נא לברך אותי ב

fayd הפשוש

New member
נא לברך אותי ב../images/Emo49.gif

ידידכם הנאמן אלון פוקס מהרצליה בן 16 סוף סוף יצא מהארון, כן טוב אני יתן לכם שניה לצאת ממהלם, 1 2 3 4 5---------------------------------------------99 100. כן טוב אני חושב שזה מספיק הפסיכולוג שלי סיפר אתמול להורים שלי והם סיפרו את זה לכל האחיות שלי אז עכשיו כל המישפחה שלי יודעת. אתם בטח מתים לדעת מה היתה התגובה שלהם, טוב צר לי לעכזב אותם חברים וחברים אבל התגובה שלהם זאת היתאלמות מוחלטת כלום הכל רגיל כלום לא הישתנה לא מדברים על זה ולא חושבים על זה, לי אישית זה לא חשוב זה בידיוק המצב שרציתי להגיע אליו : מודעות, קבלה, והסעות. זהוא אז אני כבר הומו רגיל ויודע בציבור
(ביברכת תודה לאל שזה סוף כל סוף קרה אלון)

dodobird

New member
אז...אפשר לנשום לרווחה...../images/Emo13.gif

מזל טוב אלונצ´יק, נקווה שתרגיש יותר טוב מעכשיו. אני מגיש בקשה לפואמה אופטימית

../images/Emo49.gif (לא רוצה לסרב פקודה)...

נו, אז עכשיו יש לי קצת יותר מקום (בארון). משום מה לא נראה לי שההתעלמות של הוריך היא הדבר הרצוי. אני מקווה שההתאלמות של הוריך היא דבר זמני ושהם יצאו מהאלם (וכנראה גם מההלם) ויתחילו לדבר על המצב החדש (מבחינתם). לדעתי , הם יושבים עכשיו ומתבשלים מבפנים ועל כך מעידה שתיקתם. ועכשיו, אני אתן למנוסים ממני לדבר....

Liroy25

New member
מזל טוב אח שלי! ../images/Emo65.gif

לא יכולת למסור עוד כמה פרטים בהודעה? כמו טלפון שנוכל להתקשר לברך אותך?

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלונוש - איך זה להיות סוף-סוף בחוץ
אני מאחל לך המון בהצלחה והמון-המון אושר בחיים

fayd הפשוש

New member
תודה לכולם על הברכות ../images/Emo13.gif

ולירוי היקר אני לא מכיר אותכם ביכלל אייך אתה מצפה שאני יפרסם פה מיספר????????? בהחלט ציפיתי ליותר נו טוב לא חשוב מה שאני מנסה לומר זה שכשאני יכיר אותכם קצת יותר לעומק....(לא לא לעומק הזה באמת רק סקס יש לכם בראש) (גם לי אבל לא חשוב בעצם איין לי רק סקס בראש אני בכילל מחפש חבר ברגע זה אבל לא חשוב
). טוב אחריי שסטינו מהנושא בצורה מזעזת אני רק רוצה להגיד לכולם באמת תודה על התימיכה וכל שאר השטויות הללו. (מאלון שמאוד מאוד היה שמח לתת מיספר אבל עדיין נוקט אמצעיי זהיורות מסוימים
)

campari

New member
מתנה לפשוש הגאה ../images/Emo34.gif

רקע קייצי למחשב, עם רז מאירמן שמדגים איך גם לפני דודי ב. היו פה דוגמנים שווים... הוראות התקנה: ללחוץ על התמונה שתיפתח בגודלה המלא. ללחוץ עליה עם הכפתור הימני של העכבר. לבחור מהתפריט את set as wallpaper וזהו.

fayd הפשוש

New member
תודה דרלינג אני ינצור זאת לנצח../images/Emo13.gif

לא סתם אם אתם שמים לב זאת המתנה הראשונה שקיבלתי בפורום תודה campari

campari

New member
והנה גרסה יותר נועזת...

את זה תתקין על המחשבים של אמא/אבא

EuroSims

New member
הבן אדם דיי נראה

על טריפ קשה ... - תסתכלו על העיניים בתמונה

EuroSims

New member
כן טוב הוא עדיין די מביא לי בחילה

האישונים שקועים כזה

Liroy25

New member
אלוני...

ההערה שכתבתי לך היתה בעקבות שמך המלא, הגיל ומקום המגורים שדי הצחיק אותי שציינת. זה היה בציניות שאולי תוסיף עוד כמה פרטים מזהים..

MARMELAD

New member
../images/Emo106.gif מזל טוב אלון !!!!!

אמנם ההתעלמות של אבאמא לא נראית לי מדי.... אבל לפחות הם יודעים. עכשיו צפויה לך תקופה קצת בעייתית אני מתאר לעצמי - אבל כשאתה מחוץ לארון הכל יותר פשוט בחיים!!! בהצלחה והרבה הרבה מזל טוב !!!

למעלה