נא לא לחסום את שירה

נא לא לחסום את שירה

להשתעשע מדי פעם זה גם חיובי.
תנו לנו את מנת הצחוק היומית שלנו.

אחד הטובים

nonsensical

New member
אכן כן

כאנוסים אומללים ומוכי יגון אנו ראויים לאתנחתא קומית מפעם לפעם.

לפני כמה חודשים חרדי אמר לי את זה

שאגיע לגהנום. אמרתי לו : כרגע אתה בגהנום איך אתה לבוש? (היה באוגוסט) הבגדים האלה של פולין בחורף בשאי הקיץ. מי בגהנום כרגע? אתה!
הוא לא ידע מה לענות

אינשאללה

תחשבי איזה משעמם בגן עדן - כל היום יושבים עם כל הצדיקים ולומדים תורה.

כל החברה הכי מגניבים מגיעים לגהנום...

ובסוד כמוס..

זו היתה הנקודה שאצלי כדור השלג התחיל להתגלגל. (סתאאם...)
אף פעם לא הצלחתי להבין מה כל כך כיף לשבת כל היום וללמוד וללמוד וללמוד וללמוד..........(אפילו שהשלחנות יהיו עשויים מזהב טהור! למי אכפת?)
בתור ילדה הייתי מדמיינת את הנצח האינסופי הזה, איך שהזמן אף פעם לא נגמר ולומדים ולומדים... והייתי מתחפרת מתחת לשמיכה מרוב חרדה על האינסוף המשמים הזה שמחכה לי בגן עדן.. אויש! איזה פחד זה היה.

שירה אני חילונית ומאמינה בה'

איך אני מדמיינת אותו? ענן של אור ואהבה. מתבונן אלינו אבל לא מסתכל האם יש לבחורה גרביים לבנות בשבת או אם הבחור חשב מחשבה חוטא כשהתבונן בבחורה. אני מאמינה בכל ליבי שה,' "שלי" רוצה שננהג אחד לשני יפה כולל טבע בעלי חיים, ברחמנות ובאהבה. במילים אחרות "אהבת את רעתך כמוך" (כולל בעלי חיים ועצים. ) כל היתר זה קישקוש

נראה לי שסקס טוב היה פותר לך את הבעיות

אבל את לא כמו אילה,ולכן בעלך שבכולל מעדיף לימוד גמרא מאשר סקס כי לימוד הגמרא מביאה אותו לאורגזמה כאילו הוא זיין אילה.
חברים לא להתקומם על הבוטות,זה כתוב בספר האורגזמות "תלמוד"
"אמר רבי שמואל בר נחמני: מאי דכתיב: 'אַיֶלֶת אהבים ויעלת חן [דדיה ירוֻך בכל עת באהבתה תשגה תמיד]' (משלי ה,יט)? למה נמשלו דברי תורה לאַיֶלֶת? לומר לך: מה אַילה רחמה [נרתיקה, איבר המין שלה] צר, וחביבה על בועלה כל שעה ושעה כשעה ראשונה [שהנאת יחסי המין גדולה באיבר הנותר תמיד צר] – אף דברי תורה חביבין על לומדיהן כל שעה ושעה כשעה ראשונה" ( עירובין נד ע"ב).
דרך אגב טרולהטרולהטרילוש יש לך אולי סיכוי בניתוח הצרת הנרתיק.אז פני לרופא המטפל שלך.

אלוהים

אני לא רוצה לדעת כמה משעמם לך ברגעים אלו שאתה טורח להתעסק בדברים חשובים כל כך כמו טרולים

למעלה