נאצים?????????

d a n i e l s 5

New member
לא דנים אדם בצערו...

נדמה לי שזה המשפט. מתי אומרים אותו....אומרים אותו על אדם שאומר דברי בלע בשעת אבל. וכן אותם אנשים מתאבלים...ואת זה אנחנו חייבים להבין (להבין לא אומר לקבל) ולך אני אומרת שאילו הבן שלי היה מספר לי מה שהייתי אומרת לו "על תיקח אישי , תבין באיזה מצב הם נמצאים".זאת אני. חום יולי אוגוסט - זה השם שלי למצב היום ! ולגבי התיאור של דנדי...ראיתי את מה שאבא שלו תיאר , מראות קשים אין ספק, לראות את אותו ילד מתנחל שר את "על נא תעקור נטוע" כשהוא שעון על הגדר ומולו ילד חייל מגיש לו את בקבוק המיים (זה הצילום של התנתקות 2005 , תזכרו מה שאני אומרת). תמונה אחת שווה אלף מילים...תמונה שמלמדת אותנו הכל. אני מקווה שברור לכם שאני בעד ההתנתקות אבל לי גם ברור שהם חייבים את המחאה הזאת הם חייבים את ימי האבל האלה כי להם מהצד שלהם יש על מה להתאבל עד ה-17.08.05 . קיצוניות לכאן ולכאן לא תואיל לאף אחד. תוסיפו חום יולי אוגוסט כמובן..והמדינה כמרקחה !

י עלה

New member
כמה

פשוט ועיניני כתבת.בדיוק כפי שאני הייתי נוהגת וכך חושבת.

Lonely In Blue

New member
אם כך...

ואם... כבר שלושים וכמה שנים אני שרוי בצער... צער על כך, שכאשר הייתי ברצועת עזה, בשירות מילואים, הייתי עד למעשים לא-אנושיים, וכיון שהייתי פאסיבי, הייתי בעצם גם שותף לפשע... אם אכן לא דנים אדם בצערו.... אזי.... יינעל דין דינם של כל ההזויים, המשיחיים, הפנאטיים, שמצעידים את מדינת ישראל אל חורבן בית שלישי.

מיקי 43

New member
אין ספק שלא דנים אדם בצערו

וזה נוגע מאד ואם המון המון סימפטיה לתושבי גוש קטיף ומחאה מקובלת מאד זאת בהחלט זכות לגיטימית במדינה דמוקרטית אך גם זה צצריך שיעה במסגרת החוק ובחוק כתוב המפורש לגבי התקהלויות ועצרות וזאת כדיי למנוע ונדליזים ופרעות וחלילה שיפגעו אנשים ולשם כך יש משטרה שמתנה תנאים ומי שמסרב לתנאים האלה לא מקבל אישור והיה ומבצע את רצונו בניגוד לחוק הריי הוא עבריין ומי שמסית אנשים לדבר עברה הריי הוא עבריין ומי שנותן לגיטימציה לנוער שעדיין לא מספיק בוגר לעבור עברות הוא עבריין חוטא ומחטיא לגביי מבצעי התפקידים שוטרים חיילים ודומייהם אל להם לקחת את העלבונות ברמה האישית ולגבי התמונה אכן מסכים איתך זהבה תמונת ההנתקות בהחלט ועם מסר אדיר ולבסוף עם אחד אנחנו על לנו להקצין אך חובה עליינו לציית לחוק אחרת אין לנו קיום כאן נהיה כמו שכנינו ונאכל אחד את השני עבורם ולא זאת המטרה אז על נא נהפוך עצמינו לאמצעי

ב ד ר ך

New member
../images/Emo45.gif

תיארת בצורה מדוייקת את התחושות שלי. בעד ההתנתקות , אבל מבינה מאוד את המחאה הזאת.

shemesh22

New member
../images/Emo127.gif "חום יולי אוגוסט"

