XDDDDDDDDD
B BeLoVeD1 New member 26/1/06 #13 נצל"ש http://planet.nana.co.il/antifakats/ אני מבקשת מכולם להיכנס ולא זה לא זבל....
L LoRd KeNtArO New member 26/1/06 #14 WTF!!!! אני אוהב פקצות ...מסכים עם החלק של הוורוד ...וורוד צריך להשמיד.. כל השאר לא מטריד אותי ...
S shadow XD New member 26/1/06 #16 ../images/Emo45.gif מי שאומר שבישים זה פקאצי צריך לרמוס אותו!! ^__^
B Bakura New member 26/1/06 #17 ../images/Emo96.gif פח, איזה שטויות. אם מישהי אוהבת ורוד זה לא הופך אותה לפאקצה, ואם אני נהנת לכתוב 100מם במקום מהמם כי אני חושבת שזה מצחיק אני לא פאקצה. זה בכלל לא מצחיק, הדבר הזה שמתיימר להצחיק. על חופש הביטוי שמעת?
../images/Emo96.gif פח, איזה שטויות. אם מישהי אוהבת ורוד זה לא הופך אותה לפאקצה, ואם אני נהנת לכתוב 100מם במקום מהמם כי אני חושבת שזה מצחיק אני לא פאקצה. זה בכלל לא מצחיק, הדבר הזה שמתיימר להצחיק. על חופש הביטוי שמעת?
ו ווילו רוזנברג New member 27/1/06 #18 ../images/Emo45.gif *מהנהנת במרץ* אני, אוהבת ורוד! ואני, בפעם האחרונה שבדקתי, לא פאקצה ^^;
ל ליסאן New member 27/1/06 #19 חופי צודקת לחלוטין ../images/Emo41.gif גם אני אוהבת ורוד ויותר מזה בישים .... מישהו רוצה לנסות לקרוא לי פאקצה? *שולפת ציפורניים*
חופי צודקת לחלוטין ../images/Emo41.gif גם אני אוהבת ורוד ויותר מזה בישים .... מישהו רוצה לנסות לקרוא לי פאקצה? *שולפת ציפורניים*
A A K I R A New member 27/1/06 #22 וואו... משהו היה מאוד משועמם אם הוא כתב את כל זה. Oo ושיעיפו משם את המילה "בישי". הן בכלל לא יודעות מה זה. ומי שכן, אז היא לא פאקצה.
וואו... משהו היה מאוד משועמם אם הוא כתב את כל זה. Oo ושיעיפו משם את המילה "בישי". הן בכלל לא יודעות מה זה. ומי שכן, אז היא לא פאקצה.
A ashkeloni New member 27/1/06 #31 ממממ או שיש עוד אשקלונים בשם נתן, או שמישהו חתם בשמי ולא יודע שאני כבר בן 18
B Bakura New member 27/1/06 #35 ../images/Emo96.gif הי, אני מעלייך~! חעחעחע. אתה אוקה ^__________________^ ((אה. טוב, התעוררתי רק עכשיו וזה מצחיק אותי...~))
../images/Emo96.gif הי, אני מעלייך~! חעחעחע. אתה אוקה ^__________________^ ((אה. טוב, התעוררתי רק עכשיו וזה מצחיק אותי...~))