נארוטו - הסרט הרביעי!

Ryuuku

New member
נארוטו - הסרט הרביעי!

סוף סוף סרט שנראה כאילו חצי ממנו לא מיותר ושווה את הצפיה! הטריילר הראשון לסרט: http://www.youtube.com/watch?v=6ir6o68lVs0 הטריילר השני לסרט: http://www.youtube.com/watch?v=uyGfF6uqi2Y ע"פ הטריילר יש מן חבורה של רעים (מפתיע!). לא ידועות הכוונות שלהם, בטח רוצים להשיג את קיובי אומשו~ בהתחלה הם נראו כמו האקאטסוקי, אלב כנראה שהם - לא האקאטסוקי XD זה נראה ממש טוב! לחלק הבא שתקראו חכו לסוף הטריילר!
מישהו שם לב שנותנים מראה מקדים לכך שנארוטו מת בסרט?
אני חושב שהם יביאו איזה סוף מפתיע ומגניב, ומקווה שלא יהרסו את זה! זה יוצא ממש עוד מעט ^_^ רק חבל שצריך לחכות עוד כמה חודשים כדי שיצא ל-DVD ואז שיתרגמו אותו >_< אני ממש מחכה לסרט 33333333333333:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הוא במאת נראה מגניב ^__^

ואמג לייייייייייייייייייייי מופיעעעעעעעעעעעעעעע~~~~~~~~~ D::::::::::::: כפרה עליך מאמי שלי, תעשה דברים חשובים!!!!!!!111111 3333333>>>>>>>>>>>

Ryuuku

New member
כן, הקריירה של לי באמת פורחת XD

בסרט השלישי אהבתי מאוד את הקרב שלו, והוא דמות גאונית גם ככה.. נראה שהקרב שלו ממש מגניב, הוא הולך לפתוח שוב את השערים *_*

Bakura

New member
יה זה לא שלח את ההודעה שלי ; ;.

בכל מקרה, תקציר- לי
וחבל שאין גאארה ; ;.

Guid

New member
עוד אחד?!

שיעשו את הקאקאשי גאיידן כסרט במקום לבזבז את הכסף על כותבי הפילרים הנוראיים שלהם...

Guid

New member
כל טריילר הוא טוב.

השאלה היא איך יהיה הסרט עצמו. נחיה ונראה...

../images/Emo103.gifבדיוק ראיתי את השלישי...

וכמו כל סרט של נארוטו... אני מאוכזב קשות... וכמו כל סרט של נארוטו... אני הולך לראות אותו...

Ryuuku

New member
LOL, כל כך נכון!

אבל הסרט הזה נראה מבטיח! הסרטים האחרים עד מהטריילר היו מאכזבים.

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifלפי מה שקראתי באנימה IL

בפורמים שם אנשים העלו השעות חלק מהם השעירו שהזה בטח שכפול צל שלו או שהקיובי ירפא אותו ואני מאמין בהשרעות האלה

Ryuuku

New member
גם אני חשבתי שקיובי יחייה אותו או משהו..

אבל פעם קודמת הוא החייה אותו ישר אחרי שהוא כביכול מת. ואנימה IL יכולי לתת לך הפרחות ממש דימיוניות מהתחת XDD

מית צאן

New member
אני*-*../images/Emo119.gif

בדיוק חזרתי מיום עבודה מתיש בחווהXD התגעגעתי אחרי שבוע שלא הייתי*-* *אהמאוסטריהאהמ*

Ryuuku

New member
עם כל הכבוד שישעלה מיידלעך

הסרט הזה נראה מבטיח, ולא קקי כמו האחרים. אם הוא יהיה גרוע אני רץ את שנקין בעירום!

למעלה