נא להמליץ....

lunarbat

New member
נא להמליץ....

אני מחפשת שירים שמשמחים את הלב וממריצים את מצב הרוח. אם אפשר בכל מיני סגנונות ושפות(לא רק אנגלית). נא המליצו גם על שירים ברזילאים(סמבה וכו´).

shoosha1

New member
אני יכול(ה) לנסות :))

Carlos Vives - Fruta Fresca DJ Oetzi-Hey Baby i´m a believer - Shrek Soundtrack Wet Wet Wet - Love Is All Around זהו לבנתיים, ניסיתי לחשוב על שירים קיצביים :) אנסה לחשוב על עוד משהו :)) שושה

התמ-ים

New member
על קצה המזלג ...

michael jackson - beat it prince - lets go crazy kenny logins - footloose kim wild - keep me hanging on apache indian - boom shakalak beach boys - barbara ann offspring - pretty fly אריק איינשטיין - תוצרת הארץ שלום חנוך - תפסתי ראש על הבא שוקולד מנטה מסטיק - מי המנטה? מי המסטיק? מי השוקולד?, חגיגת אביב דודה - לידיה הלוהטת פופלקס - עין מלוכסנת, מדברת, שיר עם פולני פנצ´ר - בלה משינה - בלדה לסוכן כפול אחרית הימים - יש לי יומולדת לולה - בקרוב אצלכם כוורת - ככה היא באמצע ואפשר להמשיך ...

רק בעברית:../images/Emo79.gif

אריק אינשטיין-אין כמו הסמבה אהוד בנאי-על דרך יפו עוד אהוד בנאי-כמובן,הכוכב של מחוז גוש דן ברי סחרוף-תני לי מקום שמוליק קראוס-שיר הזמר שלמה ארצי-לב שבור לרסיסים הברירה הטבעית-אצלנו בכפר טודרא זהבה בן-ואני שטה החלונות הגבוהים-כל השבוע לך.... ועוד המון המון שירים שמחים שעושים כיף!!!!

התמ-ים

New member
השיר של אריק איינשטיין

קרוי: "בשבחי הסמבה" שנייים שלא שמעתי את שיר הזמר ...

למעלה