נא להכיר

משתפרת1

Well-known member
גם הכתוב,
צריך מומחה לפוטושופ כדי לזהות, ולא מספיקה תמונה שרצה ברשת,
כנראה (אולי, בזהירות) שגם צלב הקרס במקום Z
וגם על התמנון.
לא יודעת איך להוכיח, ראיתי תמונה שונה עם אותה ילדה, איך מזהים איזה מקורית ומי עברה עיבוד?
והאנטישמיות בנורבגיה גואה.
ראית הודעה אחת של הכחשה מצד אותה "מותק"?

משתפרת1

Well-known member
אני לא בדיוק עוקב אחריה (לא מעניינת אותי מספיק), אבל קשה לי להאמין שהיא מודעת לכך שמישהו פרסם בפורום של תפוז תמונה ערוכה שלה.

מי שזה באמת חשוב לו מוזמן לפנות אליה ולבקש את תגובתה הרשמית.
התמונה הגיעה מפרסום של פוסטים רבים בפייסבוק. תפוז אכן לא מהווה גורם משמעותי בתקשורת הבינלאומית, אבל התמונה שלה רצה ברחבי העולם.

nothing but the truth

Well-known member
התמונה הגיעה מפרסום של פוסטים רבים בפייסבוק. תפוז אכן לא מהווה גורם משמעותי בתקשורת הבינלאומית, אבל התמונה שלה רצה ברחבי העולם.

"רצה ברחבי העולם" זה ביטוי קצת בומבסטי.
אם זה מופיע בעמוד של הפייסבוק שלה זה משהו אחר. לי אין פייסבוק, כך שאני לא יכול לבדוק, אבל מוכן להתערב שלא.
זה שמישהו הפיץ את התמונה (ואפשר בקלות לראות שהיא חתוכה מתוך התמונה המקורית שמצולמים בה אנשים נוספים) זה לא אומר בכלל שהיא מודעת לכך.
וגם אם מודעת , לא בטוח שאותה ילדה (אני יודע שהיא בת 20 אבל התנהגותית היא ילדה) שבמקרה היא גם אוטיסטית עם עבר פסיכיאטרי , מבינה את המשמעות או אכפת לה. ויש גם אפשרות שהיא כן נתקלה ופנתה שיסירו (את עוקבת אחרי כל מה שהיא מפרסמת?).

זה לא משנה את העובדה שמדובר בתמונה ערוכה. ברור לי שפתחת את הפוסט בתום לב ולא ידעת שהיא ערוכה, זה יכול לקרות לכל אחד.

פולגאר

Well-known member
אני לא בדיוק עוקב אחריה (לא מעניינת אותי מספיק), אבל קשה לי להאמין שהיא מודעת לכך שמישהו פרסם בפורום של תפוז תמונה ערוכה שלה.

מי שזה באמת חשוב לו מוזמן לפנות אליה ולבקש את תגובתה הרשמית.
התמונה לא נערכה בשביל הפורום, אלא הועתקה ממקום אחר כמו שהיא (ערוכה).

משתפרת1

Well-known member
התמונה לא נערכה בשביל הפורום, אלא הועתקה ממקום אחר כמו שהיא (ערוכה).
אכן כך. ונחמד שמי שאין לו פייסבוק יודע בכזה בטחון שזה לא הופץ בעולם. אני כולי כחודש בפייסבוק, התמונה הזו- קיבלתי דווקא לא מישראל.

nothing but the truth

Well-known member
אכן כך. ונחמד שמי שאין לו פייסבוק יודע בכזה בטחון שזה לא הופץ בעולם. אני כולי כחודש בפייסבוק, התמונה הזו- קיבלתי דווקא לא מישראל.

נא לא לסלף את דברי.
לא כתבתי בביטחון שזה לא הופץ בעולם. כתבתי בביטחון שזו תמונה ערוכה. והוספתי שאין לנו אפשרות לדעת אם ידוע לה שתמונה ערוכה שלה מסתובבת, ומה היא החליטה לעשות בנידון.
זה גם לא ששיבחתי את אותה פרסונה , אלא טענתי שאם רוצים להעלות את עצם הפוסט לדיון, אפשר להביא את התמונה המקורית.
מעניין שאת הפוסט פתחת שבוע אחרי שהתמונה המקורית פורסמה ב ynet.

את יודעת היטב שאני צודק, ומההכרות שלי עם כתיבתך בפורום , ממש לא מתאים לך להתעקש שהתמונה שצרפת מקורית.
ואם יש לך פייסבוק וממש חשוב לך לבדוק, אז תשקיעי עוד 30 שניות ותיכנסי לעמוד הפייסבוק שלה , אם אני טועה - עדכני ואתנצל.

mיטלמן

Well-known member
ראית הודעה אחת של הכחשה מצד אותה "מותק"?
לא ברור לי למה התגובות הן כאילו שאמרתי מילה לזכותה.
אנטישמית, לא משנה אם שוודית או נורבגית,
ולא משנה אם יש או אין צלב קרס, כלומר משנה,
אבל אנטישמית כך או כך.
יכולה להגיד הרבה נגד השימוש וההדגשה של העובדות, גם כשאין עובדות,
גם אצלנו.

משתפרת1

Well-known member
לא ברור לי למה התגובות הן כאילו שאמרתי מילה לזכותה.
אנטישמית, לא משנה אם שוודית או נורבגית,
ולא משנה אם יש או אין צלב קרס, כלומר משנה,
אבל אנטישמית כך או כך.
יכולה להגיד הרבה נגד השימוש וההדגשה של העובדות, גם כשאין עובדות,
גם אצלנו.
התגובה היתה על ההאשמה בפוטושופ. לגבי השאר- ברור לגמרי מהודעתך שאת (כמו כולנו) רואה את האנטישמיות שלה.

למעלה