נא להתייצב

chen2408

New member
נא להתייצב ../images/Emo195.gif

ולאחל למטורפת שבפורום המון המון הצלחה בשירות הצבאי! קרן שיהיה המון בהצלחה,תסתכלי על הצד הטוב ותצברי המון חוויות! בכל מקרה, אני פה :)

טיפקסית

New member
קרנוש המון בהצלחה

אל תדאגי ההתחלה אומנם קשה אבל ככל שהזמן יעבור את תראי שיש גם משהו טוב. תהיי טובה,תשקיעי ואני מאמינה בך שתגיעי רחוק. נ.ב אל תתכסי בסקביאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה בהצלחה!

SV Design

New member
בהצלחה

אבל רגע היא לא כבר התגייסה? P: אני זוכר שרשור כזה מלפני כמה זמן..

Funky Giraffe

New member
בהצלחה נשמה#!@@#!@#!

אל תדאגי ההתחלה אומנם קשה אבל ככל שהזמן יעבור את תראי שיש גם משהו טוב. תהיי טובה,תשקיעי ואני מאמינה בך שתגיעי רחוק. נ.ב אל תתכסי בסקביאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה בהצלחה!

../images/Emo195.gifאההה איזה כיף בצבא!!../images/Emo194.gif

בה'! למרות שזה מצחיק להצדיע למ"מ וכל פעם שצריך לשאול משו צריך להגיד "הקשב המפקד!"
אני בטירונות בצריפן 3 שבועות ויהיה לי קורס גם של שבעה שבועות והתפקיד שלי זה אחראית חומר מסווג שששש זה סודי
וממש טוב שם מבחינת המקלחות האכול וכמובן הבנות!! אני ניהייתי להיט שם כי אני מחקה את המ"מ!
והרבה בנות לא יכולות להסתכל עליי ולא לצחוק
חוץ מהסימנים הכחולים מהנשק וחוסר שניה ושאין קפה על הבוקר! (
) ממש טוב לי שם! ואני מתגעגעת

טיפקסית

New member
חיל תקשוב כבוד!

וואי כל החברות שלי מהבסיס כמעט עשו טירונות ו'או קורסים בצריפין. נפלת על אחד הבסיסים הטובים . בה"ד 7 נכון? ביה"ס של חיל הקשר הרבה כבוד!

כןכן בה"ד 7!!../images/Emo194.gif

אבל אני בחיל הלוגיסטיקה.... וצודקת זה באמת אחד הבסיסים יש שם תנאים ממש טובים :]

u m b r e l l a

New member
אוי,הסימנים הכחולים מהנשק

זה אחד הדברים המצחיקים חח.לאחת אצלנו שהייתה ממש לבנה היו אולי 10 עיגולים כחולים,משהו מפחיד ;P. באיזה תפקיד את הולכת להיות?

למעלה