הנה הכתבה
"כמו בתולה רדומה" כמה נעים להיות מדונה. כמה נחמד להיות לארי קינג. כמה משעמם להיות צופה שנאלץ לראות אותם מעבירים יחד 40 דקות בלי להגיד כלום. למדונה יש סרט חדש, איזה קשקוש רומנטי שביים בעלה, והיא באה לדחוף את הסחורה בראיון נטול גזים אצל קינג. קינג פונה למצלמה ואומר:" ראיתי את הסרט אתמול והוא סרט נפלא. אתם תאהבו את הסרט הזה, תסמכו עליי!". מה שנקרא, עיתונות מאוזנת. קינג קיבל את מדונה ל - 40 דקות. מראיין הגון היה שואל אותה, ךמשל: הריח הזה באולפן - זו גוויה מרקיבה או הקריירה הקולנועית שלך? מראיין הגון היה תוהה: לאחר 19 שנה, מתי תוציאי שיר טוב? אבל קינג הלך, כרגיל, על הגישה היאיר לפידית: אהוב את אורחך כפי שאתה אוהב את עצמך. לאורך 40 דקות היפנה קינג למדונה שאלה אחת בלבד: מה נשמע? ובכן, לארי, הכל בסדר. מדונה של עכשו היא כמייקל ג´קסון:כל קשר בינה לבין הדמות המקורית מקרי בלבד. מדונה היא כיום גבירה בריטית חסודה, שקועה בלימודי הקבלה, ניזונה על דיאטה מיקרו-ביוטית ואינה מחזיקה מכשיר טלוויזיה בביתה. רענן כהן אקזוטי לידה. מאת: רענן שקד. אני כבר כתבתי מכתב תגובה זועם שמחר בבוקר ישלח לבני זונות האלו. אתם תראו, אני דורשת מכתב התנצלות בשם הזבל הזה שכתב את הכתבה הזאת. אני מצפה ממכם לנהוג כמוני!!! אני לא שותקת וגם אתם, כמעריצים, לא צריכים לשתוק. זאת הכתבה המחפירה ביותר שקראתי על מדונה אי פעם. אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה להתארגן ולעשות משהו. פשוט כואב להם לפרגן. ועוד לעשות אנלוגיה בינה לבין מייקל??לאן הגענו?? את הקליפ המצליח החדש הם לא רואים??את האלבום החדש הם לא רואים?? אולי לבד הם לא, אבל אני אדאג להזכיר להם ולכל מי ששכח מי זאת מדונה!!! without the heart there can be no understanding between the hand and the mind.