יופי של ניסוח, מתאר במדויק את התחושה שלי

החתולית

New member
בואי נזכור משהו בבקשה

האנשים שנמצאים בכפר מימון ואלה שהיו במלון שירת הים, האנשים שפיזרו נינג'ות על הכבישים ואלה שתקפו חיילים, חיילי הנח|ל החרדי ששמו מטען דמה בתחנה המרכזית בירושלים ואלה שמטריפים את המשטרה עם מטעני דמה קטנים יותר - רובם ככולם אינם ממתיישבי גוש קטיף. המטורפים יותר שייכים למה שמכונה "נוער הגבעות", והם מאמינים בציווי של האל העליון ולא בשום ציווי של שום אדם שהוא - אף אחד לא יעצור אותם היום, גם לא הרבנים שלהם. המטורפים פחות (זה פחות?), שמביאים ילדים קטנים ותינוקות להפגנות הללו ונאבקים בחיילים פיסית בעודם מחזיקים את הילדים על הידיים - אותם הייתי מעמידה לדין על רשלנות הורית (או כל סעיף אחר בחוק במתאים לטירוף הזה). רוב תושבי גוש קטיף אינם נוקטים בדרך הזו. לכן, החיילים אינם מכתרים אנשים שליבם נשבר והם מוכי צער כי עומדים לפנות אותם מבתיהם - הם מכתרים אנשים שבחרו להביא את הילדים שלהם להפגנה שנמשכת כבר שלושה ימים בחום הגדול, אנשים שמוכנים לנקוט בצעדים קיצוניים כדי למנוע מה שבעיניהם הוא מכירת ארץ ישראל הקדושה. כשאני הפגנתי בשנות ה- 80, נגד התנחלות של הרב משה לוינגר מול מחנה הפליטים דהיישה, והגעתי עם עוד 30 איש לאזור חברון לשבת ליד מחנה הפליטים ולהפגין נוכחות, זו היתה הפגנה בלתי חוקית. תוך 5 דקות הגיע כוח צבא ומג"ב, העלו אותנו על ג'יפים ונלקחנו למשטרת בית-לחם. לא עלה על דעתנו להכות את החיילים והשוטרים, לא קיללנו אותם, לא קראנו להם לסרב (למרות שהיינו אנשי יש גבול), ולא התנגדנו - למה ? כי היתה הדרך אז. מאז, זרמו הרבה מים בירקון ותראו לאן הגענו...

salgpx1

New member
כל המכרים שלי שם זאת אומרת השוטרים

ותאמינו לי הם סיפרו לי דברים מזעזעים על המתנחלים ממש בושה לעם ישראל חצי עם ממש מתנהג כמו נאצים והכוונה זה לכתומים למתנחלים בגללם השוטרים וחיילנו צריכים לסבול בחום לחות ואין תנאי שטח ישנים על החול בלי אוהלים בלי כלום לאן הגענו והם המתנחלים מסיתים את הילדים שליהם נגד יהודי לאן הגענו בארץ הזו צריך לחשוב פעמיים אם שווה לגדל את ילדנו פה!

מיקי 43

New member
גברת נכבדה

גם לי יש שם לא מעט מכרים וחברים מכל הדרגות ושמעתי מהם וגם ראיתי בטמנלויזיה ושמעתי אכן אולי יש קיצוניים שעלייהם להתבייש ועליינו כחברה לגנות ולהוקיע את התנגותם הנלוזה אך אל לנו להעז לקרא ליהודי נאצי זה פשוט לא מקובל הם השמידו 6,000,000 יהודים ואל לנו להשוות יהודי לנאצי ואם לא טוב למישהו פה יש בסמוך ללוד שדה תעופה הוא מוזמן לארוז את עצמו ואת מטלטליו ולעוף מפה למקום אחר שם בטח יקראו לו יהודי מלוכלך אבל האגו ישאיר אותו רחוק מאיתנו ואולי טוב שכך

../images/Emo6.gif מיקי

כל יום יורדים מארץ בודדים אבל בכל יום הרבה תושבים " חוזרים" מגיעים ,,,, וכן למי שלא טוב נמל התעופה פתוח

salgpx1

New member
זה לא אני שקוראת

נאצי אלא המתנחלים ןאיך אומרים כל אחד והדעה שלו

קזה1

New member
סליחה.....

זה ממש לא חצי עם!!!!! זהו קומץ של ממש ביחס לעם כולו, זהו זרם של חינוך מסויים בעם שמאז 1983(אמיל גרינצוויג ז"ל) דואג לקחת את החוק לידיים באופן קבוע! ולבצע את העולה על רוחו. צר לי על דרך חינוך זו, נמנע מלהכנס לפוליטיקה אך יש גבול לכל תעלול. ביום זה נותר לי רק לחזק ולהצדיע לכוחות הבטחון אשר הלכה למעשה שומרים על הדמוקרטיה בעם. ועל יישום החלטות הממשלה. נ.ב. לאורך שנים היה ברור וידוע שיום זה יגיע, כן כן הפינוי, אנשים בנו שם ביתם בשליחות הממשלות ויחד עם זאת ידעו שיגיע יום שידרשו לפנות את השטח. כמו בגין כך שרון, מחזיק מהם כשליחי המרכז המתון. ישר כח.

חשוב לזכור דבר אחד.

