נאצים בפ''ת

CajU9

New member
זה ממש לא המקרה הראשון

גם של חילול בתי כנסת, ואפילו קבוצת כדורגל של ילדים לפני מספר שנים, שבכל משחק שמו ליד השער את הספר מיין קאמפף, שלטענתם נתן להם מזל.. וגם החייל לפני שנה, שנתפס עם צלב קרס בתור קעקוע.. אני עדיין זוכר את הכתבה- "אנחנו לא נאצים!!" אמרה אמא שלו, "הוא ילד טוב!" , "עשיתי את זה מתוך כעס על המדינה" וכמובן חשוב להזכיר שרק סבא שלו היה יהודי, ופה הם מצאו מקלט. צבועים מקוללים.. בכל אופן, יש בטח כמה מאות נאצים בארץ, אני לא הבנתי מהה רעיון, אבל מבחינתי כל אלה אנשים מאוד, אבל מאוד מסכנים ומסוכנים.

קקטוסץ

New member
כביכול? אז יהודים או לא יהודים?

מה הזוי בזה? נאצים יש בכל מקום (שומעים גם הרבה את המילה נאצי במשחקי כדורגל ועל שמעון מזרחי).

זה הזוי

איך במדינה שהוקמה בגלל פשעי הנאצים נותנים לנאצים לחיות פה ועוד הכי מצחיק שמעלים אותם לפה כיהודים!!

לא נכון....

אין שירים שאומרים על הדון שהוא נאצי (אומרים עליו הרבה דברים אחרים, אבל לא נכון....)

קקטוסץ

New member
איפה אתה חי?

לא אחת שרו במלחה מזרחי הוא נאצי, פנאן נרקומן וכו'. גם לא חסרים שירים כדוגמת "שתהיה שואה למכבי". וגם: "כשאני מגיע לאוסישקין ואני שומע קריאות כמו 'אתה נאצי' או 'תישרפו בשואה', אז אני תוהה מה אני עושה כאן" (שמעון מזרחי, ועדת הכנסת לאלימות בספורט).

קודם שהדון יפסיק לדאוג לכך שיעצרו

אוהדים שצועקים "פאק מכבי" ביד אליהו על הסתה וגזענות, ואז נדבר על האם הקללות האלו לגיטימיות.... לא שאני תומך בהם, שכשלא נותנם לעשות דברים פשוטים ככה, מן הסתם שיעברו לדברים יותר קיצוניים.....

קקטוסץ

New member
לגיטימי בעינייך להשתמש בקללות כאלו

על קבוצות ושחקנים? זה בסדר שיהיו שירים גזעניים, מעליבים, מסיתים וכו'? זה לא "דברים פשוטים" זה דברים מגעילים שאין להם מקום בספורט.

אני אדום ואני מסכים איתך

אין מקום לדיבורים כאלו, כמובן שזה כולל את כל הקבוצות ולא רק הפועל...

"פאק מכבי" זה

שיר גזעני מעליב ומסית(וכו')? כי אני מכיר לא מעט אוהדים שנעצרו בעקבות דבר כזה.... כן, הקהל של הפועל יכול להיות לפעמים מעליב(...), אבל גזעני הוא לא, ולא מסית.

אחי אתה יודע טוב מאוד שזה לא נכון

אני שמעתי בעצמי אוהדים של הפועל צועקים קריאות נאצים למכבי... גם אני אדום נשמה, אבל זאת לא סיבה להתעלם מזה.

הקריאות הללו צריכות להעלם,

והם מגעילות באמת, אבל הם לא גזעניות או מסיתות. אין בהם שום בסיס גזע. ואני מדבר על זה שאוהדים נעצרים על הסתה וקריאות גזעניות ביד אליהו, על פאק מכבי, שלהבדיל גם מהקריאות נאצים, בזה אין אפילו שום דבר פסול.

meitush123

New member
אוהדי בית"ר

אלא מה. ללא ספק האוהדים הכי גזענים במדינה. (וכשהם צועקים מוות לערבים זה יותר טוב?)

בתור אוהד מכבי שהולך למשחקים

שמעתי הרבה בדרבי את אוהדי הפועל צועקים "שואה למכבי" וגם עוד שירים שקשורים לשואה ולתאי גזים

למעלה