נא לזהות.....

lunarbat

New member
נא לזהות.....

אני מחפשת בעבור ידיד שירים של הלהקות שארשום בשורות הבאות. אינני יודעת אם זה שמם המדויק אבל בכל זאת מקווה שמישהו יזהה אותם. 1.teach in להקה הולנדית ששרה באנגלית. 2.marakesh להקה ששרה באנגלית 3.כאן אני רושמת כמה מילים מתוך שיר באנגלית בתקווה שמישהו יזהה: vodka,balalaika . השירים/הלהקות הם ישנים וטובים. תודה מראש על המאמץ האוהבת lunarbat

inigo

New member
אההממ....

הכותרת שלך.... "נא לזהות..." , נשמע כמו...נשמע כמו....פקודה, או כאילו שכאן בפורום עובדים אנשים שזהו תפקידם וחובתם בעולם הזה.... ברור לי שאת לא חושבת כך, רק נראה לי שיש דרכים אחרות לפתוח הודעות כאלו... לא ? איניגו.

orion belt

New member
ל inigo אנא ממך בבקשה קרא.....

כנראה שאתה אנאלפבית ולא יודע את שפתנו העברית. קודם כל היא ביקשה והשתמשה במילה :נא. נא זו מילת בקשה יפה מאוד ומנומסת.זה שאתה לא מבין את השפה לא אומר שהיא לא מנומסת. שנית היא רשמה בסוף ההודעה שהיא מודה מראש על המאמץ ואפילו אמרה באהבה. או שאתה טיפש או שאתה עושה את עצמך. בבקשה אל תפרסם פה הודעות כאלה להבא. לידיעתך היא בפורום הזה כבר מזמן וכולנו עזרנו לה בעבר ללא שום בעיה והיא בסדר גמור. שמור לעצמך את מחשבותיך אין להם כאן מקום. מטרתנו כאן לעזור לאנשים ולא להעביר ביקורת מה גם שהיא לא מוצדקת.

lunarbat

New member
כל הכבוד orion belt ....

תודה על ההגנה. מילים כדורבנות. כשאני מבקשת שירים אני תמיד אומרת תודה ומשתדלת לעזור גם לאחרים. ההערה של inigo היתה באמת מיותרת ושלא במקום ובהחלט לא מוצדקת.

parpar25

New member
היי..היי..היי

נא להירגע..לא קרה שום דבר. אם אתה רוצה להביע את דעתך..תביע, ללא כינוי גנאי כאלה או אחרים. דלג על המילים שאמרת..כגון טיפש, אנלפבית וכו´ ובעיקר תירגע. כולם פה עוזרים ונעזרים...ותמיד, תמיד יש פה מקום למחשבות..

orion belt

New member
לפרפר25 .....

לא נראה לי שפניתי אליך.אל תדחף את אפך למקום שהוא לא רצוי בו. מה שהאדם הזה אמר לא יאה ולא יפה. היא היתה בסדר גמור ולא נתנה פקודות לאף אחד. אם הוא מתנסח בצורה כזו אז מה שאמרתי עליו הוא לא גנאי אלא עובדות.

inigo

New member
תגיד אתה מוכן להרגע ?

מה קרה ? רע לך בחיים ? אף אחד לא אוהב אותך ? (אני לא מתפלא ). אמרתי את דעתי בקשר לצורת הפניה של lunarbat - שעדיין לדעתי נשמעת כמו הוראה, על אף התוכן המנומס של ההודעה שלה(ולי זה מפריע). אם היית קורא את ההודעה שלי יותר מפעם אחת , היית רואה שאף שאלתי לדעתה וגם ציינתי שאני בטוח שהיא לא חושבת כך... זה מה שנקרא ביקורת. אפשר להסכים איתה ואפשר לא. אז...תקח נשימה עמוקה.......ותרגע.

yoavsc

New member
אני לא נוקט עמדה, אבל...

תזהר שלא יפגע בך ברק, על זה שאתה מתעסק עם איניגו...:)
(שהוא כאמור שליט היקום , בכל הנוגע לזיהוי שירים, ובלעדיו ובלי תמי אין כאן פורום, אז תבקש מהר סליחה.) ולענינינו, "נא", זה כן בנימה של דרישה, אבל היא בסוף ביקשה יפה, אז זה בסדר..

ש ר ה

New member
טוב ...ולזיהוי..

יש שיר אחד של teach in שהם שרו באירוויזיון בשנות ה-80 נדמה לי- לשיר קוראים ding a dong..

למעלה