מאוד קל וגם אולי נכון,מהפן האנושי,להתרעם על הצבא,או על ההחלטה להפוך את ההפגנה הזאת ללא חוקית.מאוד אמפטי להגיד שבן שישים וחמש,או ילדים קטנים,לא חטאו ולא פשעו וההתנגדות שלהם והמחאה שלהם היא לגיטימית לחלוטין. אבל בואו לא נשכח את כל הדברים שנאמרו מפי רבנים,ראשי ישובים ודמויות מפתח אחרות בהתנגדות למהלך. בואו לא נשכח את ההבטחות למאבק מזויין,את האיומים במלחמת אחים,את השימוש הציני בתום של ילדים כדי להתנגד בכח להחלטות ממשלה,כואבות ככל שיהיו.את הקריאות לסירוב פקודה ולהתנגדות מזויינת וכן,אפילו את האיומים על ראש הממשלה. בואו לא נשכח את התמונות מהמאחזים שפונו,את היריקות בפניהם של חיליים,את מטעני הדמה שהונחו ובואו לא נשכח את יגאל עמיר ועדת מעריציו. לא,לא מכל אותם חמישים אלף החשש.החשש הוא מאותם פאנטים שבשם קדושת האדמה ישכחו את קדושת החיים. נכון,זה עצוב וזה כואב ,שהצבא מתכונן למאבק הזה כמו למלחמה.אבל אסור לשכח ,שמרגע שהחל התהליך,מהצהרות הכוונות הראשונות,ראשי קהילות ומנהיגי רוח הכריזו מלחמה!! לא קראו לנסות ולשנות את ההחלטה,לא הכריזו מאבק דמוקרטי בכל אמצעי חוקי...הכריזו מלחמה!!! ועם כל הכאב ועם כל הצער. למלחמה צריך להתכונן כמו למלחמה,אם מחוץ ואם מבית. וכן,ליבי בהחלט עם כל אותם המפונים.וכן ליבי בהחלט עם כל אותם אזרחים שומרי חוק שיצאו למחאה וקטונתי מלשפוט אם הפינוי הוא מהלך נכון או לא. אבל מה לעשות,כשמכריזים מלחמה,צריך להערך בהתאם. ובואו לא נשכח שבהחלט הוכרזה פה מלחמה.אם תמומש או לא?אף אחד לא באמת יודע,אבל זה יהיה חוסר אחריות משווע להתעלם מהעובדה שאחד התסריטים של הפגנה כזו הוא התלהמות הרוחות עד כדי קורבנות בנפש,וזה תסריט שאסור להקל בו ראש.

ערסlight

New member
עצוב

מתי זה קרה שיהודים דתיים שכחו שבדת המצוות שבין אדם לחברו הן חשובות בהרבה ממצוות בין אדם ומקום? מתי זה קרה לנו שהפכנו ציבור גס רוח של פאודלים? והשלטון משחית. זו לא רק אמירת כנף. ההסטוריה חוזרת על עצמה. אין תקדים בדברי ימי עולם שכובש ושולט יצא בטוב לאורך זמן. הרומאים, המוסלמים, הפרסים, התורכים, הבריטים, ההולנדים, האיטלקים, הספרדים, הצרפתים, הגרמנים... כל עם בתורו בנה לעצמו אימפריה קטנה או גדולה ושילם מחירים בלתי אפשריים על תאוותו. גם אנחנו משלמים, ועוד נשלם... ורק נותר לחכות שמישהו יהרג שם.

שקד45

New member
ערס אתה צודק

מה שהכי מפחיד זה התרחישים הצפויים כי מבחינתם "המערכה" רק החלה . וזו יריית הפתיחה של "המאבק" ומי יודע כיצד זה יסתיים ולאן יוביל לכן לדעתי חשוב לעצור כאן ,לעשות חושבים .......... כי טובה לא תצמח לנו פה .

שני צדדים למטבע

פלסטינאים ומתנחלים. כול אחד משתמש בכאב שלו להצדיק את מעשיו. רק שהכאב... הוא בדיוק אותו כאב. בהפגנה המתנחלים חוו ליום אחד את מה שחווים הפלסטינאים בכול פעם שהם מנסים לעבור את הגבול. גם אצל הפלסטינאים יש ילדים, זקנים וחולים שמנסים לעבור את הגבול (לפעמים גבול בין שני חלקים בשליטת הפלסטינאים ולאו דווקא בכדי להיכנס לארץ) ולפעמים נתקעים ימים (!) בין שני מעברי גבול כי חיילים ישראלים קיבלו הוראה לא לתת להם להמשיך. מיותר לציין את הסבל/הרעב/תנאי ההגינה הקשים שנובעים עקב התקעות בין שני צידי הגבול.... היו כאן כמה תגובות שהשתמשו בדיוק בכאב הזה בכדי להסביר/להתנצל/לתרץ את התנהגות המתנחלים. שני צדדים למטבע, אותו כאב.

amitshein

New member
זילות השואה = הכחשת השואה

זה התחיל עם רבין במדי SS, המשיך עם טלאי כתום, מספרי ת.ז. כתובים על הזרוע, וכמובן...כמובן קריאות נאצים או יודו-נאצים לעבר חיילים ושוטרים. זוהי זילות של השואה שמבחינתי דומה להכחשת שואה. אם היינו מוציאים את כוחות הבטחון משם...ונותנים להם לצעוד אל תוככי עזה... למי היו פונים לבקשת עזרה...לא למי שהם קוראים להם "נאצים"??? די, נמאס מההתממות שלהם, הם מפלגים את האומה ומקדשים את האדמה בעוד שביהדות קדושת החיים היא מעל לכל.. ועוד דבר אחד לסיום... רחמי והשתתפותי הכנה בסבלם של המפונים. זה קשה אך נדרש למען המשך ישיבתנו במדינה יהודית ודמוקרטית.

למעלה