נארוטו - המחזמר

dndboy

New member
../images/Emo103.gifOMG התחפושות כאלה חובבניות

זה ממש עלוב >,< ראיתי בארץ תחפושות הרבה יותר טובות.. טסונאדה למשל..התחפושת של ליטל היתה הרבה יותר מוצלחת =/

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהאמת שרציתי..

רציתי לעשות השוואה שלך איתה אבל אין לי תמונות מאז =/

Riku FanBoy

New member
עמרי, אתה משווה בין אוהדים של

נארוטו, שיצרו את התחפושות האלה תחת הקפדה לדמיון כמעט מוחלט, מתוך אהבה לדבר, לבין אנשים שלא אוהבים את זה, אלא רק צריכים לעשות את זה דומה, אחרת הם לא יקבלו את הכסף שלהם? אני בטוח שאתה יודע את התשובה, אם המקרה הוא כזה. אני מסכים איתך שהם חובבניות ביותר. הם צריכים לתת לאוהדים של הסדרות ליצור את התחפושות וךתת להם את הכסף, במקום לאנשים שלא ממש יעשו את העבודה שלהם טוב מספיק..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהנק' שלך מיותרת אז..

כי אני אמרתי שזה בושה שמעריץ יכול להכין תחפושת טובה בהרבה מתופר מקצועי בהפקה גדולה..

Riku FanBoy

New member
הנקודה שלי לא מיותרת, כי אני רואה

בזה חוסר טעם לערוך השוואה בין תופר מקצועי שאין לו אהבה לסדרה ולא ידקדק בפרטים, כמו אוהד של הסדרה, לגבי התפושת שהוא מכין, לבין אוהד של אותה הסדרה שעושה זאת לא על מנת לקבל על זה כסף, אלא על מנת להראות שהוא אוהד את הסדרה ומוכן להשקיע הרבה בשביל להפוך את התחפושת הזאת לכמה שיותר טובה ומוצלחת. אבל זאת רק דעתי שלי. ואתה בהחלט מוזמן להחזיק בדעות שלך. ואני מסכים עם מה שאמרת שזאת בושה, אבל אני חושב שאת הנקודות שלי בנושא, אמרתי כבר.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהנק' שלך זה שלא צריך לצפות

ממקצוענים לעשות את העבודה שלהם... באיזה עולם זה הגיוני? *משיכת כתפיים*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifככל שאני מסתכלת יותר

אני מבינה יותר כמה זה דומה למחזמר של אלאדין או משהו תראו את טסונאדה! היא נראת כאילו הוציאו אותה מוולט דיסני! >_<

למעלה