נא להיכנס

atmka

New member
נא להיכנס

אני מאמין העליונות הגזע הלבן אליו אני משתייך. i believe in the supreme of the white race that i included in. כל גזע אשר אליו אני לא משתייך מאט את ההתפתחות התרבותי, האינטלקטואלית והחברתית של גיזעי ולכן הוא נחות, any other race that is not relevant to my own is inferior than mine and decreases my race's cultural, intellectual and social progression. על כן השמדתו והכחדתו מוצדקים ואף נחוצים כדי להבטיח לצאצאנו עתיד טוב וחד גזעי. there for his eradication and obliteration is necessary and justifiable to insure or children a better future for generation to come. שם המפורש ! הלל את שטן ! SHEMHAMEFORASH ! HAIL SATAN

ImmortalSoul

New member
חחחח

היה עוד אדם שחשב כמוך ואיפה הוא היום הוא היה הפחדן הכי גדול באנושות היו עוד הרבה קרדינלים ואחרים כמוהו אז הוא ירד למרתף וירה לעצמו בראש במקום להתמודד עם הפשעים שלו . בכל אופן שתפסיק לפחד אולי תבין ואגב החיים לפי המדע נוצרו ביבשת אפריקה אז הנה בשבילך עליונות הגזע הלבן . לכל דבר בעולם יש תפקיד לא סתם נבראנו אתה יודע .

atmka

New member
אם זה נוצר באפריקה זה רק בגלל

שהם ראו שם את ההבדלים המשמעותיים שיש בין גזעיים..

דוVשה

New member
אולי כדאי

שלפני שאתה בוחר להראות לעולם את ידיעותייך בשפה האנגלית, באמת תדע אותה.

cool miki

New member
אתה לא מתבייש?

עאלק עליונות הגזע הלבן.... כולם שווים! כולם בני אדם!!

כולם שווים ?../images/Emo12.gif

למה מפלים את האתיופים לרעה? למה יש עדיין את הקטע של אשכנזים וספרדים? למה שונאים יהודים עדיין בעולם ? למה יש שנאה בין חילוניים לדתיים ? למה לא אוהבים את העליה הרוסית ? למה ולמה ולמה אז מה נזעקת על הדברים שהוא אמר...נכון שזה מזכיר את הנאציזם, אבל הנה השנאה לגזעים ולצבעים ולשונים לא פגה מעולם !!!

תגובה לפעמונית הגשם

באמת למה יש עדיין את האפלייה המטומטמת מסתבר שלאנשים מסויימים המצב המעפן הזה נוח למה לא להבין שכולם בני אדם באמת לפני הכל מסתבר שלעולם זה לא ייגמר הדעות הקדומות האלה ואם כבר למה אז יש לי עוד כמה למה לשאול למה לא לכל השאלות שלי יש תשובות ולמה יש עדיין דברים שלא מובנים לי ושאני לא יבין למה לא עשיתי דברים בצורה שונה בעבר שלי למה כל הטעויות האלה למה ליוותה אותי עצבות תקופה כל כך ארוכה כאילו אני לא מוצא את מה שאני מחפש למה לא הצלחתי להגשים את כל החלומות שלי למה הדמעות שירדו לי לילה אחרי לילה ולמה מצאתי נחמה בדברים שהם לא טובים ולמה איבדת את הדרך שלי שכל כך האמנתי בה ולמה דווקא על הדרך שידעתי לשמור למרות שהיה חרא אנשים אחרים לא עזרו לי ושהיה רע הם עזבו אבל ידעתי להמשיך ולנסות למרות הכאב אני יודע שטעיתי בדברים שעשיתי אבל למה להמשיך כי אני חייב כי גם אם ביקשתי דבר שאני לא יכול אני ייעשה הכל כדי שאני אוכל כי כי פשוט צריך להמשיך

חרוז

New member
אנושית אני לא מאמין, זה נכון ?

קראתי כמה פעמים, מרוב הלם, אני לא מאמין שזה כתוב כאן ולא נמחק הרי זאת תעלומה נאצית זה נוגד את החוק מבחיל ומגעיל אנושית !!!! לדעתי לזה נועד המחיקון שיש למנהל הפורום אסור בתכלית האיסור שתהיה מודעה כזאת בפרום מכובד זה ובכל פורום. (*** חרוז ***)

drnaji

New member
פעם ראשונה שאני נתקל בך בפורם

הזה,וכבר מצא חן בעניי התגובות שלך פה. את ברוך הבא
אני DR.NAJI ואתה מוזמן לכנס לכרטיס האישי שלי ולהכיר
נ.ב אני אשמח אם גם אתה תוציף דברים לכרטיסך:כמו מין וגיל וכל דבר אחר. כמובן אם תרצה בכך
נעים להכיר

אני ממש מרחמת עליך

תראה את הסרט אמריקה X עם אדוארד נורטון. זה לאנשים פחדנים כמוך... אני מקווה שתאהב יום אחד " תאהבו זה את זה ...או שתמותו" פרופסור ס.מורי

בעצם אני ממש לא מרחמת עליך .

תאכל את עצמך עם השנאה שלך , זה העונש שכבר בא עלייך.

drnaji

New member
בן 15:מי הכניס לך דברים אלה לראש../images/Emo35.gif

אם אתה רוצה תשומת לב,אז לא קבלתה. אם רציתה כבוד,קבלתה ההפך. לפי ההגיון שלך,צריכה להיות מלחמה בין הגזעים,כי כל גזע אחר מאט את ההתפתחות התרובתי של הגזע האחר (לפי ההגיון שלך),ואכן יש מלחמה בין הרבה עמים. ובגלל אנשים כמוך,שמאמנים במה שאתה אומר,יש מתאבדים,רוצחים,כנופיות וכו... אתה פשוט סתם אחד שהכניסו לו דברים לראש וכמו ילד טיפש,האמין במה שאמרו לו. תלך לפסיכולוג דחוף
או שתצפה בערוץ הילדים

זכוכיות

New member
נו באמת, הוא בסך הכל ילד

יש לו עוד כמה שנים להתבגר, לכולנו היו שטויות בראש ברמות כאלה ואחרות כשהיינו בגילו, אם תוך שנה-שנתיים הוא לא יתבגר, אז הוא כבר יהיה סתם טיפש.

משהו לחשוב עליו

" השנאה כרגש , גם אם מוצדקת- לעולם פסולה היא באשר הרע שבא תמיד יחזור לשונא,כשם שהטוב באהבה יחזור לאוהב" י"כ חצרוני"

למעלה