נא לקרוא ולענות:

Hammerfall

New member
נא לקרוא ולענות:

שמתי לב שיש הודעות שאנשים מגיבים עליהן ובכמויות וכאלה שנשארות מיותמות ובודדות (כמו זו שלי על הדמות החדשה שלי, שעדיין לא ברור לי למה יותר מאדם אחד איש לא הקדיש לה תשומת לב במשך הכמה ימים שבה היא כאן). בכל מקרה רציתי לשאול, מה גורם לכם לרצות לקרוא הודעה? מה גורם לכם לא לרצות לקרוא הודעה, או להחליט כי תוכנה בוודאות לא מעניין אותכם? איך אפשר, או מה אתם מציעים לעשות על מנת לכתוב הודעה שבוודאות תיקרא על ידי חברי הפורום? בקיצר מה אני יכולה לעשות על מנת שתיקראו ותגיבו להודעות שאני כותבת (אני די בטוחה, או יותר נכון מקווה שאני לא לבד בקטע הזה ושלא רק עלי עושים חרם)...

DDN

New member
תגובה

לדעתי קריאות ואורך של ההודעה. לדוגמא ההודעה שלך: כתובה בWORD ולא בפורום, באנגלית וארוכה. זה הרבה גורמים שליליים לדעתי כשאני ניגש לקרוא הודעה. כשההודעה קצרה, קולעת ומנוסחת היטב היא קלה יותר לקריאה. כשהכותרת שלה מזמינה קוראים, יכנסו אליה. אני לדוגמא כשאני רואה הודעות של "עזרה - דחוף!" נכנס אליהן בד"כ במטרה רק כדי לראות מה אני הולך למחוק. אותו הדבר לגבי הודעה של "כולם להיכנס" לדעתי כותרת טובה יותר להודעה שלך יכלה להיות "מה דעתכם על הדמות שלי?" ולא לעשות את זה מהWORD אלא להעתיק לפורום ולתרגם לעברית. אני משתדל לקרוא את כל ההודעות. השבוע לא יצא לי. הייתי די מנותק מהפורום. אבל כעיקרון אני עובר על כל ההודעות, לא משנה של מי. על הודעות של משתמשים שלמדתי להכיר/לכבד/להנות מהודעות שלהם אני אתעכב יותר. כן אני יודע. זו אפליה.

dragon zlotnik

New member
לדעתי

הודעות ארוכות גורמות לאנשים לדחות את הקריאה ל"מתי שיהיה להם זמן" ובד"כ זה לא מגיע, הודעות שמנוסחות בצורה לא טובה(דבר שגורם לי לנסות להימנע בכתיבת הודעות, ולנסות להשקיע בניסוח) גורם לאנשים לא ממש להתיחס להודעה... בענין שלך, זה באמת בגלל הסיבות שדני הזכיר.

BluePrint

New member
.nothing personal, but it's personl

אני דווקא קורא כל הודעה. ההודעות הארוכות יותר מקבלות עדיפות נמוכה ולפעמים אני חוזר דף אחורה, אבל מלבד הודעות הנוגעות למכניקה של שיטות ומספר הודעות קשות במיוחד של B Boy, אני קורא כל הודעה. אבל... אבל... אבל... ושוב פעם, אבל... לא מגיב אם אין לי מה לומר.

תגובה #3

אני קורא את ההודעוה כשיש לי זמן ועונה להם כשיש לי אפילו יותר זמן.. P: אין לי הרבה זמן בזמן האחרון.. אז עם לא סמת לב.. אני לא מגיב הרבה..

snift

New member
זמן.

הבעיה העקרית היא זמן. כאשר יש לי זמן, אני קורא כל הודעה בפורום. לצערי בתקופה האחרונה זה לא קורא הרבה, אז אני קורא מתי שיוצא לי ומגיב רק על מה שנראה לי חשוב ושהתגובה אליו קלה יחסית.

DDN

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש למען עדכון../images/Emo41.gif

בחלק המאמרים התווספו שתי קטגוריות: 1. לורביטק - סיפור לפי ההרפתקאה שהעביר תומר לוונטל. 2. משחק ווקראפט - סיפור המשחק של האנשים הטובים ששיחקו וורקראפט: ננסק, פרנהייט, chatenoire (שגם כתבה את העדכונים) בהנחיית גיל.

DDN

New member
ד.א - פומי תכנס

אם תקשר אותי לסיפור שלך ותסיים אותו, גם לו ימצא מקום במאמרים.

HawkEye3

New member
בעיקר לפי דברים שמעניינים אותי

שכתובים בנושא, ואם הנושא לא ברור (משם אני מנסה לקבל רושם ראשוני) אני פותח את ההודעה ומתחיל לבדוק במה היא עוסקת, הודעות על דמויות וכלי נשק קסומים אני מעדיף לא לקרוא בעוד שסיפורים (גם ארוכים) אני מעדיף לקרוא (אבל זו העדפה אישית).

Thessalian

New member
תגובה? ../images/Emo12.gif

אני קוראת את ההודעות החדשות בפורום במהירות, ועוצרת להתמקד קצת יותר על הדברים הבאים: 1. אורך - כי אורך = זמן. לרוב, כשאני מבקרת בפורום, אין לי הרבה זמן ואני מוותרת על ההודעות הארוכות (כן, אני יודעת שאני מפספסת. מדי פעם אני משלימה הכל). 2. כתיב ושפה - שפה טובה, כתיב הגיוני בלי שגיאות היסטריות, כי זה מחרפן אותי, ואני באה לפה בשביל ליהנות, לא בשביל לסבול. בנוסף - הודעות באנגלית אני קוראת פחות, אם בכלל. 3. אנשים - כן, אני מודה. יש אנשים שאת ההודעות שלהם, אם הן עונות על שני הקריטריונים הקודמים, אני אקרא לפני הודעות אחרות. כמו שבלופ אמר לפניי - לא אישי, אבל כן. וכמובן, הדבר החשוב מכולם: במה עוסק הת'רד הראשי של ההודעה, ומה הנושא של ההודעה עצמה. נושאים משעממים לא בהכרח מכילים הודעות משעממות, אבל כשמישהו קצר בזמן ורואה הודעה עם נושא ש"תופס" אותו (לא בהכרח עם סמיילים, אגב), הוא חייב לראות במה מדובר. יעלה out (יותר נכון, מנסה לישון כבר 5 שעות בערך - ללא הצלחה, מה שבאמת הופך אותי לאאוט...).

הודעה כמו זאת למשל

אני יקרא ישר. כי היא פותחת נושא דיון מעניין, ולא נדוש. הודעות באנגלית אני אף פעם לא קורא. הודעות כמו "מה דעתכם על הציור שלי/הנשק שלי/הסיפור שלי וכד' אני כמעט אף פעם לא קורא. סיפורי הרפתקאות ארוכים- לא קורא. סיפורי הרפתקאות קצרים- קורא אם הם בהתחלה מענינים. הודעות מכניקה, הסברי קוביות וכו' אני קורא רק בחופש הגדול שהמוח שלי מיובש ונוזלי המוח מתחילים לנזול מהאזניים.

ogmios

New member
תלוי במצב-רוח

בעיקרון, אני אפתח כמעט כל הודעה בראש ת'רד חדש וארפרף עליה. אם היא לא תופסת לי את העין בחצי השניה הראשונה, אני כנראה לא אטרח להמשיך לקרוא אותה. תגובות אני קורא רק בת'רדים שכבר התחלתי לקרוא. מה לעשות, המלאכה מרובה, והזמן דוחק.

למעלה