נא להתפקד

Berliner star

New member
נא להתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo69.gif

הגיע הזמן להתפקדות חודש יוני אז כולם יחד- שתיים שלוש- הקשב
עזבו.. אני לא בסדר היום..
שם-
גיל\תאריך לידה-
איזור מגורים-
תחביב-
אייסי\מסאנג'ר-
דבר טוב שקרה לכם החודש-
דבר פחות טוב שקרה לכם החודש-
שיר החודש-
תמונת החודש-
ציטוט החודש-
משהו שבא לכם לשתף אותנו

ליקושש1

New member
התפקדתי...

שם- לי... ליקוש יותר טוב חחח... גיל\תאריך לידה- עוד מעט 16... 15.08.91. איזור מגורים- ראשון לציון. תחביב- רובי הוא העיסוק העיקרי בחיי... ברור שיש עוד תחביבים אחריו..... אייסי\מסאנג'ר- 315348196 דבר טוב שקרה לכם החודש- ראיתי מישהו שרציתי לראות המון זמן. דבר פחות טוב שקרה לכם החודש- לפני חודש סבתא רבה של נפטרה ז''ל. שיר החודש- "אהוב יקר"...(ביצוע:עברי לידר). תמונת החודש- ציטוט החודש- "יגיע הרגע בו תחוש שהכל נגמר. זו תהיה נקודת ההתחלה". משהו שבא לכם לשתף אותנו- שבלי בטירוף לראות שוב את רובי במציאות, כי בהופעה שהייתי של שון פול זה הזכיר לי את ההופעה המדהימה שלו בגרמניה...

may0rw

New member
אולה

שם-מאי גיל\תאריך לידה- 25.9.90 עוד מעט 17 :) איזור מגורים-פ"ת תחביב-גיטרה,סלסה אייסי\מסאנג'ר- תבקשו תקבלו :) דבר טוב שקרה לכם החודש-הייתי בחו'ל וסיימתי עם הבגרויות לשנה הזאת. דבר פחות טוב שקרה לכם החודש-..... שיר החודש- אוטו זבל ..חחח

דרקולה90

New member
מתפקדת!

שם-נגה כרמי גיל-18 ושלושה חודשים איזור מגורים-רמת גן תחביב-לישון מסנג'ר[email protected] דבר טוב שקרה לכם החודש-סיימתי תיכון! דבר פחות טוב שקרה לכם החודש-הכאבי בטן האלה.. שיר החודש-girls and boys של blur!!הם פשוט שליטה ציטוט החודש-"i'm rich beyond my wildest dreams" רובי וויליאמס הוא גאון משהו שבא לכם לשתף אותנו-צריך מפגש פורום! כבר שבוע הבא אם אפשר... ולסיום..תמונת החודש-בנות, תחזיקו את הכיסא שעליו אתן יושבות! זה הקטע מהקליפ come undone שפתאום כבר לא רואים את רובי עם שתי בנות,רואים 3 גברברים מסוקסים.... באהבה
נגה

עפטוב

New member
הקשב המפקדת

שם- תקראו לי אני באה גיל\תאריך לידה- זקנת השבט איזור מגורים- כרגע רמת גן תחביב- לקרוא ולשמוע מוזיקה אייסי\מסאנג'ר- תבקשו, אולי תקבלו דבר טוב שקרה לכם החודש- התחלתי לעבוד בעבודה מעולה דבר פחות טוב שקרה לכם החודש- בעיות בריאות שמנעו ממני לטוס ללונדון (הייתי אמורה אתמול - והיום אני מפסידה הופעה של ג'יימס מוריסון שיש לי אליה כרטיסים ובא לי למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שיר החודש- Michael Buble - everything ענק! תמונת החודש- ציטוט החודש- "לפעמים זה לא שהשמנת, אלא שפתח המנהרה נהיה משום מה צר יותר" פו הדוב משהו שבא לכם לשתף אותנו- אין משהו מיוחד

