נא להתעורר

Cade Foster

New member
נא להתעורר

כנראה בהשפעת קברניטי המועדון, גם אנחנו הלכנו לישון יותר מידי זמן. פה הפסד ליגה ראשון, שם פאשלה בליגה האירופית, בקטנה. קיבלנו השכמה מאוחרת. אבל ההשכמה הזאת מגיעה עכשיו. העונה שלנו מתחילה מחר. מחר הזהמת הציהובית מגיעה בפעם הלפני אחרונה לאצטדיון שיש לה כל כך הרבה זכרונות רעים ממנו, מסורת שאנחנו מחויבים לשמר. מחר זה המשחק בו לא משנה כמה דריבלים מיותרים יעשה חן עזרא, לא משנה כמה הגבהות עקומות נראה ממשומר, לא משנה כמה קלוזאפים של יעקב שחר עצבני ביציע נקבל - הדבר היחיד שחשוב הוא הניצחון. אם אפשר איזה 3:0 נחמד כזה שיכניס אותם לטלטלה אז מה טוב. אבל ניצחון זה המינימום. אני לא רוצה לחשוב אפילו על אפשרות שהם הולכים לחזור מחר הביתה ברכבת חוגגים אל מול עיניהם של אלפי ירוקים שיעשו דרכם חזרה לעיר הכי מגעילה באזור הכי מגעיל בארץ. גם תיקו לא מתקבל על הדעת.

רק ניצחון. אני כבר לא יכול לחכות.

GOLDBRG

New member
אני איתך!!

פוחד מאוד מהמשחק הזה למען האמת, אבל אני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה ושאנחנו קבוצה, ואני מדגיש- קבוצה, טובה יותר. מבחינת חומר שחקנים הם טובים יותר, אבל מכבי חיפה של השנה משחקת כדורגל מאוד קבוצתי ורואים שיש אצלנו משהו טוב. אנחנו חייבים לקחת 3 נקודות, זה המשחק שאני הכי שונא בכל עונה רק מהחשש הזה של להפסיד, מה שהורס לי שבוע שלם.

יאללה חיפה, צריך לשרוף את הדשא ולקחת את זה!

Benedictus2

New member
עורו עורו עורו

אכן שינה אחזה בדיירים המעטים שעוד טורחים לכתוב כאן.
ולצורך העניין, הנה קצת היסטוריה...
עונת 1983/84... תחילת הסיבוב השני. את הראשון סיימה מכבי חיפה במקום החמישי, די רחוקה מבית"ר ירושלים שהייתה במקום הראשון, מהפועל תל-אביב הייתה שנייה וממכבי נתניה שהייתה שלישית ומהצהבת הזיהומית - שאף אחד, כולל אוהדיה (!!!!) לא קרא לה "מכההההההההבי" - שהייתה במקום הרביעי. את שני משחקי הסיבוב השני, נגד הכוח ר"ג בחוץ ונגד בית"ר תל-אביב בבית עברנו בשלום. כעת המבחן האמתי - האם הפנים מועדות לצמרת או למרכז הטבלה. בלומפילד מלא, קהל ירוק גדול מאד נסע לתל-אביב, ואולי כדאי להזכיר לאוהדי המכביזם, שהיינו שם עוד הרבה לפני שיעקב שחר חשב לקנות את המועדון .
איווניר תוקע טיל מ 35 מטרים מעל ידיו המושטות של השוער העגלגל צדוק אברהמי (שיהיה בריא - היום בעל מאפייה בטירה), אבל בתחילת המחצית השנייה זאהי ארמלי נותן שוס שטוח לפינה מ 20 מטר ו 1:1. ההתלהבות אוחזת בירוקים המפוספסים ומשה סלקטר מצליח להכניס פס מדוייק לרחבת החמש, צדוק מלכה נותן קטנה לפינה ו 1:2 למכבי הנכונה!!! לא עוברות כמה דקות ובי טבק ממשיך כדור קרן לפינה הגבוהה, 2:2 ודווקא עכשיו כשהמכביזם משוכנע שהתקלה הזמנית תתוקן ושהקבוצה מהפריפריה, שאף אחד לא הבין איך היא מעיזה בכלל להשוות נגד המעצמה השמיימית, תעוף חזרה לעיר הישנונית בלי שום דבר... אבל אז ברוך "מרדונה" ממן מרים כדור עונשין מסובב, זאהי משפרעם מתרומם גבוהה מעל כולם ונוגח לפינה... 2:3 ואנחנו תוקעים את הצהבת בבית שלה. בתום המשחק עורך נסים קיוויתי ראיון עם זאהי ארמלי ושואל אותו איך הוא מסכם את המשחק. זאהי אומר, בעברית המגמגמת שלו, שיש לנו קבוצה מצויינת ואולי השנה לא נזכה באליפות אבל "בשנה הבאה בטוח"!. ובכן, שלושה חודשים עברו והסתבל לשמחת כולנו שזאהי טעה בגדול!! מכבי שלנו זכתה באליפות הראשונה שלה אחרי שהעבירה את כל הסיבוב השני ללא הפסד ועלתה למקום הראשון במחזרו הלפני אחרון, כשהיא משאירה מאחור את כל הקבוצות, ובעיקר את מכבי "זהמת" תל-אביב, שהייתה צריכה להמתין עוד 8 עונות עד לאליפות הבאה שלה.

בואו נקווה שמחר יימצא בנו הכוח להכניס לצהבת הזאת את מה שמגיע לה...

למעלה