נא להכיר

Up_In_Smoke

New member
נא להכיר

הרכב חדש בשם מה Lyrical Attack הם שרים בעיקר באנגלית , אבל גם בעברית יש פה קישור לשיר אחד תורידו את שלושת הקבצים (זה מקווץ) תשאירו בבקשה תגובות תודה

barakhalla

New member
חבר´ה אתם נשמעים ממש טוב...

סוף סוף ישראלים מצליחים להוציא גיץ של כישרון ולא בעברית... אחלה מילים (ליריקאל או לא...) כל מה שנשאר לקחת את הגיץ ולהבעיר ממנו משהו... חבר´ה המון בהצלחה! אני מאמין בכם! נ.ב קואמי ולירון לטיפולכם...!

kalipto

New member
יפה מאוד !

השיר פשוט מעולה ! נעים מאוד, אני קאליפטו מהרכב חדש ה - THUG RIDERS אנחנו שרים באנגלית לרוב (גם בעברית), יהיה לנו הכבוד לעשות FEATURING איתכם ! אם אתם מעוניינים, צרו אתי קשר. KALIPTO

Up_In_Smoke

New member
סבבה

אנחנו שמחים שאהבת. ונשמח לעבוד אתכם. אבל יש לנו קודם עוד איזה 2-3 שירים להקליט ואח"כ. שלח לי אי מייל ונדבר יותר בפרטיות.

kalipto

New member
אחלה !

אנחנו בשבוע הבא מקליטים את " STORY TELLAZ " וגם אחרי זה עוד 1 או שני שירים.. ואז נעשה משהו ביחד בכיף שיהיה בהצלחה !

מסר חשוב מאוד לאומה !!!

ההודעה מיועדת ללהקה שקוראת לעצמה טאג ריידאז שמעו, אין לי שום דבר נגד אף אחד, אני רק מעביר ביקורת אז ככה זה שאתם קוראים לעצמכם Thug Ridaz שזה שם מושפע מאוד מילא, אבל עשו טובה לכולם, אני אחד שעושה ראפ באנגלית בצורה רצינית אז לפני שאתם מוציאים חומר שאנשים יכולים לשמוע ולקרוא עשו טובה, תעבדו טוב על הליריקס שלכם בבקשה, אתם סתם מוציאים שם רע לאנשים בישראל שעושים ראפ באנגלית, עשו טובה, תתאמנו תשתפרו, תרחיבו תאוצר מילים שלכם באנגלית ואחר כך תקליטו שירים רציניים ותפרסמו אותם, זה הכל. אל תבינו לא נכון, אני לא בא לקטול אותכם, אני מדבר לעניין פשוט, לא שמעתי חומר שלכם אבל ראיתי תליריקס אז חשבתי שחבל לבזבז זמן ולהוריד תשיר.. זה הכל מי יודע אולי תתאמנו יותר ואז נעשה אפילו משהו ביחד, יכול להיות נחמד אבל קודם כל תהיו מציאותיים ואמיתיים, אפשר לעשות ראפ יפה באנגלית גם בלי לחשוב שאתה מהדוג פאונד גנגסטאז.. תודה שקראתם את זה... אולי נעשה משהו ביחד פעם..

da^Lord

New member
אוווווף ../images/Emo15.gif

לא יודע מה קורה לי, אבל אני לא מצליח. בעיה לשים כאמפי 3? אם כן.. לפחות תסבירו בדיוק מה עושים.

Up_In_Smoke

New member
לא בעיה

תוריד משם את כל 3 הקבצים שנקראים LYK ואח"כ תפעיל את קובץ הEXE שיש שם. הוא יחבר לך את כולם ויצא לך MP3 מהם. פשוט לא הצלחנו להעלות 3 מגה במכה....

יש!!! סוף-סוף יש עוד מישהו כמוני...

שעושה ראפ באנגלית ברמה בישראל!!! כל הכבוד אולי נעשה משו ביחד מתישהו מי יודע עוד לא שמעתי תשיר אבל אם זה ברמה אפשר לסדר משהו אחים שלי

Up_In_Smoke

New member
אז הנה כתובת חדשה - תוריד

באדיבות קליפטו ( שבקרוב יעצר על מהירות...)

ICANNt

New member
אתם חכמים שלי

בקבצים באינטרנט עדיף בדרך-כלל להמעיט ברווחים שבשמות אני לא אתפלא אם עדיין יהיו פה כמה שלא יצליחו להוריד

Up_In_Smoke

New member
חשוב!!

אל תורידו את זה עם כל מני תוכנות כמו פלאש גט או אחרות תעשו save target as מפה ותשמרו את זה בעזרת ההודרה של הווינדוס. זה עובד סמכו עלי !

למעלה