נא לקרוא זה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לינקנית

New member
נא לקרוא זה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בקיצ קצ... מי יכול להשים לי תמונות חדשות של לינקין(בבקשה) ואתרים שווים שלהם!(בבקשה) וכל מיני שטויות...ואיפה אפשר לקנות תיק לבצפר שלהם?.............ודברים אני הצלחתי להשיג פוסטרים וחולצנ וגוליות אבל כזה דבר לא מצאתי... שאלות: בני כמה כל אחד?.ובאיזה תאריך הם נולדו? רוב ובראד יהודים? האם אתם מכירים להקה בשם רש? פוגו זה מכות נכון? ואני מפה שארתור יענה על אלה! המשך שאלות: בן כמה הבן של צסטר?איך קוראים לאישת של צסטר כמובן! האם לאישתו של מייק קוראים אנה? האם יש לראנימאישן קליפים? האם פעם האוטובוס סגר עליך את הדלת על הרגל והיד?לי כן הי!ם !! למי יש לי את האייסי שלו? ולמי שאין לי שיביא לי! אמ..

pookacha1

New member
הנה..

שאלות: בני כמה כל אחד?.ובאיזה תאריך הם נולדו? צ'סטר-29 אם אני לא טועה. 20.3 רוב- 27 אם אני לא טועה. 20.1 בראד- 28 אם אני לא טועה. 1.12 פיניקס {דייב}- 28 אם אני לא טועה. 8.2 מייק- 28 אם אני לא טועה. 11.2 ג'ו- 27 או 28 אם אני לא טועה. 15.3 רוב ובראד יהודים? כן. {כבוד!!!} האם אתם מכירים להקה בשם רש? בייטח! אחלה להקה! פוגו זה מכות נכון? פיצוצים בהופעות. ואני מפה שארתור יענה על אלה! המשך שאלות: בן כמה הבן של צסטר? לא'דעת. קוראים לו סבסטיאן. איך קוראים לאישת של צסטר כמובן! כשאני אזכר אני אגיד לך. האם לאישתו של מייק קוראים אנה? נראה לי שכן. האם יש לראנימאישן קליפים? לא שראיתי. לא נראה לי. האם פעם האוטובוס סגר עליך את הדלת על הרגל והיד?לא.. אווצ'!! למי יש לי את האייסי שלו? יש לך את שלי.

Lp Fairy

New member
אמממ

לבן של צ'אז לא קוראים דראייבן..? (איך שלא רושמים את זה...)

pookacha1

New member
לא נראה לי...

עשיתי על הלהקה עבודה...... בדקתי.. יש מצב שאני טועה.. אבל לפי מה שראיתי קוראים לו סבסטיאן.... =\

pookacha1

New member
אני מחפשת תמונות מגניבות בכל חור

יש לי ממש המון!!!!!!! כ-ל חור! כשיהיה לי כוח אני יעשה שירשור תמונות.. אני אשים.

LunaticPark

New member
אאמממ...תשובות

בני כמה כל אחד?-אין לי כוח לספור הוא נולד ב20.03.1976 .ובאיזה תאריך הם נולדו?צ'אז-20.03.1976 בראד-01.12.1977 מייק-11.02.1977 פיניקס-08.02.1977 רוב-20.01.1979 ג'ו-15.03.1977 רוב ובראד יהודים?-כן הם יהודים האם אתם מכירים להקה בשם רש?לא פוגו זה מכות נכון?לא זה דחיפות בן כמה הבן של צסטר?שנתיים ומשהו איך קוראים לאישת של צסטר כמובן!סמנטה האם לאישתו של מייק קוראים אנה?כן האם יש לראנימאישן קליפים?לכל שיר בריאנימיישן יש קליף סך הכל 20 קליפים יש לי את כולם במחשב יש אתרים טובים של לינקין כמו www.lptimes.com www.forfeitthegame.com www.linkin-parkworld.com אני ממליץ לך להירשם בפורום הרשמי של לינקין בישראל www.linkinpark.co.il סחתיין עלההשקעה

מנצל"ש

לכל שונאי פוטר!!! אתם מוזמנים להיכנס לקומונה שלי לשונאי הארי פוטר, ולהראות לכל המניאקים שנכנסים כדי להגיד שרק אני שונא אותו, שיש עוד הרבה שלא סובלים את הייצור הזה שחושב שהוא קוסם, ומנסה לעשות טריקים על כל מיני דברים משונים שהוא מדמיין. נ"ב אני גם שומע לינקין פארק ויש לי את הדיסקים הייבריד טאורי מטאורה ולייב אין טקסס שלהם.

נעמה D

New member
לך לעזאזל!!!

אתה יכול לשנוא כמה שאתה רוצה את הארי פוטר אבל לא להגיד את זה ולא לפתוח על זה קומונה יא חתיכת מגעיל!! הארי פוטר שולט!!

סבבה, אבל רק שתדעו, זה שאני לא שונא

את הארי פוטר בספר, או את השחקן. אני שונא את הדמות עצמה בסרט, איך שהוא משחק אותה המסכן שצריך לרחם עליו, כאילו שיש לו רק צרות..

למעלה