עפטוב

New member
לא יודעת

מצאתי באינטרנט שחיפשתי תמונות למשחק בפורום טייק דאט, היא ממש חמודה

גליזה

New member
../images/Emo2.gifאני

שם- גל(י!) גיל\תאריך לידה- 23.10.90 איזור מגורים- יבנה תחביב-
אייסי\מסאנג'ר- [email protected] דבר טוב שקרה לכם החודש-
אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול, ממני את מצפה לזה, מאיוש?
דבר פחות טוב שקרה לכם החודש-
מנסה להתחכם? שיר החודש- האמ, סיבה לעזוב - יוני בלוך תמונת החודש-
לא רוצה ציטוט החודש-
היה לי אחד טוב אבל אנ'לא זוכרת, אז אסכם ב"תשמע" או "תשמעי"
משהו שבא לכם לשתף אותנו - אני מאגניבה

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

אמרתי לך את זה כבר ואני אגיד את זה שוב- את הורגת אותי מצחוק!

hilonet14

New member
כן המפקדת!../images/Emo195.gif

שם- הילה גיל\תאריך לידה- 23.8.1992 איזור מגורים- באר שבע - עיר הפשע
תחביב- לשמוע את ובי, לשיר לרקוד אייסי\מסאנג'ר- 299508373 דבר טוב שקרה לכם החודש- סיימתי ללמוד XD דבר פחות טוב שקרה לכם החודש- חברה עיצבה אותי היום =[ שיר החודש- שיין- של טייק ד'אט תמונת החודש- ---> ציטוט החודש- "אין אין אין כמו במבה" משהו שבא לכם לשתף אותנו- מתי כבר מפגש פורום? מה לא עושים?

Lilush93

New member
Yes sir../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שם- לי גיל\תאריך לידה- 14 וחודש ויומיים
איזור מגורים- גבעת עדה (ליד קיסריה ,בנימינה
) תחביב-לשמוע את רוביל'ה,לעקוב אחריו,לדעת מה הוא עושה בכל שניה וחוצמזה גם לרקוד,לצלם,לבשל (מי שרוצה יש לי מתכון מ-ד-ה-י-ם לעוגה במיקרוגל
), לנגן בגיטרה ופסנתר. אייסי\מסאנג'ר[email protected] דבר טוב שקרה לכם החודש-הופעה של שון פול, לדעת שאני הולכת לטוס בחופש..
, גיטרה חשמלית חדשה
דבר פחות טוב שקרה לכם החודש-אני מצוננת היום ואני חושבת שעשיתי כבר 126 אפצ'י
שיר החודש- dance with the devil (של רובי ) תמונת החודש-נשים תמונה מההופעה של שון פול...כי אין לי משהו אחר על המחשב ציטוט החודש- "מאז שפורטו (האיש מהקיוסק בבצפר שלי, בהקשר הזה מדובר על השניצלים ה"טעימים" שהוא מכין) הגיע לבצפר,נעלמו כל החתולים
משהו שבא לכם לשתף אותנו- אהה....אה.....אההה......אפצ'י

may0rw

New member
יפה כמו שלי.. איזה דגם? ואיזה שנה ? ../images/Emo13.gif

Lilush93

New member
את מתקילה אותי פה...../images/Emo3.gif

אני בטוחה שישנה יחסית (ירושה מאבא שלי
) היא כבדה ברמות מטורפות,מה משאומר שהצליל שלה עמוק ומלא כזה... היא מתחילה בצדדים בשחור ואז מתחלפת לעף בהיר,חצי כתום חצי צהבהב..
אני אברר, לא הספקתי "לחרוש" כל כך בימים האחרונים

may0rw

New member
חח אבל הצבע לא חשוב כמו הסוג של הלס פול

וזה ידוע שגיבסון כבדות :) ואם היא ישנה בטח יש לך אוצר ביד!

למעלה