נא להיכנס!!

נא להיכנס!!

שלום לכולם!! שמי טלי, ואני צפיתי ב"רוקדים עם כוכבים". לפי דעתי חיים ואנה צריכים לזכות, אני כ"כ הצטערתי על אנה, גם הוריי וסבתא שלי היקרה. לאחר שאבי קושניר "הכתיר" את גיא ומאשה, ראו את אנה בוכה, והראו אותה שהיא הולכת לדני כי הוא רוקד איתה כידוע. רק רציתי לרשום, שגיא ומאשה לא היו צריכים לזכות. היה להם סיכוי קלוש. אני מאד לא אהבתי את גיא ומאשה. לא מגיע להם. זה רק פרוטקציות: מאשה באה מנהריה, ונפלו שם טילים, לכן כולם הצביעו לגיא ומאשה.*

shirel2006

New member
כן,זו ללא ספק הסיבה

כשאנשים הצביעו בגמר זה בדיוק מה שהם זכרו,שההורים של מאשה גרים בנהריה. אגב ההורים של דורית מילמן וחלק מהמשפחה של פיני טבגר גם גרים בצפון והיו תחת איום הטילים,אז למה הם לא היו בגמר? אז די לחפש תירוצים.זה מה שהקהל בחר.זכותך לא להסכים.באותה מידה הרבה חושבים שרביבו הגיע לגמר בפרוטקציות מהשופטים. וגם אמא שלי וגם סבתא שלי הצביעו לגיא,כך שזה לא נכון שמי שבחר בו זה רק בנות שמאוהבות בו,כי אף אחד אצלנו במשפחה לא זכר בכלל שהוא קיים לפני התכנית. אנה ארונוב כבודה במקומה מונח (גם אם לא זוכים ,להגיע פעמיים לגמר זה כבוד),ושוב זכותך לא להסכים.

tamariku

New member
שלום טלי

גם לי כאב על אנה שראיתי שהיא לקחה את זה קשה, צריך לזכור שזו תחרות ספורטיבית הרקדנים אמורים להיות מודעים לעניין הזה זו וודאי לא התחרות הראשונה שהיא מפסידה, אם אפשר לקרוא לזה הפסד. נכון שהכאב גדול יותר כי היא היתה ממש קרובה. מקום ראשון יש רק אחד ומקום שני הוא מקום טוב. אנה לדעתי יצאה מנצחת מכל הפורמט הזה היא הכוכבת של התוכנית. תמיד לאחר תחרות יש נטיה להאשים את כולם מסביב המיקרופון, השמלה הבמה העקומה וכ' אם יש משהו שהתבלט בעונה הזו לדעת כולם זה הפירגון המוגזם מצד השופטים כולם חשבו שהרוב יצביע לחיים ואנה לכן הרבה אנשים רצו לחזק את גיא ומאשה. לגבי תאוריית הטילים שלך, סליחה שאני שואלת אבל מה הקשר ? את חושבת שאנשים הצביעו להם מרחמים? לא נראה לי. שני הזוגות היו טובים ואין מה לעשות צריך לקבל כל תוצאה כמו שהיא אם הקהל החליט גיא ומאשה אז גיא ומאשה. נראה לי שאנשים קצת יצאו מפרופורציות זו רק תכנית טלויזיה.

barbie125

New member
ממש לא.

ממש ממש ממש לא מסכימה איתך. לא הצביעו לגיא ומאשה מרחמים. לא אכפת לי שאומרים שיש מעריצות סתומות של גיא שהצביעו לו כמה שכלו - כי זה נכון - אל גם לרביבו ואנה יש כאלו. אני לא הצבעתי להם כי " נפלו בנהריה טילים". המלחמה עברה, זהו, נגמר. וחוץ מזה, מה, כספי הפרס ילחו לנהריה?!? ממש לא. הם ילכו לאן שגיא ומאשה החליטו לתרום אותם (משהו של ריקודים נכים.. לא ממש זוכרת)

2 Mיכל

New member
מה, זה לא היה ברור שהצביעו למאשה כי

המשפחה שלה מנהריה והיא הייתה חולה?! מה זה השטויות האלה?! והמשפחות של פיני ודורית לא סבלו מההפצצות? וחיים רביבו לא הקדיש את התכנית לתושבי הצפון? גיא ומאשה זכו כי יותר אנשים הצביעו להם. כי יותר אהבו אותם. כי חשבו שהגיע להם לזכות. ואנה? כן, גם אני ממש הצטערתי לראות אותה בוכה ובורחת למאחורי הקלעים. מאוד כאב לי עליה. אבל בתכלס? היא לא יכלה לפרגן קצת למאשה? לתת לה חיבוק, להישאר כמה דקות על הבמה ורק אז לשקוע בעצמה? נכון, זה קשה, אבל זה חלק מהספורט והמקצועיות.

למעלה