אף אחד מפה עדיין הצלחתי להבין מי הם הילדים בפורום ואני מוכרח להגיד שלא ראיתי שקודמן "ליקק" לאדון קוואמי או למישהו אחר. לעומת זאת שמתי לב למספר ילדים שאכן "ליקקו" לקוואמי ולשאר החברה המכובדים אצלכם, לדוגמא מישהו המכונה ג´ננה (מצטער לא יכולתי לפספס את הכינוי שלו) ועוד כמה ילדים. אני לא מכיר את קודמן\ג´ננה או מישהו אחר ואני לא מבין מה הטעם ללקק לקוואמי או לאדם אחר שם, בסה"כ אנשים שבאים למסיבות או מאיזה להקה מקומית, עצה לי אליכם ילדים נחמדים: תפסיקו להיות ילדותיים ותתחילו להתעסק בדברים רציניים ולא בשטויות, אני כרגע בארץ ובקרוב חוזר לחו"ל וכדאי שתתחילו להתנהג ברמה מכובדת שיוכלו להשוות אותכם אולי לחו"ל ולא למשהו מקומי וילדותי כי ככה זה נראה. ועם ב"ליקוקים" עסקנו הנה אחד ממני: קודמן אני
אותך (לא נורא שיהיה) חג שמח ושליו !

תגובה שהחלטתי להגיב...

אני חייבת לאמר שפתחת את הכתיבה שלך בהתנשאות לא הכי חביבה... ואני לא ממש מחבבת אנשים מתנשאים.. ולא אני לא מצטערת! אני לא מחבבת אנשים מתנשאים!!!! ואם היית מכיר אולי חצי או רבע מהאנשים פה היית שם לב שלא כולם פה ילדים קטנים בראש, אלא רק קטנים בגיל, ויש פה כמה שהם הוכחה לכך. קראתי את השרשור הקודם ובכוונה לא הגבתי לו, אבל בעקבות ההודעה שלך הרגשתי שאני חייבת להגיב על הנושא - אז הנה אני מגיבה פה... בתור אחת שמכירה הכי טוב פה את קודמן - הוא הבן אדם הראשון שהכרתי מכל החבר´ה פה ואני גאה בזה מאוד! לא ראיתי אפילו פעם אחת שקודמן "ליקק" לקוואמי, ואם כבר מדברים על ילדים שמלקקים אני בעצמי ראיתי רבים וטובים מכם באים לקוואמי ומנסים לפתח איתו שיחה כזו או אחרת ויאמר לזכותו של קוואמי - שהוא אחד האנשים שאני יותר אוהבת בסצינה - שהוא מתייחס כמעט לכולכם!!! - כשהייתי בקרבת מקום ואפילו כשהייתי באמצע שיחונת איתו... אז תעשו לי טובה, התגובות האלו באות מתוך הקנאה שלכם לקשר בין קודמן לקוואמי או מה שזה לא יהיה, וזה אחד הקטעים המגעילים ביותר שראיתי ושאני רואה שהולכים פה - חוץ מעוד כמה קטעים ממש מסריחים שהיו פה, אנחנו בני אדם - נכון, מותר לנו להביע דעות וביקורות כאלו ואחרות על חברים שלנו או על דברים שסובבים אותנו ואכפת לנו מהם ושגורמים לנו לחוש תחושות כאלו ואחרות... עשו לי טובה "חבר´ה" בלי צביעות מיותרת, ליאת.

Curly

New member
אתם יודעים

אם כל אחד יגיד לכולם את כל מה שהוא חושב עליהם בפנים אנחנו נשאל לבד ולא נוכל להסתכל אחד לשני בעינים. לפעמים עדיף לסתום או לפתור את זה באופן אישי טל

למעלה