נא להסתכל היום בביקורת הטלוויזיה של

Human Nature

New member
נא להסתכל היום בביקורת הטלוויזיה של

"ידיעות אחרונות". תגיבו למדור של רענן שקד! אני עוד מעט אעתיק את התגובה שלי לכאן, ואוסיף אי-מייל שאפשר לשלוח את התגובות שלכם אליו.

GEL

New member
מה היה כתוב שם בידיוק?

אתה יכול לומר לנו מה היה רשום בעיתון?

DitaGirl

New member
הנה הכתבה

"כמו בתולה רדומה" כמה נעים להיות מדונה. כמה נחמד להיות לארי קינג. כמה משעמם להיות צופה שנאלץ לראות אותם מעבירים יחד 40 דקות בלי להגיד כלום. למדונה יש סרט חדש, איזה קשקוש רומנטי שביים בעלה, והיא באה לדחוף את הסחורה בראיון נטול גזים אצל קינג. קינג פונה למצלמה ואומר:" ראיתי את הסרט אתמול והוא סרט נפלא. אתם תאהבו את הסרט הזה, תסמכו עליי!". מה שנקרא, עיתונות מאוזנת. קינג קיבל את מדונה ל - 40 דקות. מראיין הגון היה שואל אותה, ךמשל: הריח הזה באולפן - זו גוויה מרקיבה או הקריירה הקולנועית שלך? מראיין הגון היה תוהה: לאחר 19 שנה, מתי תוציאי שיר טוב? אבל קינג הלך, כרגיל, על הגישה היאיר לפידית: אהוב את אורחך כפי שאתה אוהב את עצמך. לאורך 40 דקות היפנה קינג למדונה שאלה אחת בלבד: מה נשמע? ובכן, לארי, הכל בסדר. מדונה של עכשו היא כמייקל ג´קסון:כל קשר בינה לבין הדמות המקורית מקרי בלבד. מדונה היא כיום גבירה בריטית חסודה, שקועה בלימודי הקבלה, ניזונה על דיאטה מיקרו-ביוטית ואינה מחזיקה מכשיר טלוויזיה בביתה. רענן כהן אקזוטי לידה. מאת: רענן שקד. אני כבר כתבתי מכתב תגובה זועם שמחר בבוקר ישלח לבני זונות האלו. אתם תראו, אני דורשת מכתב התנצלות בשם הזבל הזה שכתב את הכתבה הזאת. אני מצפה ממכם לנהוג כמוני!!! אני לא שותקת וגם אתם, כמעריצים, לא צריכים לשתוק. זאת הכתבה המחפירה ביותר שקראתי על מדונה אי פעם. אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה להתארגן ולעשות משהו. פשוט כואב להם לפרגן. ועוד לעשות אנלוגיה בינה לבין מייקל??לאן הגענו?? את הקליפ המצליח החדש הם לא רואים??את האלבום החדש הם לא רואים?? אולי לבד הם לא, אבל אני אדאג להזכיר להם ולכל מי ששכח מי זאת מדונה!!! without the heart there can be no understanding between the hand and the mind.

Human Nature

New member
אני איתך!

כבר כתבתי מכתב, תכף אני אעתיק אותו למחשב. המכתב שלי מפוצץ בסכינים ועצבני למדיי. לאן את שולחת? תביאי את הכתובת. בבקשה.

AlanisJunkie

New member
אממ...דעתי.

נראה שהמבקר לא טרח מעולם להאזין למוזיקה של מדונה. אני טרחתי, והמון המון מהחומר שלה לא מדבר אליי. האלבום היחיד שלה שהצלחתי להתחבר אליו הוא "קרן אור". היה בו משהו אחר. גם השיר החדש, עם כל הכבוד לקליפ המדהים שעשו לו, הוא לא בשמיים, לדעתי. שיר פשוט כזה. בהחלט לא המזון הרוחני של המון אנשים שאני מכיר. יותר שיר כייפי כזה למסיבות. וזה טוב.

moriss

New member
מה אתם מתעצבנים???

