*superstar*
New member
נא להכיר...
טוב, אז לפני שאני מתחילה, רק שתדעו שזה קצר ומעפן, אבל זה כיף לעשות.. אז.. שקט
נא להכיר... צ'אד מייקל מוריי. או איך שאתם מכירים אותו- לוקאס סקוט. כן כן, אני יודעת שכולכם כבר יודעים הכל עליו, אבל לא נורא. מסורת זאת מסורת. הוא נולד ב24 לאוגוסט [מזל אריה?] 1981, במדינת ניו יורק. זה עושה אותו.. בן.. 24. כמו כל סלב אפשרי שאנחנו מכירים, גם הוא התחיל את הקריירה הזוהרת שלו כבר בגיל 4 [היי, הופעות מול המשפחה גם נחשבות!]. בגיל 15 צ'אד שלנו נפצע במשחק פוטבול ונשלח לבית חולים, שם האחות שכנעה אותו לעשות משהו עם החלום הזה שלו. זה נשמע כמו סרט, אבל כשאתה צ'אד מייקל מוריי, החיים הם סרט. מה, לא?
בגיל 17 הוא זכה במילגה של סוכנות לדוגמנות ונשלח לאורלנדו שבפלורידה לכנס של הסוכנות. שם הוא פגש סוכן שהצליח להביא אותו ללוס אנג'לס ולהתחיל את הקריירה האמיתית שלו. בשנת 2000 הוא קיבל את הטלפון שלו חיכה מרשת הWB והתבקש להופיע בתור טריסטן דוגריי בסדרה "בנות גילמור", ומאז, הכל היסטוריה. הוא הספיק להופיע ב"דוסון קריק" בתפקיד צ'ארלי האגדי שעדיין לא הצלחתי להבין איך ג'ואי יצאה איתו.. אבל הוא שווה
, אז נוותר לה. ב2003 הוא הופיע בתפקיד הראשי הראשון שלו ב"מגרש ביתי" [One Tree Hill], וגרם לכולנו להתאהב בדמות המיוחדת שהוא הצליח, ועדיין מצליח, לגלם. שם הוא פגש את סופיה בוש [שמשחקת את ברוק דייויס] היפה, והם ביחד מאז. חמודים
הרבה קרה מהפרק הראשון ועד היום, אבל דבר אחד בטוח- לוקאס תמיד יהיה הבחור המיוסר שמנסה להיות בסדר עם כולם. לא ככה? החבר הכי טוב של היילי, המנודים, ה"לוזרים" אם תרצו, פתאום הפכו להיות שני האנשים היותר מקובלים בעיירה הקטנה הזאת. רק בסרטים, אני אומרת לכם. אז מה אתם אומרים יקרה עם לוקאס עכשיו שהוא לבד [סופסוף!], ומנסה להיות חבר של ברוק ופייטון? זה יעבוד? והמצב עם ניית'ן? מי היה מאמין שהם יהיו ביחסים טובים אחרי שנים של שנאה הדדית. אישית, אני יכולה להגיד שאהבתי את הדמות של לוקאס עד שלב מסויים. אני חושבת שהיחסים הטובים של כולם עם כולם ממש הרסו את כל הקטע של הסדרה, אבל אתם לא תראו אותי מפסיקה לראות אותה בגלל זה
. עוד על צ'אד
http://chadmichaelmurray.net/
טוב, אז לפני שאני מתחילה, רק שתדעו שזה קצר ומעפן, אבל זה כיף לעשות.. אז.. שקט