נא ליקרוא.......

badgorilla

New member
נא ליקרוא.......

זה קרה בסיפריה של בית ספר..... קראתי ספר מיסכן וקטן על לאונרדו דה וינצי וראיתי רישום מגניב ביותר של 5 דמיות זקנות....... היתלהבתי מהעינין ובא לי חשק לצייר גם..... ניסיתי לחפש תמונות לא מצאתי בשום מקום מישהוא יודע איפה איפשר להשיג או שיש לו תמונות של אנשים זקנים בבקשה שיגיד!! קבלו תרישום(המפורסם)

p o l i

New member
חכה

זה פורום לא צ´ט אם לא עונים סימן שאין מה לענות

moti80

New member
מצאתי כמה אנשים מעניינים

מקווה שזה יעזור לך...תהנה :)

0sveta0

New member
גדול גדול!

ממש אוסף מרשים! מחכה לראות תוצאות! חחחחחחח

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך בואך אל הפורום, התמונות שמוטי העביר לך יספיקו לך לזמן הקרוב אני מקווה, אני ממליץ גם להכין העתק מהתמונה שצרפת של ליאונרדו, כך גם תוכל לחכות אחר תנועות היד ואופן הנחת הקוים.

badgorilla

New member
אני לא כלכך חדש פה....

כבר שנה בערך!.... אני פשוט לא רושם הרבה הודעות.... ואני לא יכול הראות לכם תרישומים שעשיתי כי אין לי סורק אבל ליפני כמה זמן צילמתי תמונה ציירתי לא קשורה לאנשים זקנים תיראו.... (הכל מהדמיון אז יכול להיות בעיות באנטומיה)... לא צבעתי אותו כי אני רוצה ליצבוע אותו במחשב מתי שהוא.....

badgorilla

New member
וואי אפשר ליראות פה את כל ההיסטוריה

עם מחפשים עם חיפוש מיתקדם אפשר לחפש לפי יוזר וליראות את כל ההודעות... עם מישהוא מעוניין ליראות תציורים שציירתי יכול לחפש בחיפוש מיתקדם ולירשום תשם מישתמש שלי... ואני פה כבר 7 חודשים!

SC

New member
אתה צודק, ברכתי אותך שוב למרות שאתה

לא חדש פה.

badgorilla

New member
אין תגובות?

................................................................................................................................................................................................................................

manic_subsidal

New member
זה לא יוליוס קיסר? בתמונה המקורית?

בכל מקרה כבר אמרו לך .. זה לא צ´אט אם אין מה להגיד אףאחד לא יגיד תחכה בסבלנות

badgorilla

New member
איזה תמונה המקורית אתה מדבר?!?

לא שאני כלכך רוה שתגיבו על הציור זה פשוט מוזר... פעם תוך שניה היה פול הערות תוך כמה זמן..... עכשיו זה כמה אחדים שאומרים לי חכות בסבלנות ....

למעלה