אני חושב שלא צריך להתיחס למה שהטיפש הזה בעיתון כתב! הוא לא היחיד, וגם לא חסרים כאלה ששונאים אותה ואת מה שהיא עושה! גם אני מתחבר במיוחד לקרן אור ולא ממש מת על כל מה שמדונה מוציאה, אני פשוט חושב שהיא בנ-אדם גדול שמצליח להפתיע, לחדש, לעניין ולהמם כל פעם מחדש ואני עוקב אחרי מה שהיא עושה בסקרנות. אני לא חושב שכולם צריכים למות עליה, ואם משהו יגיד לי שהוא שונא אותה אני אנסה להראות לו את מה שטוב במדונה, אם הוא ישתכנע, יופי, אם לא- בעיה שלו הייתי אומר, כי היא באמת מדהימה! בכל מקרה לא צריך להתרגש מביקורות אכזריות, בסך הכל דעות אישיות של אנשים שלא הצליחו להתפרסם אז הלכו על THE NEXT BEST THING ואכולי קנאה הם יורדים על כל מי ש"גנב" להם את התהילה! דרך אגב, יוסי, מה קורה? מה, גם אתה מעריץ של מאדי?

AlanisJunkie

New member
היי עידן. ../images/Emo24.gif

הכל אחלה. אני לא מעריץ של מאדי, אבל בלי ספק אני חושב שהיא מלכה, בלי קשר למוזיקה שלה. היא פשוט בן אדם מעניין ומרתק ומסקרן, אי אפשר שלא להתעניין בה.

Human Nature

New member
תראו, סבבה. ממש לא אכפת לי שאתם

לא עם אינפוזיה לחומרים של מדונה, אלא מעדיפים זמרים אחרים (אלאניס מוריסט, מדהימה ומהפנטת בפני עצמה), אבל הכתב עשה למאדי עוול. לא עשתה שום שיר טוב? זה כמו לבוא ולהגיד שרבין (או בגין, לימנים) היו ראשי ממשלה חרא והם לא עשו שום דבר חשוב. זה לקחת משהו ולהקטין מערכו. וזה מרגיז. ביקורת זו לא הייתה, כי בשביל ביקורת צריך דעה. הוא ראה את "SA"? לא, אלא אם כן הסרט התנחל בבתי-הקולנוע או הוגנב למשרדי "ידיעות אחרונות". אתם ממש לא חייבים לאהוב כל שיר שהיא עשתה (לי, שמגדיר עצמי כמעריץ שרוף, יש כמה שירים שאני לא אוהב במיוחד). אבל אתם חייבים להסכים שהשיר החדש הוא אחד משירי בונד הכי מעניינים, מקוריים ומפתיעים שנוצרו. מדונה לוקחת את ג´יימס בונד ופשוט שמה לו, כהגדרתה, קצת טכנו. ובלי שום קשר, היא מלכה אמיתית.

הילוש...

New member
חוצפה כשמה.!!!!

לטעון שהראיון היה משעמם זכותו.!!!!! לטעון שהסרט גרוע זכותו.!!! לטעון שהוא לא אוהב את מדונה זכותו!!! אבל בדבר אחד הוא הגזים והרתיח אותי לגמרי, לטעון שלאחר 19 שנה מתי היא תעשה שיר טוב? זה כמו לשאול מתי תזרח השמש. באמת על מי הוא חושב שהוא מדבר מה זו החוצפה הזו? לעאזאזל זו מדונה, האמא של עולם הפופ, מה קרה לכל השיררים הגדולים שלה הוא שכח מהם. לפי דעתי הוא ממש הגזים אני מחר מתכוונת להתקשר למדור וממש לרדת עליהם. חוצפה.!!!!!

למעלה