נארוטו מנגה 364

UselessCds

New member
נארוטו מנגה 364 ../images/Emo58.gif

הולי פאקין שיט! מסתבר שזה באמת היה טובי, שזה יעני הדבר הכי לא צפוי אבר! ורגע, זה אומר שטובי הוא אוציהא מאדארה או שפשוט גם לו יש שארינגן? (ואז זה דיי מוציא אותו כאוביטו) אבל די שיעשע אותי בעובדה שצחקו על זה ש"זה בטח טובי" כי הוא דמות לרדת עליה אבל בסוף זה באמת היה הוא סופסוף מגלים עליו משהו שהופך את הדמות שלו לעמוקה P:

UselessCds

New member
ועוד משהו

בעמ. 19 - רואים מתחת לגלימה של טובי מן 2 דברים מתכתיים כאלה (באיזה הרגליים שלו), ובעמ. 16 רואים מן צללית של חרב גדולה כזאת, רמז לנשק מיוחד שלו?

lgmtk

New member
אההההההההה ~מתחרפן~ ../images/Emo58.gif

כזההה צפוייייי!!!! רגע, זה שהוא מדארה לא אומר שהוא טובי O_ם כשהיה פלאשבק בזמנו בזמנו למתי שאיטאצ'י השיג את המנגקיו, הוא אמר שחוץ ממנו היה עוד אחד עם מנגקיו: עוד אחד עם מנגקיו--->אחד מהכפר שלא נהרג חוץ מסאסקה--->יש רק 3 ששרדו--->איטאצ'י, סאסקה ומדארה--->אוביטו בעיקרון אז לא אמור לחיות. ואני אומר לכם! על גופתי המתה אם אין קשר משפחתי בין PAIN לנארוטו...אני מתאבד אם אין קשר O_O די, זה כזה טוב! והבחורה של האקאטסוקי ממש יפה *O*

UselessCds

New member
יהיה ממש אירוני

אם יגלו שזאת רין (הילדה שהייתה בקבוצה של קאקאשי) אבל העניין אם טובי הוא מדארה או מישהו עם הכוחות שלו עדיין לא ממש ברור, נצטרך לחכות לפרק הבא ><

lgmtk

New member
ראינו את רין ../images/Emo58.gif

בהלוויה של ההוקאגה השלישי, היא הניחה פרחים על המצבה שלו. היא ANBU...אין מצב אז שזו היא לדעתי.

Ryuuku

New member
זו לא הייתה רין.

רין מתה. קאקאשי אמר את זה בעצמו.

אני לא חושבת...

חשבתי שקאקאשי אמר שכל מי שיקר לו מת, אבל לא שרין מתה ספציפית. למרות זאת, גם לדעתי רין מתה. בכל מקרה, בנוגע לפרק... זה היה הטוויסט הכי גרוע בהיסטוריה של הטוויסטים הגרועים! כאילו, מה?! טובי?! המנהיג?! זה כאילו קישי כזה "טוב הם עלו עליי שזה אוביטו, אז במקום אני אפליץ משהו לא צפוי"?? הייתי נורא נורא מאוכזבת. אהבתי את טובי כמו שהוא היה, מטופש, מצחיק, וסה"כ קומיק ריליף. אחרי מה שקרה בפרק הזה, בהיתי במסך בהבעת WTF איזה חמש דקות. זה היה פשוט כל כך גרוע. וזה נכון שפיין נראה כמו נארוטו, אבל לדעתי אין קשר משפחתי. פיין הוא מכפר הגשם בכלל.

Ryuuku

New member
מההה מה פתאום.

1. רין כן מתה, קאקאשי אמר ש*כל* מי שהא הכיר מת. 2. בטח קישימוטו פשוט אוהב את הסטייל הזה של הדמויות אז הוא נתן אותו גם ללידר. 3. דווקא היה ממש נחמד! שמת לך שרוים את היד של טובי ושיש ל ברזלים כאלה על החליפה? DDD:

מית צאן

New member
בפרק שסאסקה עזב את קונוהא../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

סאסקה צעק עליו שהוא לא יודע איך זה מרגיש לאבד מישהו יקר והתעצבן על קור רוחו של קאקאשי ואמר: "אז מה עם זה- אני אלך ואהרוג מישהו שיקר לך!" וקאקאשי ענה: "אתה יכול ללכת ולנסות, אבל זה לא יילך." "אה כן, למה?" "כי כולם כבר מתים." אבל בהלוויה של ההוקאגה השלישי מישהי שמה פרחים על אוביטו, ושאלה אותו: "גם אתה באת לבקר אותו?" אומשו כזה, ונראהלי שזאת הייתה רין... כי גם אחרי שקאקאשי אמר אתזה לסאסקה, הוא אמר פתאום: "אבל שנינו מצאנו כבר אנשים חשובים לנו, נכון?" ובטח הוא התכוון לזה שממש רוב האנשים החשובים שהיו לו מתו. אבאשלו, אוביטו... ועוד מלא. מקווה שעזרתי במשו^^;

lgmtk

New member
מי אמר ../images/Emo58.gif

שרין הייתה יקרה לו? אנחנו לא יודעים הכל. גם לדעתי זו הייתה רין בהלוויה וזו כל הנקודה שלי :) קישי לא ציין אף פעם מי חשוב לו ומי לא.

UselessCds

New member
אבל שוב

כמו עם הויכוח על איך זה שאיטצ'י הרג את ~כל~ שבט האוציהא, אתם לוקחים את זה לפרטים יותר מדי, פשוט אמרו שכל מי שהיה יקר לו מת, אז לא צריך לקחת את זה לפרטים טכניים ולחפש מי היה יקר לו ומי לא, הם פשוט התכוונו לכל מי שהיווה חלק מהחיים שלו..

lgmtk

New member
ואני לא חושב ../images/Emo58.gif

שרין בהכרח הייתה חלק מהעניין.

למעלה